تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1582 از 3745 اولاول ... 582108214821532157215781579158015811582158315841585158615921632168220822582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,811 به 15,820 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من هر کی حرف غیر منطقی بزنه جلوش وا میستم

در مورد شما هم ک گفتم سرویستون شانسی خوب درومده حتما که 2مگ رو شبانه 350 ک میدن بهتون!!!

و شما بودی میگغتی اسیاتک نامحدودش نامحدود واقعی هست یادتونه که؟؟؟

گفتید چون قیمت رفته بالا اسیاتک میمونم!!! اینم که یادتونه؟؟؟
    باز شروع کردی دارم میگم این ماجرا تا قبل از تابستون بود ( یا یکم قبلترش) من خودم با 1 مگ برنزی ظرف 3 هفته 100 گیگ رو (24 ساعته با سرعت 80 تا 90 )میگرفتم ولی اگه الان بهم ریخته به من مربوط میشه عقل کل!!!
    ثانیا من گفتم آسیاتک گرون کرده ولی به شرط اینکه کیفیت و پینگش خوب بشه ارزش داره در غیر اینصورت خدمت همه عزیزان عرض میشه که از آسیاتک دزدتر و مردم آزارتر خودشه
    ضمنا خوشحال باش از بس با تو کل کل کردم لو رفتم از دیشب دوباره برگشت روی 1 مگ

2. این کاربر از مهدی صفایی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

آقا مهدی عزیز من فقط خواستم اطلاع رسونی کرده باشم دیگه نمی دونستم که حال همه خرابه علت خوشحال من هم اینکه تو 3 ماه گذشته این آسیاتک لعنتی همیشه روی 1 مگ بود ولی تو 4 هفته گذشته واسه stm1 این شرکت اتفاقاتی افتاده به همین دلیل اینجوری گفتم
    ولی چون آسیاتک یه سری کاربر از دست داده و سرویس 4 مگ اضافه کرده قطعا داره یه اتفاقاتی میافته
    ضمنا با توجه به اطلاعات موثقی که من کسب کردم این دست و پا زدنا دیگه فایده نداره چون که های وب خیلی جا پاش رو داره محکم میکنه
    بهر حال من همین دو روز قبل یه دوستم رو فرستادم 128 های وب گرفت الان 2 شبه از ساعت 2 تا 5 با 180 سرعت چیزی نزدیک به 2 گیگ دانلود میکنه اینم سند که باید نقل مکان کرد به های وب
    من موندم با این کارشون دیگه کی تو این شرکت میمونه،تعرفه بندی افتتضاح بخوای 1 مگ یا 2 بگیری شبانه رایگان داشته باشه باید حداقل 10 گیگ شارژ داشته باشه که برای بعضی ها اینقدر واقعا غیر ضرروی هست،سرعت افتضاح،قطعی زیاد،شبانه هم همینطور افتضاح
    اما در مورد های وب نمیدونم چرا ولی از این شرکت زیاد خوشم نمیاد
    گزینه بعدیم فن اوا نامحدود 512 هست و بعدش خوب نبود صبانت،پارس آنلاین،آخرش هیچکدوم از اینا خوب نبود های وب

4. 4 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من موندم با این کارشون دیگه کی تو این شرکت میمونه،تعرفه بندی افتتضاح بخوای 1 مگ یا 2 بگیری شبانه رایگان داشته باشه باید حداقل 10 گیگ شارژ داشته باشه که برای بعضی ها اینقدر واقعا غیر ضرروی هست،سرعت افتضاح،قطعی زیاد،شبانه هم همینطور افتضاح
    اما در مورد های وب نمیدونم چرا ولی از این شرکت زیاد خوشم نمیاد
    گزینه بعدیم فن اوا نامحدود 512 هست و بعدش خوب نبود صبانت،پارس آنلاین،آخرش هیچکدوم از اینا خوب نبود های وب
    من قبلا صبانت داشتم پشنهاد من به شما اصلا سمت صبانت نرو افتضاح سرعت 128 با 2 مگش تو شبانه رایگانش اصلا فرقی با هم نداره هردوش اخرش دیگه 60-70 K
    در شب بهت نمیده خودش بکشه دیگه 700-800 مگ در شب دانلود میکنی

یه قانون مسخره هم داره اگر یه هفته از قراردادت مونده باشه و حجمت تموم شده باشه اجازه خرید حجم اضافه بهت نمیده مجبوری دوباره تمدید کنی

کلا 1 سالی هست از ماه رمضان سال قبل که صبانت مدیریتش عوض شد و با خاک یکسان شد
    Last edited by salar_linux; 05-09-2013 at 16:41.

6. این کاربر از salar_linux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من قبلا صبانت داشتم پشنهاد من به شما اصلا سمت صبانت نرو افتضاح سرعت 128 با 2 مگش تو شبانه رایگانش اصلا فرقی با هم نداره هردوش اخرش دیگه 60-70 K

یه قانون مسخره هم داره اگر یه هفته از قراردادت مونده باشه و حجمت تموم شده باشه اجازه خرید حجم اضافه بهت نمیده مجبوری دوباره تمدید کنی

رفتن سمت صبانت و شاتل یعنی خودکشی باز خدا پدر پارس آنلاین رو بیامرزه

8. این کاربر از مهدی صفایی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

البته اونم نقلی نباتی(شانسی) به بعضی ها که 2 مگ دارن سرعت اسمی رو میده شب که اینجوری باشه عالیه
    یه چیز دیگه هم که انگار تو مشهد وضعش از بقیه شهر ها بهتره من خودم 4-5 سال از صبانت داشتم حجم دزدی هم زیاد داره،کلا وضع اینترنت افتضاحه، هر شرکتی که فکرشو میکنی یجوری دزدی میکنه و سال به سالم بدتر میکنن...

10. این کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کلا من پیشنهاد میکنم که توقعاتتون رو در سطح اینترنت ایران نگه دارید ! ، یعنی اگر فکر می کنید که مثلا الان که حداقل هر شب در آسیاتک 3 گیگ دانلود می کنید و مثلا اگر برید های وب یا isp های دیگه و شبی بتونید 10 گیگ دانلود کنید، احتمالا بدجور ضد حال میخورید ! ، الان واقعیت تلخی که وجود داره اینه که هر شرکتی یه محدودیت های خواسته یا نا خواسته ای داره.

12. 2 کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

کلا من پیشنهاد میکنم که توقعاتتون رو در سطح اینترنت ایران نگه دارید ! ، یعنی اگر فکر می کنید که مثلا الان که حداقل هر شب در آسیاتک 3 گیگ دانلود می کنید و مثلا اگر برید های وب یا isp های دیگه و شبی بتونید 10 گیگ دانلود کنید، احتمالا بدجور ضد حال میخورید ! ، الان واقعیت تلخی که وجود داره اینه که هر شرکتی یه محدودیت های خواسته یا نا خواسته ای داره.
    درسته بعضی موقع ها دیدم بعضی ها نامحدود دارن سرعتشون در حد اسمی ثابت هست(با قیمت مناسب که بیشتر مال مخابرات بوده) ولی ناراضی بودن که من الان به شدت دنبال یه نامحدودی هستم که سرعت اسمی بده و قیمتش هم خوب باشه که اگه فن اوا خوب نباشه میشه گفت عملا وجود نداره!
    +
    هر سال هم باید توقعمون رو پایین تر بیاریم!

14. این کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درسته بعضی موقع ها دیدم بعضی ها نامحدود دارن سرعتشون در حد اسمی ثابت هست(با قیمت مناسب که بیشتر مال مخابرات بوده) ولی ناراضی بودن که من الان به شدت دنبال یه نامحدودی هستم که سرعت اسمی بده و قیمتش هم خوب باشه که اگه فن اوا خوب نباشه میشه گفت عملا وجود نداره!
    +
    هر سال هم باید توقعمون رو پایین تر بیاریم!
    حالا جدا از بحث نامحدود ها، من به صورت کلی گفتم. اینم نمیگم که کسی در آسیاتک بمونه یا بره، اصلا ممکنه که من خودم ماه دیگه آسیاتک نمونم، ولی نکته ای که هست اینه که اگر با اطلاعات منطبق با واقعیت فعلی وضعیت اینترنت ایران تصمیم گیری کنیم، احتمالا نتیجه بهتری می گیریم.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کسی این سرویس جدیده 4 مگی آسیاتک رو نگرفته؟؟ کسی میدونه دانلود شبانش روی چند مگ بسته میشه؟؟؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کسی این سرویس جدیده 4 مگی آسیاتک رو نگرفته؟؟ کسی میدونه دانلود شبانش روی چند مگ بسته میشه؟؟؟
    تو پرشین تولز فکر کنم یه نفر گرفته بود که روی 2 مگ شبانه را می بندن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •