کدوم قسمته؟Default Route رو Yes زدین و یا No؟
کدوم قسمته؟Default Route رو Yes زدین و یا No؟
دوستان گرامي سلام.
مم به تازگي سرويس اينترنتم رو از 2مگابيت به 8مگابيت ارتقا دادم. اما با افت شديد SNR مواجه شدم كه الان بين 5.2 تا 6 هست. سرعت دانلود هم بين 300 تا 350 كيلوبايت. همه راه هايي كه براي بررسي نويز خط بود انجام دادم. تست سر خط هم گرفتم. اما حتي از سر خط هم SNR همونقدره و بهتر نميشه. به نظرتون ممكنه اشكال از مودم باشه؟
بعد يه نكته جالب اينكه زنگ زدم به شركت سرويس دهنده، گفتن رو 8مگابيت جواب نمي ده، برات روي سرعت هاي پايينتر تست مي كنم. خلاصه روي 6 و 4 تست كرد گفت نميشه، بعد روي 2 و نهايتا روي 1 مگاببيت و آخر گفت حتي 1 مگابيت هم نميشه! در صورتي كه قبل از تغيير سرويس من 2 مگابيت داشتم و هيچ مشكلي وجود نداشت! فكر كنم يه ذره ديگه كارشناس پشتيباني پيش مي رفت و ميگفت دايل آپ هم رو خطم جواب نميده!
نظرتون چيه؟ چيكار كنم؟ مودمم ASUS AM602. سال 86 خريدمش. ممكنه از مودم باشه؟
سلام
اصلا خط شما رانژه هست؟
سلام
شماره SNR زمانی که پهنای باند رو کمتر کرد چه قدر بود؟
شما وقتی خط رو 8 مگ بسته شد بدون مشکل دانلود کردید ولی پشتیبان میگه خط شما 1 مگ هم نمی کشه
عجیبه!
یکم شفاف تر توضیح بدید
سلام من یه مودم siemens sl2-141-i خریدم اما نمیدونم وایر لسشو چطوری نصب کنم؟!؟!
لطفا راهنماییم کنید
اما وقتی ازطریق وایرلس وصل میشم هیچ سایتی را باز نمی کنه ، لطفا کمک کنید
سلام.
با تشكر از جواب شما. وقتي 2مگ داشتم SNR روي 13 بود. و راحت با سرعت 260 تا 270 كيلوبايت دانلود داشتم.
زماني هم كه پشتيبان به صورت نرم افزاري داشت پهناي باند رو كم مي كرد، بازم روي 2مگ به 13 رسيد و روي 1مگ به 17. اما مي گفت نميشه. من فكر مي كنم عدد و رقم هايي كه شاتل به عنوان معيار در نظر ميگيره خيلي ايده آله.
بعد من يه سوال دارم، الان وقتي خط من با پهناي باند 8 مگ داره نزديك 4مگ رو جواب ميده. وقتي پهناي باند كم بشه SNR بهتر ميشه ديگه. بايد روي خود 4مگ بتونه 4مگ رو جواب بده. شاتل ميگه نه. من اشتباه مي كنم؟
راستش من خودم خط جالبی ندارم
ولی یک سوال
شما لینکت که نمیره؟
سلام
دوست من اول بایدبااستفاده ازدرایور(همان سی دی)که همراه مودم هست رابه کامپوتری که usb به ان وصل است نصب کنی سپس مودم رابه کامپیوتر کانکت کنی
سلام دوستان من سر راه خط اسپلیتر هم گذاشتم اما وقتی کسی زنگ میزنه اینترنت قطع میشه / حتی اگه تلفن نباشه بازم کسی زنگ بزنه قطع میشه به نظرتون از چی میتونه باشه
روی خط. تلفن دیگه یا فکس نیست؟ سر راه اونها هم باید اسپلیتر بگذارید
تلفن بیسیم ندارید احیانا؟ پریز تلفنتون ضد برق نیست؟!
نویز خط را چک کنید سر خط و جای کنونی
سلام خدمت دوستان
نمیدونم سوالو جای درستش مطرح میکنم یا نه
من میخواستم برای یه پژوهش سرای علمی دانشجویی به مساحت 200متر مربع اینتر نت بگیرم که در تمامی نقاط پوشش خوبی داشته باشه و حدود 10 عدد لب تاپ رو با سرعت متوسط ساپورت کنه
پیشنهادتون برای مودم چیه؟چه شرکتی ؟ چه سرعتی؟
در ضمن فضای باز هم هست و دیوار های زیادی نداره
حداکثر بودجه بین 500 تا 600 نهایتا برای مودم و 6 ماه اینترنت