سلام داش.ناموسا کمک کنین.من متولد 72 هستم.درس نمیخوندم.یعنی دیپلمم ندارم.دفترچه پست کردم افتادم 04 بیرجند.19.3.92 اعزامم.چطور جاییه؟؟؟راستی چرا 6 ماه اضاف زدن؟؟؟ میبخشن؟؟؟؟؟ناموسا جواب بدین...
سلام داش.ناموسا کمک کنین.من متولد 72 هستم.درس نمیخوندم.یعنی دیپلمم ندارم.دفترچه پست کردم افتادم 04 بیرجند.19.3.92 اعزامم.چطور جاییه؟؟؟راستی چرا 6 ماه اضاف زدن؟؟؟ میبخشن؟؟؟؟؟ناموسا جواب بدین...
من دوستم و همین طور بابام اونجا افتادن میگن جهنمه ولی برای هر کسی متفاوت بستگی به خودت داره شاید برای تو بهشت باشه
خیابان کارگر جنوبی البته بازم بپرس
سلام؛ من الان دانشجو هستم ( معافیت تحصیلی ) متولد قبل از 72؛
درخواست کسر خدمت رو هم تا حالا در پلیس+10 ثبت نکردم.
پدرم 27 ماه جبهه داره ( 13 ماه خط مقدم )
میشه توضیح بدید الان باید چه کار کنم؟!![]()
دوستان کد اعزامیای 1/4 رو کسی نرفته ببینه زدن یا نه؟
امروز پلس +10 ب من میگفت 3 روز قبل اعزام میاد رو سایت!!!
زدن داداش ولی پلیس +10 نمیگه فکر کنم هنگ بگه کجا افتادی
آقا من قسمت دوم جمله تون رو متوجه نشدم،
بالاخره از کجا بفهمیم کجا افتادیم؟، مردیم از استرس :|
سلام / منم دیروز رفتم +10 بهم گفت هنوز نیومده / الان تو همین تاپیک نگاه کنید سال گذشته اعزامی های 1/4 کداشون 6 خرداد خورده/ منم که اول اعزام 1/2 بودم 10فروردین کدم خورده بود / حالا نمیدونم واسه چی اینسری این همه طولش میدن!!!
میخوان دستی دستی مارو به کشتن بدن!
تاریخ 92/3/7 کد زدن برای اعزامی های تاریخ 4/1 میتونید با مراجعه به پلیس +10 بارکد پستی برگ سفیدتون رو که این کد (کد محل آموزش) درش ذکر شده رو بگیرین و با مراجعه به اداره پست بفهمین نامه تون الان کجاست ( فعلا نامه ها تو تهرانه و هنوز به اداره پست شهرتون ارسال نشده ) 2 سه روز دیگه برین پست بهمراه کارت ملی و بار کد پستی برگ سفیدتون رو تحویل بگیرین یا اینکه منتظر بمونید پستچی میاره براتون.
خلاصه این که 4/1 ها کد خوردن ، خدا رحمتمون کنه!
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)