تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1581 از 1746 اولاول ... 5811081148115311571157715781579158015811582158315841585159116311681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,801 به 15,810 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام برو بچز عزیز:

من نمیگم تو این بازی اصلا شانس یا تیم خوب ربطی به بردن نداره ولی تاثیرش خیلی کمتر از individual skill یا teamwork شما تو بازی هست.
    در هر صورت این هم از اکانت دوم ک گلدش کردم میتونید تو سایت eune.op.gg تاریخچه solo ranked منو ببینید فک کنم غیر دوتا بازی بقیه بازیا رو تنهایی رفتم که باز جای بهونه برا بعضیا نمونه!
    2 تا اکانت تو 2تا سرور متفاوت رو به راحتی گلد کردم و اگر فک میکنید نوب ترول afk دی سی لگ فقط برا شماست کاملا در اشتباهید.
    فقط چند تا بازی رو که کامل نتم قطع شد بعد 10 15 دقیقه برگشتم تو بازی.

یه بازی gangplank ap داشتیم که 0 دمیج میداد و کلی فید داده بود جالب اینکه دقیقه 25 بازی که خودش فهمید چه اسکولیه همه آیتماشو فروخت و آیتمای ad گرفت.(البته تو اون بازی من و بقیه تیم کلی فش بش دادیم چون کلی فید داده بود و تو رنکد داشت gp ap واسه خودش امتحان میکرد، در حالی که همه تیم از جون مایه گذاشته بودن برا بردن.فک کنم یه 4 5 باری بش گفتم mother fu*ker retard ولی کسی ریپورتم نکرد خب چون مشخصا همه با من موافق بودن ولی جالب اینه که خودشم منو ریپورت نکرد! اینم فک کنم چون میدونست منو 3 نفر دیگه چطور یه فری وین واسش گرفتیم ریپورت نداد )

همین آخرا یه مرتیکه بیشعور که کاپیتان بود 20 بار گفتم کاتا رو بن کن آخرش بن نکرد خودشم ez برداشت جلو کاتا!!حالا تو بازی
    من lux supp به همراه cait بودم همون اول بازی adc supp تیم حریفو کشتیم که در واقع first blood هم گرفتیم یه بارم جانگلر اومد gank که شد 3 تا کیل! دیگه گفتم اولین بازیه seris رو بردم که ez بی پدر دوتا کیل داد به کاتا بعدش هم نه ss نه fallback میداد کاتا چندبار اومد بوت رو گنک کرد و جالب اینجا بود که بعد 7 8 دقیقه جناب ez بازیو ترک کرد! 4 به 5 با یه کاتا فید شده... اولین بازی تو رنک که من جواب surrender رو yes دادم...

خب مونده اکانت اصلیم که احتمالا 10 تا provisional رو برم خودش گلده..
    برا همین میخوام وقتی اکانت اصلیمو gold 1 کردم عکسشو بزارم...
    فعلا
    Last edited by mey123; 19-07-2015 at 14:53.

2. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من نمیگم تو این بازی اصلا شانس یا تیم خوب ربطی به بردن نداره ولی تاثیرش خیلی کمتر از individual skill یا teamwork شما تو بازی هست.
    در هر صورت این هم از اکانت دوم ک گلدش کردم میتونید تو سایت eune.op.gg تاریخچه solo ranked منو ببینید فک کنم غیر دوتا بازی بقیه بازیا رو تنهایی رفتم که باز جای بهونه برا بعضیا نمونه!
    2 تا اکانت تو 2تا سرور متفاوت رو به راحتی گلد کردم و اگر فک میکنید نوب ترول afk دی سی لگ فقط برا شماست کاملا در اشتباهید.

یه بازی gangplank ap داشتیم که 0 دمیج میداد و کلی فید داده بود جالب اینکه دقیقه 25 بازی که خودش فهمید چه اسکولیه همه آیتماشو فروخت و آیتمای ad گرفت.(البته تو اون بازی من و بقیه تیم کلی فش بش دادیم چون کلی فید داده بود و تو رنکد داشت gp ap واسه خودش امتحان میکرد، در حالی که همه تیم از جون مایه گذاشته بودن برا بردن.فک کنم یه 4 5 باری بش گفتم mother fu*ker retard ولی کسی ریپورتم نکرد خب چون مشخصا همه با من موافق بودن ولی جالب اینه که خودشم منو ریپورت نکرد! اینم فک کنم چون میدونست منو 3 نفر دیگه چطور یه فری وین واسش گرفتیم ریپورت نداد )

همین آخرا یه مرتیکه بیشعور که کاپیتان بود 20 بار گفتم کاتا رو بن کن آخرش بن نکرد خودشم ez برداشت جلو کاتا!!حالا تو بازی
    من lux supp به همراه cait بودم همون اول بازی adc supp تیم حریفو کشتیم که در واقع first blood هم گرفتیم یه بارم جانگلر اومد gank که شد 3 تا کیل! دیگه گفتم اولین بازیه seris رو بردم که ez بی پدر دوتا کیل داد به کاتا بعدش هم نه ss نه fallback میداد کاتا چندبار اومد بوت رو گنک کرد و جالب اینجا بود که بعد 7 8 دقیقه جناب ez بازیو ترک کرد! 4 به 5 با یه کاتا فید شده... اولین بازی تو رنک که من جواب surrender رو yes دادم...

فعلا
    به نظر منم اسکل خیلی مهم هستش
    اگر شما مثلا جنگلی و رد رو زدی داری میری بلو رو بزنی. بعد نیدالی تو فاصله که 3 4 دقیقه نمیشه 3 بار مرده و تا اخر بازی هم 1 19 هستش
    شما باید کرری کنی. مخصوصا اینکه تو تیم دشمن اسمورف بیفته
    یا مثلا بازی دیگه ای که شما 14 تا کشتی 4 مردی. ولی به جای همه لاین ها مثلا 0 کشتن 6 7 بار هم مردن. به نظر من شما نوبی اگر بازی رو نبری )
    فقط اسکیل بابا
    حالا برای بعضی ها هم از 10تا بازی مثلا 1 بازی یک افکی چیزی میفته. بهونه کون گوزه نون جو هستش. به اینکه اگر از 10 بازی 9 تاش افک ترول این چیزها بیفته شما باز باید کرری کنی بری بالا هههه
    یعنی وقتی این میم شماره بنده خدا صحبت می کنه من فقط میخندم
    مرد حسابی تو فوش تو بازی میدی چت بن نمیشی. بعد من میگم سایق استون میخوایم بن میشم. چیچی میگی تو
    تو خوبی. تو حرفه ای هستی بابا. تو اصلا برای گلد کمی. انشالا به زودی دیاموند میشی. شانس چی چیه بابا اینکه اصلا شما تو تیم دشمن یکبار ترول افک نمی بینی این شانس نیستش. این اسکیل دشمنه.

حکایت شما حکایت مرفهین بی درده که میان تو فیس بوک میگن بابا نوروز گدا هستش حالا خودش شکمش سیره چی میدونه ملت چه وضعی دارن زندگیشون چه جوریه. به اینکه همش شانسه

من بازی بوده اصلا نقش چو قلف داشتم. یعنی مثلا 2 2 2 بودم. برای خودم داشتم همش فارم میکردم تو جنگل بازی رو هم بردیم. بعد بازی بوده مثلا 15 5 15 بوده باختم. فقط فقط شانس. تیمت خوب بیفته. شما ترول هم بکنی میبری. حالا تیمت هی فید بدن بعدش هم برن افک. شما خودتم بکشی دشمن ایتم داره و تو نداری. خودمون رو که نمی تونیم گول بزنیم.

این بحث هم فایده نداره. شما اون بازی کن هایی که من تجربه کردم رو نددید شکمت سیره ماشالا شانست خوبه میری بالا بعد میای اینجا میگی اسکیل فلان. من ادلیست دارم خداییش بازیش از خیلی از گلد هایی که دیدک حتی پالت دیاموند بهتر هنوز سیلور 1 هستش
    اتفاقا دارم نرمال بازی می کنم حریفام گلد پلات دیاموند میفتند ولی بازی ها رو هم میبرم :-؟ اون وقت جلوم سیلور میفته میبازم؟ چون اسکیل ندارم احتمالا میدونی

ولش کن. تو با همین عقیده اسکیل این حرفها خوش باش. شانس چی چیه بابا. شکمت سیر عزیزم ( اینجا منظور بازی کن خوب بهت افتاده. حالا 2 3 تا بازی هم همینجوری برای تنوع بهت بد ترول افتاده ) به اینکه خداییش حساب کنم من فری وین فکر کنم کلا مثلا 1 2 تا تو هفته گیرم میاد. بعد فری لوس مثلا 10 15 تا. میدونی اسکیل نیازه اسکیل.
    بازی که 40 6 نتیجش میشه این اسکیل میخواد.
    تو اصلا حرف بزنی دیکه من نمیام جوابت رو بدم. بد رو مخی.

فک کنم یه 4 5 باری بش گفتم mother fu*ker retard ولی کسی ریپورتم نکرد
    هههه خدایی این نمکه. تو باید جای ماهی صفت رو بگیری. مرد حسابی من رفتم جنگل
    بعد میبینم چو وسط 960 مانا داره. بعد من خودم مانا نیاز دارم. خوب بلوی سومی رو گرفتم. بعد کسادین اون بالا میگه چرا بلو رو به چو ندادی؟ میگم این 960 مانا داره. کافیه. همین بعد چو به من میگه تایپ نکن بازی کن. استاپ ریج ؟ ببخشید الان این جلمه من کجاش ریج بودن ؟
    خارجیش هم مینویسم. بعد این میم شماره میاد. میدونی اسکیل خیللی مهم هستش. شما به یارو فوش ننه بدی؟ بعد ریپورت نشی چون حق بوده =)) بعد الان من ریج کردم هان ؟
    kassadin : voli why u didnt give blue to cho ?
    voli : cho has 960 mana. its enough
    cho: dont type & play. stop rage voli
    =)) یکی خداوکیلی بیاد تو این 3 جمله که من گفتم بگه کجا من فلیم ریج کردم ؟ من ولی بودم. جان من یکی بیاد بگه
    بعد اقای میم شماره به یارو فوش ننه میده. چون بازی رو برده ریپورت نشده ؟ بابا من کلی بازی بوده کری کردم. به ساپورتم مثلا گفتم من رو ترک نکن. من مردم من رو ترک کردی پایین. همین. یارو بعد از بازی ریپورتم داده
    =((

یعنی تو فقط بیا جک بگو ما بخندیم میم شماره بیا جان من
    Last edited by kamron_devil; 19-07-2015 at 19:56.

4. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام برو بچز عزیز:

فعلا
    اگه اکانت برونز 3 منم که گولدش کردی حساب کنی میشه 3 تا اکانت گولد

6. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به نظر من اسکیل فردی خیلی مهم هستش. شانس چیه بابا
    همش میاد این کامرون دویل اسپام می کنه شانس شانس
    من اننیه بودم جلوی یک دیانای حرفه ای . لنه خودم رو بردم. تا آخر بازی هم 7 تا کشتم 2 بار مردم 10 بار اسیست
    کویین اوایل بازی 0 4 بود بالا. ماشالا به رایون فید داد
    پایین هم کیتالین وین رو فید داد
    اسکیل فردی خیلی مهم هستش. شما لنه خودت رو اینطوری ببری. باید اسکیلت طوری باشه که رایون و وین که 2تا از خفن سوپر کری های این بازی هستند رو بزنی با انیه مثلا. اسکیل فردی خیلی مهمه
    شانس چیه نوب تو تیمت بیفتن. ( با اکانت یک بنده خدا دارم بازی می کنم ماله خودم که بنه )
    فقط اسکیل و تیم ورک. اصلا شانس به نظرم 1 درصد کافیه
    99% اسکیل فردی مهم هستش. شما 100 باش لنه خودت. وقتی لنه های دیگه فید بدن. تو که رامبو نیستی 1 به 5 ببری ههههه اسکیل فردی. شانس وجود نداره. فقط اسکیل فردی.

یک روزی میشه منم مثل میم شماره بتونم invudlaskill به قول خودش پیدا کنم نه فکر نکنم. ما کجا میم شماره کجا. باید سعی کنم این بازی رو بزارم کنار. چه فایده من که اسکیل فردی ندارم. تیم ورک هم که ندارم. شانس هم که خوبه. همش جلوی ترول افک میفته من طرفم اسمورف حرفه ای. ولی چه کنم اسکیل فردی. ندارم. اسکیل فردی. یادم نرفت بگم اسکیل فردی ؟

اسکیل فردی خیلی مهمه. حالا شانش 2% میگیم که کم انصافی نکرده باشیم. 2% معقوله. مچ میکینگ مثلا طوری بیفته نتیجه بازی 50 10 باشه این یعنی اینکه 5 نفر اسکیل فردی نداشتن. تیم ورک هم نداشتن. اسکیل فردی. همه بگن
    اسکیل فردی
    کجا؟
    اسکیل فردی
    کی ؟
    اسکیل فردی
    Last edited by kamron_devil; 21-07-2015 at 15:09.

8. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

همه ی این بازی به Teamwork ه ... اینقدر غر نزنید چرا فلانه چرا فلونه ... من خودم شده بازی 3v5 رو بردم ..یا با ترولر هم بردم .. طرف از وقتی بازی شروع شد میرفت سمت نکسوس اونا .. 30 مین بعدم همینکارو میکرد .. ما هم داشتیم نکسوس میزدیم .. میخوام بگم اگه تو بازی بتونی هم تیمیاتو با هم هماهنگ کنی .. هیچ چیز دیگه مهم نیست .. حتی باخت ... چون بازی لذت بخش میشه ..

یکی میره flame میکنه کل بازی میره رو اعصاب بقیه بعد میگه اا چرا بن شدم .. برو تیمورک یاد بگیر ... ایندیویژوال اسکیل فدا سرت ))))

10. 2 کاربر از namx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خب به نظر من آخرین راه حل برا کسایی مثل آقای k*mron_d*vil اینه که یه بازیکن خوب مثله خودشون پیدا کنن که باهاش برن رنک.
    کمه کمش اینه که به جای 4 تا نوب afk ترول و...3 نفر نوب دارن تو تیم.
    من نمیدونم شماهایی که هی میگین من دارم 1 به 5 بازیو جلو میبرم و کلی هم اسکیل و تیم ورک دارم چرا دو تاتون جفت نمیشین که نوب کمتری بیفته تو تیمتون دو هفته ای برین واسه گلد؟
    Last edited by mey123; 21-07-2015 at 21:14.

12. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همگی!
    راستش من بازی لیگ رو به تازگی شروع کردم (یه 2 میشه تقریبا توی سرور EUNE) و خیلی از چیزای تخصصی که میگید سر در نمیارم.
    من پینگم رو با سیات speedtest چک کردم و
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میگه پینگم 49 هستش، البته پینگ سایت گوگل رو میگیرم طرفای 130 هست اما توی بازی لیگ میشه تقریبا 250، میخواستم ببینم که این عدد به صورت معمول توی بازیای آنلاین چطوره؟ خوبه یا نه؟
    چون توی یه سایتی دیدم خارجیا میگفتن پینگ بالای 100 قابلیت بازی نداره چو کاراکترای اسکیل شات مث Ez یا برای last hit کردن خیلی سخت میشه.
    راستی بعضی جاها شنیدم میگن سرور EUW بهتره، شما خودتون کجا بازی می کنید؟
    مثلا شما که الان Gold شدی پینگتون تقریبا چنده؟
    از این نرم افزارای کاهش پینگم استفاده میکنید یا نه؟
    مرسی

14. این کاربر از Estesnaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خدا رو شکر که این صدای announcer و butcher's bridge aram همیشگی نیست
    Last edited by Fiddle; 22-07-2015 at 08:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من با پینگ 250 هم می رم ولی بازی سخت می شه بین صد و صدو پنجاه باشی خوبه پینگ چهلو نهتم برا اینه که داخل ایران تست کردی برو سایت اسپید تست تو بخش مپش لندن یا واشنگتونو تست کن به نظر خودم پینگ بازی به ۴.۲.۲.۴ نزدیک تره ولی 8.8.8.8 هم خوبه فقط صد تا برین بالا در ضمن می تونی به پشتیبانیتون زنگ بزنی بگی گیمش کنن سرعت دانلودتو البته میاره پایین

17. این کاربر از mehdi951 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به همگی!
    راستش من بازی لیگ رو به تازگی شروع کردم (یه 2 میشه تقریبا توی سرور EUNE) و خیلی از چیزای تخصصی که میگید سر در نمیارم.
    من پینگم رو با سیات speedtest چک کردم و
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میگه پینگم 49 هستش، البته پینگ سایت گوگل رو میگیرم طرفای 130 هست اما توی بازی لیگ میشه تقریبا 250، میخواستم ببینم که این عدد به صورت معمول توی بازیای آنلاین چطوره؟ خوبه یا نه؟
    چون توی یه سایتی دیدم خارجیا میگفتن پینگ بالای 100 قابلیت بازی نداره چو کاراکترای اسکیل شات مث Ez یا برای last hit کردن خیلی سخت میشه.
    راستی بعضی جاها شنیدم میگن سرور EUW بهتره، شما خودتون کجا بازی می کنید؟
    مثلا شما که الان Gold شدی پینگتون تقریبا چنده؟
    از این نرم افزارای کاهش پینگم استفاده میکنید یا نه؟
    مرسی

خوب اول اینکه خیلی از ایرانی ها که من دیدم تو اروپای غرب هستند. چندتا از بچه های این سایت تو اروپای نردیک هستند که شما هم هستی
    ولی سطح بازی اروپای غرب بهتر و بالاتره .پس تا دیر نشده بیا همین اروپای غرب اکانت بساز

در مورد پینگ هم اینترنت از کجا میگیری ؟ برای من جدیدا خوب شده بین 130 140 فکر می کنم هستش تا 250
    تا پینگ 200 اینها میشه بازی کرد با 250 هم میتونی بازی کنی. من یک زمانی تو آمریکا با پینگ 500 هم بازی کردم رنک کری کردم بردم. ولی پینگ معقول برای بازی زیر 220 خوبه

در مورد سرورهای کاهش پینگ اگر تایم اوت نداری خوبن ولی مثلا پینگ باز من میگیرفتم برای 3 4 روز بود. یعنی 3 4 روز یکبار باید 4000 5000 تومان پول میدادم

برو تو cmd بزن ping 4.2.2.4 -t
    بعد ببین اگر تایم اوت نمیده می تونی از سرورهای کاهش پینگ استفاده کنی.

یک نکته مهم برای کاهش پینگ بگم که میتونم با جرات بگم 99% ملت بلد نیستند. شما همین 4.2.2.4 که گرفتی مثلا میزنه پینگ 200 بعد زده ttl 50 مثلا . خوب برو تو بازی ببین اگر پینگ بالاست. اینقدر دی سی کن که این تی تی لل 50 مثلا بشه 51 . بعد دوباره تست کن. گاهی میبینی که یک پینگ که تو بازی 300 هست میشه 150. این رو 99% بچه ها نمیدوند

بعد اینکه در مورد بازی اصطلاح خاصی اونجوری نداره.
    َADC یک سری چمپ های رنج هستند که ایتم اتکی میخرن و به پایین مپ میرن
    ُSup که همراه با ای دی سی میره و سعی می کنه خا... مالی ای سی دی رو بکنه. یعنی فقط وارد میزاره و سعی می کنه مثلا هیل بده به ای دی سی یا دشمن رو استان کنه که ای دی سی بکشه یا فرار کنه خلاصه مثل این کارا
    jungler که خوب میره جنگل و سعی می کنه به 3 تا لاین کمک کنه
    mid که معمولا یک چمپ ای پی میره گاهی هم ای دی میرن. مثلا مثل ziggs annie zed yasu ekko lisandra ahri و ....
    top هم که بالا نقشه هستش و معمولا چمپ هایی میرن که ای دی هستند و تانکی مثل dariush nasus garen jax و ....

خوب حالا سوالی داشتی بپرس بچه ها میان جوابت رو میدن. ولی اگر اون کاری که گفتم رو کردی و درست نشد به ای اس پیت زنگ بزن بگو پینگ بالاست بلکه بیارن پایین. یک موقع هایی وقتی اونها ریست می کننند و شما مودم رو 10 دقیقه خاموش کنی بعد روشن کنی پینگ پایین میاد. ولی اگر دیدی قرار 250 باشه بهتر از جای دیگه اینترنت بگیری.
    صبا با اینکه همیشه باهاش دعوا دارم برای بازی نسبتا خوبه
    شاتل هم بعد از صبا خوبه
    جاهای دیگه رو من نمیدونم. شاید مخابرات هم بعضی شهرها خوب باشه

سوالی داشتی در خدمتم

راستی آپدیت دوباره اومده ههههههههه

ریوت به من اخطار داده اگر دوباره برم پست بدم به ریوت فوش بدم دوباره بن میشم =)) اخه رفتم فوش دادم گفتم چرا بن شدم

خداوندا
    به من اسکیل و تیم ورک بده
    تا بتوانم بازی ای که لنئنا از ثانیه اول بازی افک هستش
    و میس فرچون 0 5 0 هستش. و به دشمن میگه چون ساپورتم افک هستش من رو کشتید همتون رو ریپورت می کنم. بعد افک تو بیسه و التی می کنه
    و جینار بالا 3 3 1 هستش. یعنی 3 تا کیل مرگ
    و خودم وسط اننیه 3 0 2 هستم. 3 تا کشتن در برابر اهری ( نگو کانتر که ک...شر هستش. اون توپش رو پرت می کنه اصلا رنج من بهش نمیرسه. با التیش هم که جاخالی میده ماشالا )
    و لی جنگل 1 4 5 یعنی 1 کشتن
    بازی رو بتونیم با تیم ورک و اسکیل ببریم ( فیلم هندی هم که نیست )

یعنی میشه خدا ؟ یکمی تیم ورک و اسکیل به من بده مرسی

اقا این آهنگه چقدر مزخرفه. از اون طرف اون زنه به اون خوشگلی میگفت این یارو سگ صدا میگه دابل کیل ادم حالش به هم میخوره . این قراره همیشه باشه ؟ من حاضرم وود 5 باشم ولی صدا و اهنگ قبلی بازی کنم

خدا رو شکر 1350 پول ندادم بابت اسکین لجیون گارن. این اسکین جدیده خیلی جیگره
    اسکین جدید میس فرچون هم بد نیست
    اسکین جدیده کوین هم خوبه به نظر
    Last edited by kamron_devil; 22-07-2015 at 15:53.

19. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •