کسی 1مگ نامحدود داشته باشه متوجه میشیم اما خب امیدواریم به سابق برگرده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسی 1مگ نامحدود داشته باشه متوجه میشیم اما خب امیدواریم به سابق برگرده
Last edited by sasan.69; 17-05-2013 at 14:42.
والا من نمیدونم شما نامحدود استفاده میکنید یا محدود ولی الان پسر دایم از اندیشه پورت مخابرات استفاده میکنه سرویس محدودش دیگه شبا یکسان سازی نیست مثلا 512 محدود داره و سرعتش 170 تا هستش و از 1 تا 7 صبح دانلود میکنه
من نامحدود دارم.یعنی ایشون در خوشبینانه ترین حالت می توانند در یک ساعت600 مگابایت دانلود کنند.یعنی در زمان رایگان می توانند 3 گیگ و 600 مگابایت دانلود کنند.ما با سرویس 512 نامحدود بعد کم شدن سرعت با سرعت 70 کیلوبایت دانلود میکنیم یعنی در هر یک ساعت 250 مگابایت و اگر سیستم 24 ساعت روش باشد میشه روزی 6 گیگ دانلود. که بنده 100 درصد نامحدود را انتخاب میکنم.به خاطر مشکلات سرویس های محدود از جمله کم شدن حجم در ساعت رایگان.کاهش سرعت در ساعت رایگان.با اشتباه کوچک در قطع نشدن اینترنت بعد از ساعت رایگاه باید هزینه بالا برای حجم به پردازید.و هزاران مشکل دیگر سرویس محدود.
Last edited by jabarsink2000; 17-05-2013 at 15:02.
بحث سر سرعت نیست
بحث سر دانلود هست
منم 1024 پورت مخابرات اندیشه داشتم سرعتم 200 بود
ساعت رایگان فقط میشد 4 تا 4.5 گیگ در بهترین حالت دانلود کرد
ولی اومدم ضحی کیش
با 256 نامحدود و سرعت 120 تو 24 ساعت 10 گیگ راحت دانلود کردم
اندیشه سرعتش خوب بود ولی در زمینه دانلود اصلا قابل مقایسه با ضحی کیش نیست
و ضمنا
پورت 1024 محدود اندیشه سرعت 200 داشت
ولی ضحی کیش پورت 256 سرعت 120 داره
درسته ضحی کیش به صرفه تر هستش از لحاظ اقتصادی بله مثلا با 9 تومن اندیشه بهت یک گیگ 128 میده ولی مخابرات 2 گیگ ولی اینم در نظر بگیرید الان ضحی کیش سرعت سرویسش رو خیلی آورده پایین و هربار هم زنگ میزنی یه چیز میگن بله 256 سرعتش 60-70 تا بود خوب بود و از اندیشه هم خیلی سرتر میشد نه اینکه آورده روی 20-30 محدود کرده لااقل سرویس بالاتر از 256 بهمون میداد بازم یه چیزی
در ضمینه دانلود هم وقتی من سرعتم بالاتر باشه بتونم یک فایلی 600 مگی رو تو یک ساعت بگیرم چرا باید من این فایل برای مثال تو 3 ساعت دانلود کنم بلاخره از هزینه برق گرفته تا داغ کردن و کم شدن عمر قطعات سیستم
در کل امیدوارم مشکل سرعت برطرف شه ضحی کیش دوباره بترکونه![]()
Last edited by saeid 22; 17-05-2013 at 15:25.
مشکل ضحی کیش واسه پهنای باید هست
ضمنا
سیستمی که بخواد 2 روز روشن باشه داغ کنه و خراب بشه همون بهتر بره سطل آشغال
مگه سیستم رو هم خاموش میکنن ؟؟
این سوسول بازیا قدیمی شده![]()
داداش مخابرات این روزا وقتی خراب شده داره پهنای باند افزایش میده برای مازندران افزایش داده شد چون پینگ خیلی اومده پایین و این هم به پهنای باند بستگی داره که بالا رفته
میدونی چرا گفتم دیگه چشمم آب نمی خوره؟
چون تا حدود یه ماه بعد انتخابات اینترنت به خاطر انتخابات مختل هست، بعد اونم میگن دیگه ما به این سرعت عادت کردیم و دست بهش نمی زنن! تا اون موقع هم ما دیگه اون روز های خوب رو یادمون رفته![]()
Last edited by Architect-Boy; 17-05-2013 at 16:35.
من که آرزو دارم یه روز مثل مازندران بشیم
دیگه اینقدر ها کشکی کشکی نیست
چون اگه اینطور باشه ضحی کیش یه شبه نابود میشه
بیا داداش فعلا اینو یه نگاه کن تا مخابرات استان شما هم همینطور بشه.
وقتی مخابرات نمیتونه پهنای بان مشترک رو ثابت کنه میخوای مشترک رو از طرف سرعت محدود کنه
باید به هزار جا زنگ بزنی تا پهنای باند خطت ثابت بشه.......
ثابتش نکنیم بهتره یهو میزنن میارن رو 1 مگ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)