من نمیگم تو این بازی اصلا شانس یا تیم خوب ربطی به بردن نداره ولی تاثیرش خیلی کمتر از individual skill یا teamwork شما تو بازی هست.
در هر صورت این هم از اکانت دوم ک گلدش کردم میتونید تو سایت eune.op.gg تاریخچه solo ranked منو ببینید فک کنم غیر دوتا بازی بقیه بازیا رو تنهایی رفتم که باز جای بهونه برا بعضیا نمونه!

2 تا اکانت تو 2تا سرور متفاوت رو به راحتی گلد کردم و اگر فک میکنید نوب ترول afk دی سی لگ فقط برا شماست کاملا در اشتباهید.
فقط چند تا بازی رو که کامل نتم قطع شد بعد 10 15 دقیقه برگشتم تو بازی.
یه بازی gangplank ap داشتیم که 0 دمیج میداد و کلی فید داده بود جالب اینکه دقیقه 25 بازی که خودش فهمید چه اسکولیه همه آیتماشو فروخت و آیتمای ad گرفت.(البته تو اون بازی من و بقیه تیم کلی فش بش دادیم چون کلی فید داده بود و تو رنکد داشت gp ap واسه خودش امتحان میکرد، در حالی که همه تیم از جون مایه گذاشته بودن برا بردن.فک کنم یه 4 5 باری بش گفتم mother fu*ker retard

ولی کسی ریپورتم نکرد خب چون مشخصا همه با من موافق بودن ولی جالب اینه که خودشم منو ریپورت نکرد!

اینم فک کنم چون میدونست منو 3 نفر دیگه چطور یه فری وین واسش گرفتیم ریپورت نداد

)
همین آخرا یه مرتیکه بیشعور که کاپیتان بود 20 بار گفتم کاتا رو بن کن آخرش بن نکرد خودشم ez برداشت جلو کاتا!!حالا تو بازی
من lux supp به همراه cait بودم همون اول بازی adc supp تیم حریفو کشتیم که در واقع first blood هم گرفتیم یه بارم جانگلر اومد gank که شد 3 تا کیل!

دیگه گفتم اولین بازیه seris رو بردم که ez بی پدر دوتا کیل داد به کاتا بعدش هم نه ss نه fallback میداد کاتا چندبار اومد بوت رو گنک کرد و جالب اینجا بود که بعد 7 8 دقیقه جناب ez بازیو ترک کرد! 4 به 5 با یه کاتا فید شده... اولین بازی تو رنک که من جواب surrender رو yes دادم...
خب مونده اکانت اصلیم که احتمالا 10 تا provisional رو برم خودش گلده..
برا همین میخوام وقتی اکانت اصلیمو gold 1 کردم عکسشو بزارم...
فعلا