تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1583 از 4105 اولاول ... 583108314831533157315791580158115821583158415851586158715931633168320832583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,821 به 15,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام؛ من الان دانشجو هستم ( معافیت تحصیلی ) متولد قبل از 72؛
    درخواست کسر خدمت رو هم تا حالا در پلیس+10 ثبت نکردم.

پدرم 27 ماه جبهه داره ( 13 ماه خط مقدم )
    میشه توضیح بدید الان باید چه کار کنم؟!
    دوست عزیز فعلا باید منتظر اومدن دستورالعمل باشین، چون خبر تا حدی گنگ هست، ممکنه چیزی که بعضی از دوستان انتظار دارن درنیاد.

2. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

تعویض کارت های پایان خدمت قدیمی

سلام دوستان من سال 90 خدمتم تمام شده تا کی وقت دارم برای تعویض کارت خدمت

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

تعویض کارت های پایان خدمت قدیمی

سلام دوستان من سال 90 خدمتم تمام شده تا کی وقت دارم برای تعویض کارت خدمت

دوست گرامی...
    یکی مدتی پیش اومده بود پادگان ما ... گفتم چرا اومدی گفت 3 ساله خدمتم تموم شده اومدم کارتم رو بگیرم!... یعنی بعد از سه سال کارت لازمش شده بود!...
    حالا هم دارن کارت های پایان خدمت 70 به بعد رو تعویض میکنن مهلت تعویض کارت های 85 به بعد هم تموم شده.
    اگر هم که کارت شما الکترونیکی هست نیازی به تعویض ندارید.

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابلاغ مصوبه جدید کسر خدمت‌های سربازی

مصوبه جدید تمدید مهلت بهره‌مندی از کسرخدمت‌های مربوط به ایثارگری برای متولدان سال 72 و قبل از آن به یگان‌های نظامی و سازمان وظیفه عمومی ناجا ابلاغ شد.

سردار موسی کمالی، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: بر اساس مصوبه ستاد کل نیروهای مسلح، متولدان سال 72 و قبل از آن که وارد غیبت نشده و والدینشان نیز دارای سابقه جانبازی، رزمندگی و ایثارگری هستند، می‌توانند از کسر خدمت‌ها استفاده کنند.

وی در پاسخ به ابهامات و بعضا ناهماهنگی‌هایی که پیرامون اجرای این مصوبه ایجاد شده بود نیز گفت: این مصوبه برای اجرا به تمامی یگان‌های نظامی و سازمان وظیفه عمومی ناجا ابلاغ شده است.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح درباره افرادی که امکان بهره‌مندی از این کسر خدمت‌ها را دارند، گفت: شرط کلی بهره‌مندی از این کسر خدمت‌ها این است که افراد متولد سال 72 و قبل از آن بوده و همچنین وارد غیبت نشده باشند.

کمالی با بیان اینکه این افراد خود در سه دسته تقسیم‌بندی می‌شوند، به ایسنا گفت: گروه اول افرادی هستند که هم‌اکنون مشغول خدمت انجام سربازی هستند که این افراد باید به یگان خدمتی والدینشان یا دیگر نهادها و سازمان‌های مربوطه مراجعه و پس از اخذ مدارک مربوط به سوابق ایثارگری آنان، این مدارک را به یگان خدمتی خود داده و از کسر خدمت‌ها بهره‌مند شوند.

وی، گروه دوم را آن دسته از افرادی برشمرد که دفترچه اعزام خود را دریافت کرده و باید برای انجام خدمت سربازی اعزام شوند که این افراد باید با مراجعه به یگان محل خدمتی والدین یا دیگر سازمان‌ها و نهادهای مربوطه، مدارک مربوط به سوابق ایثارگری را گرفته و هنگام اعزام به خدمت، به یگان محل خدمتشان تحویل دهند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به دسته سوم واجدین شرایط بهره‌مندی از کسر خدمت‌های مربوط به ایثارگری نیز به ایسنا گفت: این دسته از افراد نیازی نیست فعلا دست به اقدامی بزنند و باید صبر کنند تا هر زمانی که موقع اعزامشان فرا رسید، به یگان محل خدمت والدین یا دیگر نهادها و سازمان‌های مربوطه مراجعه و پس از اخذ مدارک، به هنگام دریافت دفترچه اعزام خدمت، آن را به دفاتر پلیس +10 تحویل دهند.

کمالی از این دسته از افراد خواست از هم‌اکنون به دفاتر پلیس +10 مراجعه نکنند و در زمان مقرر که قصد اعزام به سربازی را داشتند، این مدارک را به دفاتر پلیس +10 تحویل دهند.

به گفته وی، همچنین آن دسته از افرادی که مدارک مربوط به سوابق رزمندگی، جانبازی و آزادگی والدینشان را اخذ کرده‌اند، می‌توانند در زمان لازم و با توجه به وضعیتی که در آن قرار دارند، از آن استفاده کنند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره برخی از مسائل مطرح شده از سوی مخاطبان ایسنا پیرامون عدم پاسخگویی برخی دفاتر پلیس +10 و ... نیز گفت: ممکن است با توجه به اینکه این مصوبه به تازگی ابلاغ شده برخی از دفاتر پلیس + 10 در جریان آن نباشند.

کمالی افزود: با اجرای این مصوبه، دیگر شرط ثبت کسرخدمت تا پایان سال 90 برای متولدان سال‌های 72 و قبل از آن لحاظ نخواهد شد و شرط مهم این است که آنان وارد غیبت نشده‌ باشند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 6 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان یکی از آشناهام الان در حال خدمته و متولد قبل از 72 هست و درخواست ایثارگریم پدرش رو اوایل سال 91 اقدام کرده .حالا این اقدام کردن به معنی ثبت کردنه و یا اینکه باید همون موقع جایی(نمیدونم کجا؟؟؟) ثبت میکرده؟
    اصلا این معافیت جدید شامل حالش میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام.

دوستان این بار آقای کمالی خودشون طوری توضیح دادن که جای هیچ گونه شک و شبهه ای رو برای کسی باقی نگذاشته اند.

کافیه که فردی که میخواد از این امتیاز استفاده کنه
    1) متولد 72 و قبل باشه ... ( کاری به ثبت در خواست و ... نداره)
    2) غیبت نداشته باشه ...
    3) برگه معافیت تحصیلی برای کلیه دانشجو ها از طرف دانشگاه به نظام وظیفه ارسال میشه ... دانشجویان عزیز جای هیچ گونه نگرانی نیست.
    به نظرم بهتره الان که مصوبه در حال اجرا هست بریم و کارامون رو انجام بدیم.

همچنین از مدیران محترم درخواست دارم که در صورت صلاح دید پست های اخیر که بعضا شبهاتی پیرامون این قانون ( کسر خدمت ایثار گران) بوده رو پاک کنن .. .
    و آخرین خبر مربوط به سردار کمالی رو در رابطه با کسر خدمت اینجا قرار بدهند.
    با تشکر.

لینک آخرین خبر منتشره از طرف سردار کمالی :
    1) خبر آنلاین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2) ایسنا ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3) عصر ایران ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 4 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید صبر کنیم تو سایت نظام وظیفه هم خبرش تایید بشه به نظرم. بعد بریم دنبال کاراش.
    تو یگان ما هم انگار بخش نامه اومده بود امروز چون دوستان که تو رکن بودند می گفتند.

11. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

باید صبر کنیم تو سایت نظام وظیفه هم خبرش تایید بشه به نظرم. بعد بریم دنبال کاراش.
    تو یگان ما هم انگار بخش نامه اومده بود امروز چون دوستان که تو رکن بودند می گفتند.

این طور که سردار گفته ...
    البته اگر برادر واعظی نیاد و دوباره توش تبصره و تک ماده و الحاقیه و ... دربیاره
    فکر نمیکنم اصلا کاری به ناجا داشته باشه .
    فقط کافیه که کسر خدمت از یگان محل خدمت پدر به یگان محل خدمت پسر تحویل داده بشه.

بر اساس مصوبه ستاد کل نیروهای مسلح، متولدان سال 72 و قبل از آن که وارد غیبت نشده و والدینشان نیز دارای سابقه جانبازی، رزمندگی و ایثارگری هستند، می‌توانند از کسر خدمت‌ها استفاده کنند.
    جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح درباره افرادی که امکان بهره‌مندی از این کسر خدمت‌ها را دارند، گفت: شرط کلی بهره‌مندی از این کسر خدمت‌ها این است که افراد متولد سال 72 و قبل از آن بوده و همچنین وارد غیبت نشده باشند.
    کمالی با بیان اینکه این افراد خود در سه دسته تقسیم‌بندی می‌شوند، به ایسنا گفت: گروه اول افرادی هستند که هم‌اکنون مشغول خدمت انجام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند که این افراد باید به یگان خدمتی والدینشان یا دیگر نهادها و سازمان‌های مربوطه مراجعه و پس از اخذ مدارک مربوط به سوابق ایثارگری آنان، این مدارک را به یگان خدمتی خود داده و از کسر خدمت‌ها بهره‌مند شوند.

این وسط اسمی از ناجا نیومده ...
    در نتیجه نیازی هم نیست که خبر در سایت نظام وظیفه قرار بگیره .

13. 2 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

الان بابای من 20 ماه جبه داره چه قدر کسری میگیرم من؟

اضاف هم ندارم الانم در حال خدمت هستم

چی کار باید بکنم؟

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوالی برام پیش اومده.
    من که دفترچه فرستادم و برگ سبزم اومده. و اموزشیم شهریوره جزو گروه دو محسوب میشم دیگه؟ یعنی صبر کنم همون شهریور کسری خدمتم رو ببرم محل خدمتم؟ تا اون موقع یهو برش ندارن سرمون بی کلاه بمونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •