تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1583 از 1746 اولاول ... 5831083148315331573157915801581158215831584158515861587159316331683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,821 به 15,830 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به نظر من اسکیل خیلی مهم هستش
    این کامرون دویل نوبه بنده خدا هی الکی میاد میگه شانس میخواد شانس میخواد
    بابا کامرون بازیتو خوب کن
    هم تیمی هات همه خوبن
    بازی هم بالانسه
    الکی بهونه میای
    این هم عکس
    شما اصلا کیل مرگ اسیست این کامرون دیول و سی اسش رو با بقیه تیم و سی اس و کیل دشمن و تاورهای دشمن روی مپ رو نگاه کن من فقط یکبار بالا مردم اون اهری که ماشالا فید شده وسط اومد بالا گنک کرد. وسط هم اسس نگفت چون تایم 20 بوده =))
    فقط اسکیل و تیم ورک. شانس 1% کافیه به نظر منخدایا به منم مثل بچه های اینجا مخصوصا اقای مم شماره اسکیل و تیم ورک عنایت بفرما
    آمین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by kamron_devil; 24-07-2015 at 20:44.

2. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

LOLLLLLLLLLLLLL
    از تو عکس معلومه که بازم تیمت میخواستن ریپورتت کنن
    معلومه که بازم بجای تیم ورک رفتی تو کار flame و فوش
    من که گفتم بهترین راه حل برا شما اینه که با یکی که بازیش خوبه premade بری رنک.
    جدا به یکی از اون دیاموند و پلاتی که رفیقتن بگو تا باهات رنکد بازی کنن اکانتم خواستن من اکانت وستمو در اختیارشون قرار میدم..
    (آخه پلات دیاموند نمیتونن سیلور رو برا رنک invite کنن).
    فقط شرمنده اکانت وست من تعداد چمپاش کمه .

4. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

من از وقتی خودم رو شناختم سعی کردم به ملت کمک کنم. چه کنم که ملت تو ایران نه همه ولی 80% بیشتر لیاقتشون همینان

بابا خارجی
    2 تا از اولین مستر یی های جهان مستر هستند و 6 امی چلنجر
    عجب مستر و چلنجرهای نوبی که با نوب چمپ بازی می کنند ؟

اونی که تیمشو carry میکنه برا بردن نوبه یا اونکه فقط غر میزنه سر تیمش ؟؟ چیزی به اسم نوب چمپ وجود نداره .. چمپ اسون و سخت هست .. حالا اگه بتونی با یه چمپ اسون بازیرو ببری یعنی pro هستی .. شما هم سعی نکن کسیو خراب کنی .. یکمم بیشتر وقت بذار برای شناخت خودت ... غرور چیزه خوبی نیست

6. این کاربر از namx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام بچه ها یه ساپورت خوب که بیشتر به درده برونز بخوره چیه ؟ من خودم alistar و annie انتخاب کردم ساپورت بهتری هست ؟
    آخه تو برونز کسی ساپورت نمیره منم مجبور میشم ساپورت برم اگه ساپورت خوبی مد نظرتونه بگید لطفا...

8. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

سلام بچه ها یه ساپورت خوب که بیشتر به درده برونز بخوره چیه ؟ من خودم alistar و annie انتخاب کردم ساپورت بهتری هست ؟
    آخه تو برونز کسی ساپورت نمیره منم مجبور میشم ساپورت برم اگه ساپورت خوبی مد نظرتونه بگید لطفا...
    تو برنز ساپورتی بردار که اسکل بودن adc رو جبران کنه. مثل braum leona nautilus
    اینایی که تانکن و cc دارن

10. این کاربر از Dadashmohammad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به به! میبینم که اکانت بوست میکنی...
    عاقا عاقا! من وسعم در حد گلده ولی خیلی دوست دارم یه اکانت پلت هم داشته باشم.عاقا اگه از گلد تا پلت هم بوست میکنی بگو تا همین الان بریزم به حساب!

12. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

Teemo ftw

14. این کاربر از ajlost1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من درگیر مسائل دانشگاهم مدتی کم سر میزنم . خوشمم میاد هر چند روز دعوا دارید !
    دوستان ، الکی الکی بحثاتونو متشنج نکنید و آتیش بیار معرکه نباشید . تا جایی که شده من از اخطار و جریمه های بالاتر دوری کردم و فقط پست پاک کردم(اونم وقتی که ضروری بوده) . ولی دیگه هی زیادتر بشه مجبور میشه آدم .
    یه کم مراعات کنید ...

16. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پینگ 4.2.2.4 از دیروز شده 300 به بالا تو بازی هم پینگ 350
    کسی دیگه هم اینطوریه؟ یا فقط صبادز گل کاشته؟
    دوستانی که صبادز دارن برای اونها هم اینطوریه ؟

اقا از پینگ باز نگیرید دزده
    من یک اکانتی داشتم یک چند ماه استفاده نکردم داداشم چند وقته پیش تست کرده بود میگفت یوزر پس اشتباهه
    خودم امروز تست کردم میگه اشکال در اتصال این حرفها
    گفتم که سرتون کلاه نره

به به پینگ 265 ولی با اننیه وسط 17 3 10 17 تا کیل با لگ دیل فراوان. خدایا به ما اسکیل بده.
    خدایا شکرت تو کشوری هستیم همه حلال خور
    از سایت goodping.ir پینگ کم کن خریدم اولن که پینگ 276 رو گرده 200
    بعد تو بازی رفتم. وفتی چمپ انتخاب کردیم نمیره تو بازی :-؟

خوب ادامه داستان
    تو بازی نمیره پس ما مجبوریم یا پینگ 265 همراره با سگ دیلی و لگ بریم تو بازی
    اشکال نداره
    حالا من تیمو که بلد نیستم و سالی یک بار باهاش بازی می کنم رو برمیدارم. بله وسط جلوی چوگات میفتم
    چوگات کانتر تیمو هستش مخصوصا اگر شب باشه ( پینگ 265 سگ لگ باشه که وقتی چو استانش رو میزنه اول شما بری هوا بعد ببینی که اا ااا زیرت قرمز شده چو میخواد استان بزنه )
    ولی چون اسکیل خدا بهم نداده 3 0 3تا کیل میبرم وسط رو
    که ناگهان جنگل دشمن و بوت سرازیر میشن به وسط و حالا کمپ نکن کی نکن
    اینطوری میشه که من وسط 3 بار میمیرم

از اونجایی هم که تو این بازی فقط فقط اسکیل مهم هستش و شانس چیه بابا فقط تیم ورک و اسکیل مهم هستش و شانس فقط 1% کافیه نتیجه بازی این میشه که میبینید. مجبور میشیم سارند بزنیم
    هر کی بگه این بازی شانس نیازه خر هستش
    فقط اسکیل و تیم ورک
    شما اسکور رو ببین.
    فقط اسکیل و تیم ورک
    اینجوری تا خود چلنجر هم میشه رفت. شانس چیه. این کامرون دویل نوب میاد میگه بابا اقا شانس . برو بازیت رو خوب کن بچه
    ولی من بخوام از این عکس ها آپ کنم بزارم دیگه بقیه فرصت نمی کنند پست بدن. همین 1 2 تایی که پست کردم فکر کنم خوبه. دیدی کامرون؟ حالا هی بگو شانس. بابا اسکیل و تیم ورک. ( فیلم هندی ) باید یک تنه به 5تای دشمن که فید هستند بزنی بری جلو ببری. تیم ورک بابا. بس کن هر قر زدن رو. بازیت رو خوب کن. اسکیلت رو بیار بالا. یک نت خوب هم بگیر. انشالا تو هم چلنجر میشی. به اینکه فری وین شانس هم تیمی خوب چیه. حالا یک نفر هم فید بده. اصلا 4 نفر فید بدن. مهم نیست. تو 1 به 5 تا باید بزنی. این حرفها نیست. مگه فیلم هندی ندیدی؟ یارو تیر میخوره. تو عروسی بچش میره نوه هاش رو میبینه بعد میره بیمارستان میمیره.
    حالا تصور کنید شما مثلا 96 امیتاز دارید یکدفعه ریوت اینطوری بازی بهتون بده؟ چه حسی پیدا می کنید؟ به نظر من آدم باید اسکیل داشته باشه. حتی اگر 4تا هم تیمی هم اینطوری داره. میشه برد. فیلم هندیه دیگه. اونها اصلا نمیرن بارون یا دراگ. اصلا نمیان وسط رو پوش بدن. خرن بابا. ما می تونیم ببریم. اله اکبر. تحریم ها هیچ غلطی نمی تواند بکند. من کلیدسازم. برو جلو من باهاتم

حالا داریم بازی می کتیم. جلوی جینار هستیم و من اننیه
    3 0 لنه خودم رو میبرم بدون گتک. بعد الیسه که به وسیله وسط فید شده ماشالا همراه با مگا جینار دایو می کنن و من رو بالاخره می کشن.
    بعد همانطور که میبینید در عکس دومی تیم ورک و اسکیل خیلی مهم هستش. من باید دوباره با انییه 1 به 5 در اصل 1 به 9 کرری کنم. فیلم هندی باید یکم نگاه کنم تا به این اسکیل برسم. شانس چیه بابا کامرون دویل. فقط اسکیل و تیم ورگ

Last edited by kamron_devil; 28-07-2015 at 20:07.

18. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ---

پيش فرض

من با Voli و thresh ساپورت میرفتم و با همین دو تا از برونز فرار کردم.
    lux هم خوب بود.
    با Voli و Lux قشنگ هیل کم میکردم لقمه آماده میذاشتم تو دهن adc که زحمت بکشه یکدونه اتک بده

20. این کاربر از Apollo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •