ظاهرا سیستمت که مشکل خاصی نداره!!
البته بازی پرطرفداری نست به خاطر همین نتونستم ازش توی نت اطلاعات درست و حسابی در مورد مشکلاتش پیدا کنم!
ولی شما برای اطمینان DX رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت کن.
ظاهرا سیستمت که مشکل خاصی نداره!!
البته بازی پرطرفداری نست به خاطر همین نتونستم ازش توی نت اطلاعات درست و حسابی در مورد مشکلاتش پیدا کنم!
ولی شما برای اطمینان DX رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت کن.
سلام دوستان
من بازی هایی که میکنم بعد از اینکه از بازی میام بیرون تمام سیو ها پاک میشه.
مثلا همین دیروز بازی Shank 2 چهار مرحله رفتم ولی بعد از اینکه از تو بازی اومدم بیرون تمام سیو ها پاک شده بود و من باید از مرحله اول بازی میکردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
بازی رو انیستال کن و تو my document این پوشه Command and Conquer 4 رو هم پاک کن و جایی که بازی رو نصب کردی پوشه Command & Conquer 4 Tiberian Twilight رو هم پاک کن و دوباره نصب کن
من خودم با کرک reload بازی میکنم
کمک کنید لطفا![]()
لطفا حذف شود!
Last edited by aref16; 22-02-2012 at 18:44.
سلام
من بازی Rise_of_Nations_Gold_Edition_2004 رو روی ویندوز 7 نصب کردم و همچنین فایل ریجستری مربوطه رو اجرا کردم ولی موقع اجرا میگه از سی دی 1 بازی رو نصب کنیر
آیا این بازی کرک خاصی داره
لطفا هر کدوم از دوستان میدونه کمک کنه
مرسی
سلام.من بازی The Battle for Middle-earth (tm) II رو دارم.می آره داخل بازی وقتی درحال بازی هستم بعد از 3دقیقه و 30 ثانیه که داخل بازی می شم یک دفعه خود به خود افرادام و قلعم از بیین می رن و می نویسه game over.چی کار کنم.اگه کسی کرکی پچی چیزی داره بده ممنون میشم.
سلام دوست عزیز ، واقعا اینقدر دقیق؟ فکر نکنم به پچ ربط داشته احتمالا ماموریت داخل بازی وقتیه...
سلام.نه حتی معمولی بازی کردن هم اینطوری می کنه.خودش می نویسه 3 دقیقه و 30 ثانیه.نه یه کرکی داره که من تو اینترنت پیدا نکردم.اگر کسی این بازی رو داره پوشه کرکش رو خواهشا برام آپلود کنه و آدرسشو برام پیام بده.ممنون می شم.
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
سلام.نه حتی معمولی بازی کردن هم اینطوری می کنه.خودش می نویسه 3 دقیقه و 30 ثانیه.نه یه کرکی داره که من تو اینترنت پیدا نکردم.اگر کسی این بازی رو داره پوشه کرکش رو خواهشا برام آپلود کنه و آدرسشو برام پیام بده.ممنون می شم.
ورژن بازیتون چنده؟شاید بتونم براتون لینک دانلود کرکشو بزارم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)