تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1582 از 1746 اولاول ... 5821082148215321572157815791580158115821583158415851586159216321682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,811 به 15,820 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

یعنی ادم 36 تا کیل هم بگیره باز هم امکان باخت زیاده ... یا 20 بار هم بمیری باز هم احتمال برد زیاده ... ) لامصبا این خارجیا اکثریت نوبن ...

2. این کاربر از namx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

غاغا سلام
    دوستان واسه این سیستم جدیدی که ریوت راه انداخته من بیشتر از یکی از ایکونارو نتونستم بگیرم واس دومی داستان چیه !؟

4. این کاربر از mahdi12397 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

غاغا سلام
    دوستان واسه این سیستم جدیدی که ریوت راه انداخته من بیشتر از یکی از ایکونارو نتونستم بگیرم واس دومی داستان چیه !؟
    این چی هست؟ چه کار باید کرد؟ چه خاصیتی داره ؟ کدوم ایکون منظورت هستش ؟ اون پرچمه روی چمپ منظورت هستش یا چی ؟

6. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب اول اینکه خیلی از ایرانی ها که من دیدم تو اروپای غرب هستند. چندتا از بچه های این سایت تو اروپای نردیک هستند که شما هم هستی
    ولی سطح بازی اروپای غرب بهتر و بالاتره .پس تا دیر نشده بیا همین اروپای غرب اکانت بساز

در مورد پینگ هم اینترنت از کجا میگیری ؟ برای من جدیدا خوب شده بین 130 140 فکر می کنم هستش تا 250
    تا پینگ 200 اینها میشه بازی کرد با 250 هم میتونی بازی کنی. من یک زمانی تو آمریکا با پینگ 500 هم بازی کردم رنک کری کردم بردم. ولی پینگ معقول برای بازی زیر 220 خوبه

در مورد سرورهای کاهش پینگ اگر تایم اوت نداری خوبن ولی مثلا پینگ باز من میگیرفتم برای 3 4 روز بود. یعنی 3 4 روز یکبار باید 4000 5000 تومان پول میدادم

برو تو cmd بزن ping 4.2.2.4 -t
    بعد ببین اگر تایم اوت نمیده می تونی از سرورهای کاهش پینگ استفاده کنی.

یک نکته مهم برای کاهش پینگ بگم که میتونم با جرات بگم 99% ملت بلد نیستند. شما همین 4.2.2.4 که گرفتی مثلا میزنه پینگ 200 بعد زده ttl 50 مثلا . خوب برو تو بازی ببین اگر پینگ بالاست. اینقدر دی سی کن که این تی تی لل 50 مثلا بشه 51 . بعد دوباره تست کن. گاهی میبینی که یک پینگ که تو بازی 300 هست میشه 150. این رو 99% بچه ها نمیدوند

بعد اینکه در مورد بازی اصطلاح خاصی اونجوری نداره.
    َADC یک سری چمپ های رنج هستند که ایتم اتکی میخرن و به پایین مپ میرن
    ُSup که همراه با ای دی سی میره و سعی می کنه خا... مالی ای سی دی رو بکنه. یعنی فقط وارد میزاره و سعی می کنه مثلا هیل بده به ای دی سی یا دشمن رو استان کنه که ای دی سی بکشه یا فرار کنه خلاصه مثل این کارا
    jungler که خوب میره جنگل و سعی می کنه به 3 تا لاین کمک کنه
    mid که معمولا یک چمپ ای پی میره گاهی هم ای دی میرن. مثلا مثل ziggs annie zed yasu ekko lisandra ahri و ....
    top هم که بالا نقشه هستش و معمولا چمپ هایی میرن که ای دی هستند و تانکی مثل dariush nasus garen jax و ....

خوب حالا سوالی داشتی بپرس بچه ها میان جوابت رو میدن. ولی اگر اون کاری که گفتم رو کردی و درست نشد به ای اس پیت زنگ بزن بگو پینگ بالاست بلکه بیارن پایین. یک موقع هایی وقتی اونها ریست می کننند و شما مودم رو 10 دقیقه خاموش کنی بعد روشن کنی پینگ پایین میاد. ولی اگر دیدی قرار 250 باشه بهتر از جای دیگه اینترنت بگیری.
    صبا با اینکه همیشه باهاش دعوا دارم برای بازی نسبتا خوبه
    شاتل هم بعد از صبا خوبه
    جاهای دیگه رو من نمیدونم. شاید مخابرات هم بعضی شهرها خوب باشه

سوالی داشتی در خدمتم

راستی آپدیت دوباره اومده ههههههههه

ریوت به من اخطار داده اگر دوباره برم پست بدم به ریوت فوش بدم دوباره بن میشم =)) اخه رفتم فوش دادم گفتم چرا بن شدم

خداوندا
    به من اسکیل و تیم ورک بده
    تا بتوانم بازی ای که لنئنا از ثانیه اول بازی افک هستش
    و میس فرچون 0 5 0 هستش. و به دشمن میگه چون ساپورتم افک هستش من رو کشتید همتون رو ریپورت می کنم. بعد افک تو بیسه و التی می کنه
    و جینار بالا 3 3 1 هستش. یعنی 3 تا کیل مرگ
    و خودم وسط اننیه 3 0 2 هستم. 3 تا کشتن در برابر اهری ( نگو کانتر که ک...شر هستش. اون توپش رو پرت می کنه اصلا رنج من بهش نمیرسه. با التیش هم که جاخالی میده ماشالا )
    و لی جنگل 1 4 5 یعنی 1 کشتن
    بازی رو بتونیم با تیم ورک و اسکیل ببریم ( فیلم هندی هم که نیست )

یعنی میشه خدا ؟ یکمی تیم ورک و اسکیل به من بده مرسی

اقا این آهنگه چقدر مزخرفه. از اون طرف اون زنه به اون خوشگلی میگفت این یارو سگ صدا میگه دابل کیل ادم حالش به هم میخوره . این قراره همیشه باشه ؟ من حاضرم وود 5 باشم ولی صدا و اهنگ قبلی بازی کنم

خدا رو شکر 1350 پول ندادم بابت اسکین لجیون گارن. این اسکین جدیده خیلی جیگره
    اسکین جدید میس فرچون هم بد نیست
    اسکین جدیده کوین هم خوبه به نظر
    مرسی بابت توضیحات امروز که چک کردم پینگش بهتر بود طرفای 180، رفتم گادپینگو گرفتم پینگو اورد 98 خیلی عالی شد.
    آخه الان تقریبا لول 30 شدم، پس میگی بیام وست؟
    من که الان فقط با master yi بازی میکنم. میگم شماها با هم، هم بازی میکنید؟

8. این کاربر از Estesnaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مرسی بابت توضیحات امروز که چک کردم پینگش بهتر بود طرفای 180، رفتم گادپینگو گرفتم پینگو اورد 98 خیلی عالی شد.
    آخه الان تقریبا لول 30 شدم، پس میگی بیام وست؟
    من که الان فقط با master yi بازی میکنم. میگم شماها با هم، هم بازی میکنید؟
    خوب مشکلی نیست. شما می تونی 100 هزار تومان خرج کنی و اکانتت رو به اروپای غرب بیاری
    ببین دارم میگم. بعضی از بچه های اینجا تو اروپای شرق هستند ولی مثلا همین اقای میم شماره میخواد اکانتش رو بیاره اینجا. اینجا بازی کن هاش بهتره. پس به نظرم 100 هزار تومان ارزش داره خرج کنی بیاری این طرف. یا اینکه بیشنی 2 3 ماه یک اکانت اینجا آپ کنی. ولی 100 تومان دیگه پولی نیست الان

در مورد بازی کردن من ترجیحا تنها بازی می کنم. یا فقط خارجی هایی رو ادد می کنم که بازیشون خیلی خوب باشه. چون وقتی میبازم خیلی عصبانی میشم برای همین بعضی ایرانی ها هم نوبن. بعضی هاشون هم خوبن. حالا من خودم در حد گلد پلات هستم ولی از بعضی از پلات ها و دیاموند ها هم بهترم. گفتم از بعضی هاشون. همونطور که جلوی خیلی از اسمورفاش بردم. ولی کلیت بازیم در حدل گلد پلات هستش. ولی فعلا سیلور به دلایلی که گفتم. حالا هر کی هر فکری دیگه ای میخواد بکنه اصلا برام مهم نیست خودم که بازی خودم رو دیدم.

حالا باز خودت میدونی. این پینگ کم کن ها مثلا من خودم استفاده می کردم دیدم 3 4 روز یکبار باید 4000 تومان پول بدم تو ماهش میشه 30 40 تومان. از یک طرف هم اینترنت پول بدم برام نمی صرفید. به تهران که نمایندگی کل صبا دز هستش شاکی شدم بالاخره پینگه بهتر شد. البته هنوز گاهی میره بالا یا دی سی میشه ولی درکل راضیم خدارو شکر

راستی در مورد مستر یی چمپ خیلی عالی هستش. ولی اگر دشمن استان بگیره مثلا وارویک اننیه مثل اینها زودی میمیری. سعی کن این چمپ هایی که میگم رو یاد بگیری. این ها خفن هستند و در آینده انشالا به رنکهایی بالایی میای

برای TOP tryndermer dariush shen jax garen voli gnar firoa
    برای MID ziggs annie katarina
    برای Jungler yi vi amumu xin zhao voli
    برای ADC missfortune jinx tristana
    برای Sup leona barum ali sona tresh
    ببین مثلا چمپ های خفن دیگه ای مثل اکو یا رایون هستند ولی برای شما سخت هستند. اینهایی که گفتم هم بازی باهاشون خیلی سخت نیست و هم اینکه چمپ هایی که هستند که یاد بگیری به تیمت خیلی کمک می کنند و انشالا میبری و میای رنک های بالاتر

در مورد رونه و مستری وقتی پولش رو داشتی بگو راهنمایت کنم که رونه و مستری توپ ببندی. هم استاندارد باشه و هم حرفه ای. که تو همه لاینها بتونی بازی کنی.

راستی اصلا کاری نداشته باش که مردم چی میگن. مثلا به مستر یی میگن نوب جمپ. اصلا نوب چمپ نیست. چون با یک استان میمیره. پس باید اسکیل داشته باشی بدونی چه موقع وارد فایت بشی یا چی بخری. پس برای خودت بازی کن. کاری به حرف مردم این چیزا نداشته باش. چلنجر هاش هم یی بازی می کنند. پس احتمالا اونها هم نوبن. لول. موفق باشی
    Last edited by kamron_devil; 23-07-2015 at 15:23.

10. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تو مید اکالی رو نگفتی هیرو به این اسونی و شاخی همه رو می زنه
    رایون هم اگر پسیو بره خیلی شاخه ساده هم هست نمی دونم چرا می گی سخته
    ولی تاپ کلا جکس یک چیز دیگه هست اگر جلوش مالپ و رنکنتون نیفته
    پی نوشت : فیورا هم خوبه کلی کیل دارم تربل کیل و کوادرا رو شاخشه حیف که ریوت زده داره ریورکش می کنه قراره نابود شه
    اقا اگر می خوایی بازیت خوب شه این چمپ اسونارو ول کن بچسب به دراون و یاسو
    صد درصد امومو رو انلاک کن اگر تیم خوبی داشه باشی وین رو با احتمال هفتاد هشتاد درصد گرفتی
    Last edited by mehdi951; 24-07-2015 at 08:46.

12. این کاربر از mehdi951 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

چلنجر هاش هم یی بازی می کنند. پس احتمالا اونها هم نوبن. لول. موفق باشی
    kek

----------------------

14. این کاربر از ajlost1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا کی آپدیت اومد چه بی صدا دارم آپدیت میکنم چقدر هم زیاده
    ولی چه سنت شکنی کرد ریوت.
    یعنی از وقتی من بازی میکنم تا جایی که یادمه اولین بار بود که ریوت یه چمپ داد،
    خوب؟
    بعد پچ بعدش همین پچ جدیده نزد اون هیرو رو بترکونه بعنی نابودش نکرد
    -که هییییچ-
    تازه بافش هم کرد یعنی خودش هم به گوزو بودن چمپش،
    تهمه،اوهمه،چیه؟... اعتراف کرد.
    آخه ریوت این چی بود آفریدی؟
    از کجات در آوردی ناموسا؟
    حالا...
    هیچی دگه حرفی ندارم،
    همش همین بود.
    حالا داشتم میام میگم.
    آهااااا
    دِویلِ کامرونی -درسته؟!!-
    دادا میگم حرفی، سخنی، نصیحتی، پندی، اندرزی، ا اینا...
    داری بگو فیض ببریم حرفاتو دوس دارم.

16. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا کی آپدیت اومد چه بی صدا دارم آپدیت میکنم چقدر هم زیاده
    ولی چه سنت شکنی کرد ریوت.
    یعنی از وقتی من بازی میکنم تا جایی که یادمه اولین بار بود که ریوت یه چمپ داد،
    خوب؟
    بعد پچ بعدش همین پچ جدیده نزد اون هیرو رو بترکونه بعنی نابودش نکرد
    -که هییییچ-
    تازه بافش هم کرد یعنی خودش هم به گوزو بودن چمپش،
    تهمه،اوهمه،چیه؟... اعتراف کرد.
    آخه ریوت این چی بود آفریدی؟
    از کجات در آوردی ناموسا؟
    حالا...
    هیچی دگه حرفی ندارم،
    همش همین بود.
    حالا داشتم میام میگم.
    آهااااا
    دِویلِ کامرونی -درسته؟!!-
    دادا میگم حرفی، سخنی، نصیحتی، پندی، اندرزی، ا اینا...
    داری بگو فیض ببریم حرفاتو دوس دارم.
    من از وقتی خودم رو شناختم سعی کردم به ملت کمک کنم. چه کنم که ملت تو ایران نه همه ولی 80% بیشتر لیاقتشون همینان

kek
    بابا خارجی
    2 تا از اولین مستر یی های جهان مستر هستند و 6 امی چلنجر
    عجب مستر و چلنجرهای نوبی که با نوب چمپ بازی می کنند ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by kamron_devil; 24-07-2015 at 19:54.

18. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mikelwar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستان من تو گارنا lol بازی میکنم .تو اونجا اپدیت جدید(5.14) اومد منم اپدیتش کردم ولی وقتی رو بازی (لانچ ) میزنم بعد از قسمت بازی تا می خواد وارد اون پنجره اصلی بازی بشه اون پنجره هه سیاه می مونه و در نمیاد.کلی کار هم انجام دادم با پیشتیبانی هم حرف زدم ولی درست نشد می خوام بدونم کسی با این مشکل مواجه نشده که بتونه منو کمک کنه .اینم بگم قبل اپدیت هیچ مشکلی نداشتم.

20. این کاربر از mikelwar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •