یعنی ادم 36 تا کیل هم بگیره باز هم امکان باخت زیاده ... یا 20 بار هم بمیری باز هم احتمال برد زیاده ...) لامصبا این خارجیا اکثریت نوبن ...
![]()
یعنی ادم 36 تا کیل هم بگیره باز هم امکان باخت زیاده ... یا 20 بار هم بمیری باز هم احتمال برد زیاده ...) لامصبا این خارجیا اکثریت نوبن ...
![]()
غاغا سلام
دوستان واسه این سیستم جدیدی که ریوت راه انداخته من بیشتر از یکی از ایکونارو نتونستم بگیرم واس دومی داستان چیه !؟
این چی هست؟ چه کار باید کرد؟ چه خاصیتی داره ؟ کدوم ایکون منظورت هستش ؟ اون پرچمه روی چمپ منظورت هستش یا چی ؟غاغا سلام
دوستان واسه این سیستم جدیدی که ریوت راه انداخته من بیشتر از یکی از ایکونارو نتونستم بگیرم واس دومی داستان چیه !؟![]()
مرسی بابت توضیحات امروز که چک کردم پینگش بهتر بود طرفای 180، رفتم گادپینگو گرفتم پینگو اورد 98 خیلی عالی شد.
آخه الان تقریبا لول 30 شدم، پس میگی بیام وست؟
من که الان فقط با master yiبازی میکنم. میگم شماها با هم، هم بازی میکنید؟
خوب مشکلی نیست. شما می تونی 100 هزار تومان خرج کنی و اکانتت رو به اروپای غرب بیاریمرسی بابت توضیحات امروز که چک کردم پینگش بهتر بود طرفای 180، رفتم گادپینگو گرفتم پینگو اورد 98 خیلی عالی شد.
آخه الان تقریبا لول 30 شدم، پس میگی بیام وست؟
من که الان فقط با master yiبازی میکنم. میگم شماها با هم، هم بازی میکنید؟
ببین دارم میگم. بعضی از بچه های اینجا تو اروپای شرق هستند ولی مثلا همین اقای میم شماره میخواد اکانتش رو بیاره اینجا. اینجا بازی کن هاش بهتره. پس به نظرم 100 هزار تومان ارزش داره خرج کنی بیاری این طرف. یا اینکه بیشنی 2 3 ماه یک اکانت اینجا آپ کنی. ولی 100 تومان دیگه پولی نیست الان
در مورد بازی کردن من ترجیحا تنها بازی می کنم. یا فقط خارجی هایی رو ادد می کنم که بازیشون خیلی خوب باشه. چون وقتی میبازم خیلی عصبانی میشم برای همین بعضی ایرانی ها هم نوبن. بعضی هاشون هم خوبن. حالا من خودم در حد گلد پلات هستم ولی از بعضی از پلات ها و دیاموند ها هم بهترم. گفتم از بعضی هاشون. همونطور که جلوی خیلی از اسمورفاش بردم. ولی کلیت بازیم در حدل گلد پلات هستش. ولی فعلا سیلور به دلایلی که گفتم. حالا هر کی هر فکری دیگه ای میخواد بکنه اصلا برام مهم نیستخودم که بازی خودم رو دیدم.
حالا باز خودت میدونی. این پینگ کم کن ها مثلا من خودم استفاده می کردم دیدم 3 4 روز یکبار باید 4000 تومان پول بدم تو ماهش میشه 30 40 تومان. از یک طرف هم اینترنت پول بدم برام نمی صرفید. به تهران که نمایندگی کل صبا دز هستش شاکی شدم بالاخره پینگه بهتر شد. البته هنوز گاهی میره بالا یا دی سی میشه ولی درکل راضیم خدارو شکر
راستی در مورد مستر یی چمپ خیلی عالی هستش. ولی اگر دشمن استان بگیره مثلا وارویک اننیه مثل اینها زودی میمیری. سعی کن این چمپ هایی که میگم رو یاد بگیری. این ها خفن هستند و در آینده انشالا به رنکهایی بالایی میای
برای TOP tryndermer dariush shen jax garen voli gnar firoa
برای MID ziggs annie katarina
برای Jungler yi vi amumu xin zhao voli
برای ADC missfortune jinx tristana
برای Sup leona barum ali sona tresh
ببین مثلا چمپ های خفن دیگه ای مثل اکو یا رایون هستند ولی برای شما سخت هستند. اینهایی که گفتم هم بازی باهاشون خیلی سخت نیست و هم اینکه چمپ هایی که هستند که یاد بگیری به تیمت خیلی کمک می کنند و انشالا میبری و میای رنک های بالاتر
در مورد رونه و مستری وقتی پولش رو داشتی بگو راهنمایت کنم که رونه و مستری توپ ببندی. هم استاندارد باشه و هم حرفه ای. که تو همه لاینها بتونی بازی کنی.
راستی اصلا کاری نداشته باش که مردم چی میگن. مثلا به مستر یی میگن نوب جمپ. اصلا نوب چمپ نیست. چون با یک استان میمیره. پس باید اسکیل داشته باشی بدونی چه موقع وارد فایت بشی یا چی بخری. پس برای خودت بازی کن. کاری به حرف مردم این چیزا نداشته باش. چلنجر هاش هم یی بازی می کنند. پس احتمالا اونها هم نوبن. لول. موفق باشی
Last edited by kamron_devil; 23-07-2015 at 15:23.
تو مید اکالی رو نگفتی هیرو به این اسونی و شاخی همه رو می زنه
رایون هم اگر پسیو بره خیلی شاخه ساده هم هست نمی دونم چرا می گی سخته
ولی تاپ کلا جکس یک چیز دیگه هست اگر جلوش مالپ و رنکنتون نیفته
پی نوشت : فیورا هم خوبه کلی کیل دارم تربل کیل و کوادرا رو شاخشه حیف که ریوت زده داره ریورکش می کنه قراره نابود شه
اقا اگر می خوایی بازیت خوب شه این چمپ اسونارو ول کن بچسب به دراون و یاسو
صد درصد امومو رو انلاک کن اگر تیم خوبی داشه باشی وین رو با احتمال هفتاد هشتاد درصد گرفتی
Last edited by mehdi951; 24-07-2015 at 08:46.
kek
----------------------
آقا کی آپدیت اومد چه بی صدا دارم آپدیت میکنم چقدر هم زیاده
ولی چه سنت شکنی کرد ریوت.
یعنی از وقتی من بازی میکنم تا جایی که یادمه اولین بار بود که ریوت یه چمپ داد،
خوب؟
بعد پچ بعدش همین پچ جدیده نزد اون هیرو رو بترکونه بعنی نابودش نکرد
-که هییییچ-
تازه بافش هم کرد یعنی خودش هم به گوزو بودن چمپش،
تهمه،اوهمه،چیه؟... اعتراف کرد.
آخه ریوت این چی بود آفریدی؟
از کجات در آوردی ناموسا؟
حالا...
هیچی دگه حرفی ندارم،
همش همین بود.
حالا داشتم میام میگم.
آهااااا
دِویلِ کامرونی -درسته؟!!-
دادا میگم حرفی، سخنی، نصیحتی، پندی، اندرزی، ا اینا...
داری بگو فیض ببریم حرفاتو دوس دارم.
من از وقتی خودم رو شناختم سعی کردم به ملت کمک کنم. چه کنم که ملت تو ایران نه همه ولی 80% بیشتر لیاقتشون همینانآقا کی آپدیت اومد چه بی صدا دارم آپدیت میکنم چقدر هم زیاده
ولی چه سنت شکنی کرد ریوت.
یعنی از وقتی من بازی میکنم تا جایی که یادمه اولین بار بود که ریوت یه چمپ داد،
خوب؟
بعد پچ بعدش همین پچ جدیده نزد اون هیرو رو بترکونه بعنی نابودش نکرد
-که هییییچ-
تازه بافش هم کرد یعنی خودش هم به گوزو بودن چمپش،
تهمه،اوهمه،چیه؟... اعتراف کرد.
آخه ریوت این چی بود آفریدی؟
از کجات در آوردی ناموسا؟
حالا...
هیچی دگه حرفی ندارم،
همش همین بود.
حالا داشتم میام میگم.
آهااااا
دِویلِ کامرونی -درسته؟!!-
دادا میگم حرفی، سخنی، نصیحتی، پندی، اندرزی، ا اینا...
داری بگو فیض ببریم حرفاتو دوس دارم.
بابا خارجیkek
2 تا از اولین مستر یی های جهان مستر هستند و 6 امی چلنجر
عجب مستر و چلنجرهای نوبی که با نوب چمپ بازی می کنند ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by kamron_devil; 24-07-2015 at 19:54.
دوستان من تو گارنا lol بازی میکنم .تو اونجا اپدیت جدید(5.14) اومد منم اپدیتش کردم ولی وقتی رو بازی (لانچ ) میزنم بعد از قسمت بازی تا می خواد وارد اون پنجره اصلی بازی بشه اون پنجره هه سیاه می مونه و در نمیاد.کلی کار هم انجام دادم با پیشتیبانی هم حرف زدم ولی درست نشد می خوام بدونم کسی با این مشکل مواجه نشده که بتونه منو کمک کنه .اینم بگم قبل اپدیت هیچ مشکلی نداشتم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)