[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا دادا اینم آدرس برو پایین استان رو انتخاب کن برو داخل پنل استان خودت قسمت نمایندگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا دادا اینم آدرس برو پایین استان رو انتخاب کن برو داخل پنل استان خودت قسمت نمایندگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hossein019940; 17-05-2013 at 13:09.
256 نامحدود، 2020، چی بودیم :
2013.4.7
چی شدیم :
2013.5.17
Last edited by TURBO_BOY2006; 17-05-2013 at 13:08.
اگر isp بهتری میشناسید که سرعت بالاتر میده بگید تا همین فردا جمع اوری کنم.
ممنون
شاتل هم تازه اومده بود خیلی خوب بود من سریع رفتم از اندیشه جمع کردم رفتم شاتل بعد اومد سرعتاش رو آورد پایین و محدودیت دانلود گذاشت امیدوارم این شرکت دیگه اونطوری نشه
این شرکت پورت مخابرات داره ارائه میده
هیچوقت اینطور نخواهد شد![]()
512 نامحدود مرکز 3
![]()
فکرنکنم سرعت دانلود به خرداد ربط داشته باشه باید اینا پینگ رو داغون تر بکنن نه اینکه سرعت دانلود رو پایین بیارن(یا سرعت ها رو واقعی و استاندارد کردن(چیزی که قبلا بحثش بود )یا اینکه به قول خودشون پهنای باند رو میخوان افزایش بدن)
معلوم بود که با اون سرعت ادامه نمیدن. بعضی ها خیلی خوش خیال هستند.البته پینگ خوب خیلی بهتر از سرعته.قبلا اگه گرونترین سرویس هم میگرفتی بازم بدرد نمیخورد چون پینگ و سرعت استریم خیلی پایین بود سرعت هم که تقریبا تو یه رنج بودن با هم.
غیر ممکن هست سرعت هارو واقعی کرده باشن
اگه سرعت رو پایین بیارن خیلی ها از ضحی کیش میرن
سرعت 30 واسه 256 نامحدود خیلی کمه
البته اگه سرعت هارو واقعی کنن پس باید با خط 1024 الان سرعت 128 و 2048 سرعت 256 داشته باشن خیلی ها
در حالی که فکر نکنم اینطور باشه
مشکلشون احتمالا یا واسه انتخابات هست یا دارن پهنای باند رو افزایش میدن
Last edited by wooooow; 17-05-2013 at 14:36.
دوست عزیز ما خوش خیال نیستیم .این شرکت اگر فقط یک ماه سرویس خوب نده همه جمع اوری میکنن.انگار جمع اوری کردن کاری داره.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)