ایشالله که همه بتونن استفاده کنن ! منم منتظرم که شرایطش اعلام بشه بعد برم دنبالش !
راستی امروز رفتم پلیس + 10 گفتن که کد خوردمبارکد پستی رو هم بهم داد ولی هرچقدر اصرار کردم که کدم رو بگه گفت که سیستماشون نشون نمیده!
یعنی کدوم جهنمی افتادم !؟
ایشالله که همه بتونن استفاده کنن ! منم منتظرم که شرایطش اعلام بشه بعد برم دنبالش !
راستی امروز رفتم پلیس + 10 گفتن که کد خوردمبارکد پستی رو هم بهم داد ولی هرچقدر اصرار کردم که کدم رو بگه گفت که سیستماشون نشون نمیده!
یعنی کدوم جهنمی افتادم !؟
دوستان در حین تحصیل میشه معافیت گرفت ؟ من دانشجوام
بارکد پستی ????
منم امروز رفتم نظام وظیفه شهرمون گفتن هنوز چیزی به ما ابلاغ نشده و فعلا همون قانون قبلی هست از یه آشنا ها تو نظام وظیفه پرسیدم گقت ابلاغیه بعد انتخابات میاد
منم شرایطم مثل شماست 12 ماه دیگه خدمت دارم اگه بتونم 8 ماه کسری بگیرم 4 ماه میمونه
فعلا برو دنبال گواهی اشتغال به خدمت چون گواهی اشتغال به خدمت خودش 1 ماه طول میکشه تا بیاد تا اون موقع تکلیفش مشخص میشه
آره دیگه بارکد پستی برگه سفیدی که کد و محل آموزشی رو توش نوشتن و 1 هفته مونده به تاریخ اعزامت پستچی میاره دم خونتون!
دوستان کسری خدمت شامل کسانی که در تاریخ 88 تا 91 معافیت تحصیلی داشتن و الان واسه 04/92 اعزام میشن ...من هیچ اقدامی واسه کسری نکردم شامل میشه؟
من امروز رفتم ارتش چون برگه خدمت 12 ماه پدرمو در جنگ داشتم واسه کارت ایثارگری تونستم اقدام کنم ولی کسری خدمتی شامل حال من نشد .. اینجور که میگفتن 20 روز پیش بهشون ابلاغ کردن کسری 90 به قبل که ثبت شده اجرایی میشه ولی برگه ای که دست من هست تاریخش 3/89 به صورت دستی هست با این برگه میتونم کاری رو پیش ببرم؟؟؟ ظاهرا با همین برگه باید اقدام میکردم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید..
طبق چیزی که تو این خبرگزاریا هست حتما باید تا قبل از 91 اقدام به ثبت کرده باشین تا این قانون -که هنوز نظام وظیفه اجراش نمیکنه- شامل حالتون بشه.
برای جزییات کار باید منتظر بخشنامه باشین...
ولی یه نکته رو یادآور بشم که من از آخرین کسایی هستم که سال 90 کسرم رو گرفته بودم، آخرین دستورالعمل 9 روز هم نبود، بازه تعین کرده بودن، ماهها دقیق نیست ولی حدودا تا 5 ماه 1 ماه، تا 9 ماه 2 ماه و... حداکثر هم که 29 ماه 9 ماه بود.
من برای 12 ماه 3 ماه یعن 90 روز کسر دارم در حالی که با ماهی 9 روز میشه 108 روز
دقیقا معلوم نیست روی چه حسابی هست . من با 24 ماه 8 ماه گرفتم . رفیقم 7 ماه
دوستان ، سلام .
کسی لیستی از بیمارستان های نیرو های مسلح داره ؟ چجوری میتونم گیر بیارمش ؟
تو گوگل چیز مناسبی گیر نیاوردم .
ممنون .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)