تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1583 از 2365 اولاول ... 58310831483153315731579158015811582158315841585158615871593163316832083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,821 به 15,830 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام به همگی من تازه کارم اما اتیشم تنده!!!!! من میخواهم روی یه پژو پارس سه تا ساب 12 اینچی (پرقدرت ترین) و دو جفت باند (4عدد) و یک جفت باند هم برای درهای جلو بگیرم اما ساب 12 اینچی خیلی خیلی قوی (غول) پیدا نمیکنم؟؟؟؟؟؟؟ و نمیدونم کدام باند رو بگیرم که کیفیت داشته باشه حتی تو صدا های بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بودجه من سقف نداره و اگر تو ایران هم نباشه خودم میتونم وارد کنم پس اساتید و حرفه ای ها من رو راهنمایی کنن ممنون. در ضمن خیلی برام مهمه که باند کیفیت و تحمل داشته باشه و ساب قدرت و اصلا دوست ندارم بیس ماشین باعث روشن و خاموش شدن چراغ ها بشه پس امپیلی و خازن و باطری خوب معرفی کنید. ممنون. اگر امکان داره علاوه بر اینجا پیشنهاداتتون رو برام ایمیل کنین ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید من دوستم روی سمند6965v2 بسته ولی صداش اصلا بپای 6984کنوود من که نمیرسه خودشم هی میگه صدا باندای تو بهتر البته اینو بگم یکم تیوترهاش بهتر کار میکنه.
    ولی از 6995کنوود نسبت به 6995پایونیر بهتر شنیدم .حتی بهم گفتن صداش نزدیک 718کنوود بعضی ها هم میگفتن بهتره از718.یکی از دوتان میگه 718الان بعد از یکسال افت کیفیت دارن همون6995بگیر درسته ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به همگی من تازه کارم اما اتیشم تنده!!!!! من میخواهم روی یه پژو پارس سه تا ساب 12 اینچی (پرقدرت ترین) و دو جفت باند (4عدد) و یک جفت باند هم برای درهای جلو بگیرم اما ساب 12 اینچی خیلی خیلی قوی (غول) پیدا نمیکنم؟؟؟؟؟؟؟ و نمیدونم کدام باند رو بگیرم که کیفیت داشته باشه حتی تو صدا های بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بودجه من سقف نداره و اگر تو ایران هم نباشه خودم میتونم وارد کنم پس اساتید و حرفه ای ها من رو راهنمایی کنن ممنون. در ضمن خیلی برام مهمه که باند کیفیت و تحمل داشته باشه و ساب قدرت و اصلا دوست ندارم بیس ماشین باعث روشن و خاموش شدن چراغ ها بشه پس امپیلی و خازن و باطری خوب معرفی کنید. ممنون. اگر امکان داره علاوه بر اینجا پیشنهاداتتون رو برام ایمیل کنین ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3 جفت ساب پرقدرت ترین؟؟؟؟؟؟؟ همچین سابی 3 جفتش نه تنها خیلی گرون می شه بلکه سر 1 هفته کل ماشین به صدا می افته دیگه کسی نصف قیمت هم ماشینتون رو نمی خره ساب در این حدی که شما می خواید هست 1 عدد 1500W RMS ساب ببندید به نظرم کاملا کافیه برای همچین سیستمی اقا حمید با JBL سنگی یه تجربه ی ناب داشتن خودشون بهتون پیشنهاد می دن

4. این کاربر از slash_slash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.
    من میخواستم یه پخش بخرم که فقط یو اس بی خورد باشه (یه چیز خیلی متوسط که جواب باند های فابریک سمند رو بده)
    چی پیشنهاد میدید؟

نظرتون در مورد این چیه:
    Sony CDX-G1050U

ممنون

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

سلام آقا حمید
    چی بگم این کسادیه بازارم رو مام بی تاثیر نبوده
    آمپ گلیدن XL150 رو چند قیمت در میاد؟
    یه دست دوش گیرم بیاد عالیه
    بار گلیدنم معلوم نیست اصلا کی بیادو قیمتاش چجوریه
    سابم sqx دیدم روانیم کرده نمیدونم میشه درایو کرد با این آمپ
    صبر کنم پاییز یه سیستم خوب ببندم
    راستی آماری از پرسسور h100 دارین؟
    تنظیمات کم x303 خستم کرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

سلام.
    من میخواستم یه پخش بخرم که فقط یو اس بی خورد باشه (یه چیز خیلی متوسط که جواب باند های فابریک سمند رو بده)
    چی پیشنهاد میدید؟

نظرتون در مورد این چیه:
    Sony CDX-G1050U

ممنون
    البته بازه ی قیمتی برای این منظور هم مهمه
    ولی مدتیه برندی به نام کنکورد (CONCORD) هم در بازار پیدا میشه که البته چینی هست ولی میگن تحت لیسانس جی وی سی تولید میشه ! (دیگه راست و دروغش به پای فروشنده ها)
    بنده خودم یه مدل فلش/ مموری ازین برند تهیه کردم و تا الانم راضی بودم
    نسبت به قیمتش، کیفیتشم مناسبه
    اگه اطلاعات بیشتر خواستید از طریق پیام خصوصی درخدمتم
    ولی یادتون باشه حتما از مدل های فلش+مموری تهیه کنید
    چون مطمئنا یه روزی اسلات مموری به دردتون میخوره

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

البته بازه ی قیمتی برای این منظور هم مهمه
    ولی مدتیه برندی به نام کنکورد (CONCORD) هم در بازار پیدا میشه که البته چینی هست ولی میگن تحت لیسانس جی وی سی تولید میشه ! (دیگه راست و دروغش به پای فروشنده ها)
    بنده خودم یه مدل فلش/ مموری ازین برند تهیه کردم و تا الانم راضی بودم
    نسبت به قیمتش، کیفیتشم مناسبه
    اگه اطلاعات بیشتر خواستید از طریق پیام خصوصی درخدمتم
    ولی یادتون باشه حتما از مدل های فلش+مموری تهیه کنید
    چون مطمئنا یه روزی اسلات مموری به دردتون میخوره
    میتونید اسم مدل هاشو چند تا بگید ؟

صفحه قبل یکی از دوستان کنوود u256 رو معرفی کرده بود ، اینم به نظر چیز خیلی خوبی میاد ...

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان ی سوال دیگه اگه باندی با 6 اهم مستقیم به ضبط وصل بشه مشکلی واسه ضبط ایجاد میکنه؟ ضبط پایونر 8350.
    ی نصابی میگفت اگه 6 اهم باشه ضبط انقد داغ میکنه ک میسوزه اگرم 2 اهم باشه صداش اصلا در نمیاد.(من دیدم کامپونت هایی با 2 اهم)
    چه سیمی از پخش به باندا بکشم خوبه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام خدمت موزیک بازای عزیز واقعا از اطلاعات به روز این تاپیک استفاده کردیم و لذت بردیم! ممنون از دوستان.. من پخشم رو به تازگی زدن بردن و می خوام یه پخش جدید بگیرم. باند خاصی روی ماشین نیست (JVC سنه ی نیم) ولی امکانات دستگاه برام مهم هست که:

• بلوتوث داشته باشه.
    • SD card حتی الامکان بخونه.
    • USB ترجیحا 2 تا و حداقل یکی در جلو.
    • سرعت بالایی تو خوندن دیتا داشته باشه. من همه مموری هام تا دسه و ماسه پره!
    • کیفیت AUX خوبی داشته باشه.

و این خیلی مهمه :
    • سرچ یا مرورگر خوبی داشته باشه و موزیک ها رو هر دم بیلی نشون نده و راحت بشه پیداشون کرد.

قیمت تا 500-550 رو میتونم هزینه کنم ولی چون باند و امپ و ساب و ... رو فعلا برنامه ای ندارم براشون، یه پخش ارزونتر با سرعت و ساپورت خوب BT و USB و کیفیت صدای مناسب به نسبت هزینه هم کارم رو راه میندازه. بیشتر کیفیت صدا برام مهم هست تا قدرت صدا و باس.

در کل بهترین کیفیت صدا با یه سرچ خوب در حداقل هزینه.

همه ی این چیزایی که می خوام توی Kenwood 7056BT که آقا حمید پیشنهادشو به اکثر دوستان دادن هست، اما جدا از کمیاب بودن 7056 پخش های این رنج حرفه ای هستن و میترسم باندای تعمیری تعجب کنن! به خاطر همین احساس می کنم اگه مدل ارزونتر با حداکثر امکانات بالا وجود داشته باشه، بیشتر به دردم بخوره. مثلا 6650BT Pioneer ولی نمی دونم کیفیت صداش چجور هست؟
    ممنون میشم دوستان راهنماییاشون و تجربه هاشون رو در اختیار بگذارن.

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

با سلام خدمت موزیک بازای عزیز واقعا از اطلاعات به روز این تاپیک استفاده کردیم و لذت بردیم! ممنون از دوستان.. من پخشم رو به تازگی زدن بردن و می خوام یه پخش جدید بگیرم. باند خاصی روی ماشین نیست (JVC سنه ی نیم) ولی امکانات دستگاه برام مهم هست که:

• بلوتوث داشته باشه.
    • SD card حتی الامکان بخونه.
    • USB ترجیحا 2 تا و حداقل یکی در جلو.
    • سرعت بالایی تو خوندن دیتا داشته باشه. من همه مموری هام تا دسه و ماسه پره!
    • کیفیت AUX خوبی داشته باشه.

و این خیلی مهمه :
    • سرچ یا مرورگر خوبی داشته باشه و موزیک ها رو هر دم بیلی نشون نده و راحت بشه پیداشون کرد.

قیمت تا 500-550 رو میتونم هزینه کنم ولی چون باند و امپ و ساب و ... رو فعلا برنامه ای ندارم براشون، یه پخش ارزونتر با سرعت و ساپورت خوب BT و USB و کیفیت صدای مناسب به نسبت هزینه هم کارم رو راه میندازه. بیشتر کیفیت صدا برام مهم هست تا قدرت صدا و باس.

در کل بهترین کیفیت صدا با یه سرچ خوب در حداقل هزینه.

همه ی این چیزایی که می خوام توی Kenwood 7056BT که آقا حمید پیشنهادشو به اکثر دوستان دادن هست، اما جدا از کمیاب بودن 7056 پخش های این رنج حرفه ای هستن و میترسم باندای تعمیری تعجب کنن! به خاطر همین احساس می کنم اگه مدل ارزونتر با حداکثر امکانات بالا وجود داشته باشه، بیشتر به دردم بخوره. مثلا 6650BT Pioneer ولی نمی دونم کیفیت صداش چجور هست؟
    ممنون میشم دوستان راهنماییاشون و تجربه هاشون رو در اختیار بگذارن.
    سلام
    داداش شک نکن 7056 بخر
    بگرد پیدا میکنی.
    کیفیت صداش عالیه.
    من حدوده 6 ماهه دارمش,بشدت ازش راضی ام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •