ببخشید کجا ورژن رو می نویسه؟اگه منظورتون اینه The Battle for Middle-earth (tm) II؟.اگه نه کجا می نویسه.شما لینکش رو بده بقیه اش با من![]()
ببخشید کجا ورژن رو می نویسه؟اگه منظورتون اینه The Battle for Middle-earth (tm) II؟.اگه نه کجا می نویسه.شما لینکش رو بده بقیه اش با من![]()
ورژن بازی استراتژیک.The Battle for Middle-earth (tm)2
سلام. خسته نباشید.
من با اجرای سه بازی زیر مشکل دارم:
مشکل به اینصورت هستش که موقعی که بازی Battlefield 3 رو باز میکنم پیغامی که داخل عکس زیر هستش رو میده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و موقعی که دو تا بازی دیگه رو باز میکنم، صفحه سیاه میشه و می نویسه
که بنظر میرسه از مانیتور باشه. و ریستارت میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارت گرافیکم GeForce 9400 GT هستش و اخیرا آخرین نسخه driverاش رو نصب کردم.
ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
+++
عکس با جزئیات بیشتر
![]()
Last edited by Honradez; 27-02-2012 at 00:33.
سلام/بازی call of رو نصب کردم موقع اجرا این پیغام رو میده:
the version of this file is not compatible with the version of windows your running-check your computers system information to see whether you need anx86(32-bit)or x64)64-bit) version of the programTand then contact the software publisher
ویندوزم 64 بیت هستش
l
سلام
من بازی Race Driver GRID رو نصب کردم ، بعد از اینکه پروفایل رو ساختم وارد بازی نمیشه و صفحه ی لود میمونه و تمومی نداره!
به نظرتون مشکل از کجاست؟ چرا توی صفحه ی لود گیر میکنه و وارد بازی نمیشه؟
مشخصات سیستم:
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB
دو تا بازی دیگه رو دقیق نمیشه گفت ولی BAT3 رو با این گرافیک کلا بیخیال شو نمیتونی اجراش کنی!!
مشکل یه خورده نا مفهومه!
اگه نسخه ای قدیمی COD هست که ممکنه به علت ناسازگاری با ویندوز 64 بیت باشه ولی اگه نسخه های جدیدش هست نمیشه دقیق گفت چون این ایراد به طور بسیار معمول به ناسازگاری ورژن ویندوز با بازی برمیگرده...البته احتمال وجود نوعی ویروس یا بد نرم افزار رو هم نمیشه نادیده گرفت!
احتمالا به خاطر چهار هسته ای بودن CPU هست!
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست عمل کن.
سلام .دوباره ویندوزت را کرک کن .با یه کرک مختلف replace کن
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
روی فایل اجرا یی بازی کلیک راست propertise---->details------>file version
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
سلام اولا مطمئن شو که سیو میکنه یا نه. !1! اگه سیو میکنه احتمال میدم مال ویروس باشه. ویروس میتونه بعضی از فایلهای *.SAV را از بین ببره.
سلام . من بازی hunter trophy رو نصب کردم این ارور رو میده something went wrong physx! please head over to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and check that your physx driver are up to date در صورتی که من آخرین ورژن physx رو نصب کردم!! لطفا اگه میشه راهنمایی کنین ممنون
سلام
من با بازی prototype مشکل دارم.
وقتی میخوام بازی کنم سرعت بازی خیلی زیاده
چون قبلا با همین د ویدی ها رو یه سیستم دیگه نصب کردم و بازی کردم میدونم اشکال از دی وی دی ها نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)