روانخواه: زمانى بازى مى كنم كه كاملاً آماده باشم
اميدرضا روانخواه، هافبك تيم استقلال كه روزهاى پايانى دوران نقاهت خود را سپرى مى كند، طى اظهار نظرى گفت: تنها زمانى در تركيب استقلال بازى مى كنم كه از نظر بدنى كاملاً آماده باشم.وى ادامه داد: هواداران استقلال همواره لطف زيادى به من داشته اند. وقتى آنها به من لقب اميد رفت وبرگشت را مى دهند، مشخص است كه از من انتظار د ارند. به همين خاطر بايد در بازگشت به ميادين بتوانم انتظارات آنها را برآورده كنم. با اين حال زمانى در تركيب استقلال بازى مى كنم كه از نظر بدنى كاملاً آماده باشم. وى ادامه داد: خوشبختانه روند بهبودى ام بسيار خوب پيش مى رود اكنون ۵ روز است كه دويدن را آغاز كرده ام و به گفته دكتر نوروزى شرايطم خوب است. فكر مى كنم تا ۲ هفته ديگر پا به توپ شدم و تمرينات سبكى با توپ را آغاز كنم. روانخواه در مورد ديدار استقلال و برق افزود: برق حريف سرسختى براى استقلال است. قطعاً در شيراز كار سختى را در پيش داريم اما با پتانسيلى كه از بچه ها سراغ دارم مطمئن هستم كه برق را در شيراز شكست مى دهند. من چند سال در شيراز بازى كردم و با شرايط ورزشگاه حافظيه آشنايى كامل دارم. به همين خاطر خيلى دوست داشتم در اين ديدار، بازى مى كردم. به هرحال اميدوارم استقلال در اين ديدار ۳ امتياز را كسب كند و همچنان صدرنشين ليگ باشيم.