تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1581 از 4105 اولاول ... 581108114811531157115771578157915801581158215831584158515911631168120812581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,801 به 15,810 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه hamed_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

ایشالله که همه بتونن استفاده کنن ! منم منتظرم که شرایطش اعلام بشه بعد برم دنبالش !

راستی امروز رفتم پلیس + 10 گفتن که کد خوردم بارکد پستی رو هم بهم داد ولی هرچقدر اصرار کردم که کدم رو بگه گفت که سیستماشون نشون نمیده! یعنی کدوم جهنمی افتادم !؟

2. این کاربر از hamed_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

دوستان در حین تحصیل میشه معافیت گرفت ؟ من دانشجوام

در آغاز فعالیت omid_ahmadi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ایشالله که همه بتونن استفاده کنن ! منم منتظرم که شرایطش اعلام بشه بعد برم دنبالش !

راستی امروز رفتم پلیس + 10 گفتن که کد خوردم بارکد پستی رو هم بهم داد ولی هرچقدر اصرار کردم که کدم رو بگه گفت که سیستماشون نشون نمیده! یعنی کدوم جهنمی افتادم !؟
    بارکد پستی ????

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امروز رفتم نظام وظیفه ...
    گفتم جریان این کسری ها چی هست باید چیکار کنم ؟ گفت هنوز ابلاغیه اجراییش برای ما نیومده ؛ گفتم خب من الان چیکار کنم برم کسری رو بگیرم یا نرم .؟ گفت باید صبر کنی وقتی ابلاغیه اومد ببینی اصلا شرایط استفادش رو داری یا نه اونوقت بنده خدا رو بفرست بره پادگان کسری بگیره! .
    حالا سوال من اینجاست با توجه به اینکه سردار کمالی گفته بودن که برید و مدارک کسری رو بگیرید و تحویل پادگان بدید ... آیا این کسری باید در ناجا هم ثبت بشه که این طرف به ما گفت بزار ابلاغیه اجرایی بیاد اونوقت پدرت رو بفرست بره کسری بگیره ؟ آخه میخوام هر چی زود تر برم و بگیرمش ... چون به من 9 ماه میخوره و خدمتم تموم میشه الانم مرخصی هستم.
    منم امروز رفتم نظام وظیفه شهرمون گفتن هنوز چیزی به ما ابلاغ نشده و فعلا همون قانون قبلی هست از یه آشنا ها تو نظام وظیفه پرسیدم گقت ابلاغیه بعد انتخابات میاد
    منم شرایطم مثل شماست 12 ماه دیگه خدمت دارم اگه بتونم 8 ماه کسری بگیرم 4 ماه میمونه

فعلا برو دنبال گواهی اشتغال به خدمت چون گواهی اشتغال به خدمت خودش 1 ماه طول میکشه تا بیاد تا اون موقع تکلیفش مشخص میشه

داره خودمونی میشه hamed_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

آره دیگه بارکد پستی برگه سفیدی که کد و محل آموزشی رو توش نوشتن و 1 هفته مونده به تاریخ اعزامت پستچی میاره دم خونتون!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان کسری خدمت شامل کسانی که در تاریخ 88 تا 91 معافیت تحصیلی داشتن و الان واسه 04/92 اعزام میشن ...من هیچ اقدامی واسه کسری نکردم شامل میشه؟
    من امروز رفتم ارتش چون برگه خدمت 12 ماه پدرمو در جنگ داشتم واسه کارت ایثارگری تونستم اقدام کنم ولی کسری خدمتی شامل حال من نشد .. اینجور که میگفتن 20 روز پیش بهشون ابلاغ کردن کسری 90 به قبل که ثبت شده اجرایی میشه ولی برگه ای که دست من هست تاریخش 3/89 به صورت دستی هست با این برگه میتونم کاری رو پیش ببرم؟؟؟ ظاهرا با همین برگه باید اقدام میکردم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید..

داره خودمونی میشه takjok-20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان کسری خدمت شامل کسانی که در تاریخ 88 تا 91 معافیت تحصیلی داشتن و الان واسه 04/92 اعزام میشن ...من هیچ اقدامی واسه کسری نکردم شامل میشه؟
    من امروز رفتم ارتش چون برگه خدمت 12 ماه پدرمو در جنگ داشتم واسه کارت ایثارگری تونستم اقدام کنم ولی کسری خدمتی شامل حال من نشد .. اینجور که میگفتن 20 روز پیش بهشون ابلاغ کردن کسری 90 به قبل که ثبت شده اجرایی میشه ولی برگه ای که دست من هست تاریخش 3/89 به صورت دستی هست با این برگه میتونم کاری رو پیش ببرم؟؟؟ ظاهرا با همین برگه باید اقدام میکردم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید..
    طبق چیزی که تو این خبرگزاریا هست حتما باید تا قبل از 91 اقدام به ثبت کرده باشین تا این قانون -که هنوز نظام وظیفه اجراش نمیکنه- شامل حالتون بشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

برای جزییات کار باید منتظر بخشنامه باشین...

ولی یه نکته رو یادآور بشم که من از آخرین کسایی هستم که سال 90 کسرم رو گرفته بودم، آخرین دستورالعمل 9 روز هم نبود، بازه تعین کرده بودن، ماهها دقیق نیست ولی حدودا تا 5 ماه 1 ماه، تا 9 ماه 2 ماه و... حداکثر هم که 29 ماه 9 ماه بود.

من برای 12 ماه 3 ماه یعن 90 روز کسر دارم در حالی که با ماهی 9 روز میشه 108 روز

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دقیقا معلوم نیست روی چه حسابی هست . من با 24 ماه 8 ماه گرفتم . رفیقم 7 ماه

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

دوستان ، سلام .

کسی لیستی از بیمارستان های نیرو های مسلح داره ؟ چجوری میتونم گیر بیارمش ؟

تو گوگل چیز مناسبی گیر نیاوردم .

ممنون .

12. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •