با تشکر از جواب کاملتون
چند در میاد اینا رو هم؟ هر بار شارژ چند ساعتو جواب میده؟
اگه میشه مدل و اسم باتری و شارژر رو بگید.
ممنون
با تشکر از جواب کاملتون
چند در میاد اینا رو هم؟ هر بار شارژ چند ساعتو جواب میده؟
اگه میشه مدل و اسم باتری و شارژر رو بگید.
ممنون
آره آخه وقتی بن میشی هاردت مشکل پیدا میکنه ولی من منظورم اون نیست همین کسی که میگم 65 تومن داده کلا از بنی در اومده![]()
آقا آخرین قیمتهای هر سه مدل ایکس باکس رو کسی داره ؟؟؟؟؟؟
ایکس باکس دو مدله قیمتهاش تو پاساژ لباف ارکید ۲۸۰ تومن و الیت هم دور و بر ۳۸۰ تومن
مرسی داداشه گلم از جوابت
میشه لطفا بگی چه طوری و از کجا فایل آپدیت رو بگیرم و اینکارو انجام بدم ؟
سریال دستگاه رو عوض میکنند که زیاد هم فایده نداره ، چون باز بن میشی .
از اینجا دانلود کنید و فایل SystemUpdate$ رو بریزید روی فلش.دستگاه را روشن کنید و فلش رو بزاری تو دستگاه و دستگاه رو دوباره خاموش روشن کنید پیغام آپدیت ظاهر میشه.
این آخرین آپدیت تا به حال بوده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با آپدیت بالایی مشکل هارد هم حل میشه ولی همچنان بن خواهید ماند...
4 تا باتری و یک شارژر خوب که خودش وقتی باتری شارژ شد خاموش بشه. 27 الی 30 تومن در میاد.
من این رو دارم...
خیلی هم خوبه و من که 360 اواسط خرداد خریدم تا حالا شارژش نکردم.وقتی شارژ کردن تموم میشه خودش خاموش میشه و 27 تومن خریدم و 2500 میلی آمپره.
اینم خوبه و 21 تومنه...
خواهش میکنم.![]()
Last edited by tonypb; 24-06-2010 at 16:06.
با تشکر از جواب جامع و کاملتون
یعنی هر بار شارژ 20 روز نگه میداره ه ه!؟روزی چند ساعت بازی می کنید؟
اگه اینطوری باشه خیلی خوبه و بهترین راه برای باتریه دستس
آخه من این طور که خودمو شناختم خیلی خورمو اگه بگیرم از 24 ساعت 25 ساعت بازی می کنم
حالا این شارژرو فتحی داره؟
شرمنده اگه سوالام زیاد شد. ممنون
فتحی که فکر نکنم داشته باشه کارش اینجور کار ها نیست.معلوم نیست هر وقت بیکار باشم بازی میکنم.
تازه پیش پای شما دسته ارور باتری داد.خاموش روشنش کردم بازم داره کار میکنه.
رو این حساب کن که من که تازه 360 خریدم مپل بقیه چیزا که آدم تازه میخره بیشتر میره پاش.تقریبا چند روز اول مدام بهش ور میرفتم.
شما هم رو دو هفته حساب کن.![]()
Last edited by tonypb; 24-06-2010 at 19:03.
من کنسول رو باز کردم وبعد از تمیز کردنش بستمش ولی وسیله ی فلزی کوچکی جا موند جای این وسیله گوشه ی
جلو پایین درایور قرار داره من الان یک هفته است دارم بازی می کنم و مشکلی پیش نیومده حالا نیاز ضروری به بستنش هست یا بار دیگه که بازش کردم ببندمش![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)