هر 2 رو ندیدیم چون زیاد معروف نیستن
هر کردوم که فصل های بیشتری امده رو شروع کن
چون اولی جدیده ممکن کنسل بشه بخوره تو برجکت
هر 2 رو ندیدیم چون زیاد معروف نیستن
هر کردوم که فصل های بیشتری امده رو شروع کن
چون اولی جدیده ممکن کنسل بشه بخوره تو برجکت
فعلا dxtr و arrow تو اولویتن![]()
Arrow با ضمانت ( سام سرویس ) ( بدون این سریال آدم استخون درد میگیره... )
فصل جدیش هم 8 اکتر میاد ...
البته walking dead یه چیز دیگه هست ...
Da Vinci's Demons هم بد نیست اما لهجه غلیظ انگلیسی دارن بازیگراش یکم خنده دار میشه ...
و در نهایت Bates Motel هم خوبه که سبکش یکم دلهره آوره اما زامبی و از این کوفت زهر مارا نداره ... true detective میگن قشنگه به دلم مونده دنلودش کنم اما نشد یه لینک سالم یه بار ازش پیدا کنم ...
در آخر اگر Breaking Bad رو هم ندیدی نصف عمرت برفناست ...
![]()
![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 23-09-2014 at 15:36.
vikings رو هم ببینید
اگر خبری از نامحدود نیست که ما کم کم بریم واسه تخلیه
داداش arrow رو مثل اینکه png هم میخاد پخش کنه دو دلم اینجا باید زیرنویس نگاه کنم ولی دوبله یه چیز دیگست.Walking dead هم که دیگه هم که خارق العاده بود.true detective هم اگه دانلود نکنی بری خودکشی کنی بهتره
سریال فوق العادست.برای دانلود هم تا قسمت 5 از ایران فیلم و بقیه رو از mydatir دان کن(لینک اکسپرس لیچ داره)
خیر دوبله اصلا جالب نیست چون صدای خود بازیگر یه چیز دیگه هست ... فقط با زیرنویس ببینفصل جدید walking dead هم 12 اکتبر میاد ... ( ? Who will Survive )
هر سال باید 6 ماه منتظر بمونیم تا فصل جدید بیاد ....
نکته جالب این هست که مخابرات خوزستان فروش پلکانی ترافیک رو رعایت نمی کنه و هر چی بخری باید همون 3.900 تومن رو بدی البته همون هم باید 3.600 باشه نه 3.900![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 23-09-2014 at 15:49.
اینقدر سریال نبینید اخرش عاقبت خوبی نداره
فقط روی مخ ادم میره و تفکراتت رو مثل خوره میخوره و عوض میکنه
از من گفتن بود![]()
داداش شما حتما true detective و البته teen wolf(با ضمانت) و دانلود کن فوق العادن![]()
بچه ها تعرفه من 512 هستش، همیشه از این سایت 10.232.139.186 ترافیک میگیرم
الان میخوام تغییر تعرفه بدم، الان از سایتشون میتونم از 512 تعرفه ام رو 1مگ کنم یا باید حتما برم نمایندگی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)