تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1581 از 3745 اولاول ... 581108114811531157115771578157915801581158215831584158515911631168120812581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,801 به 15,810 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

ی چیز جالب رفتم تو سایت های وب شمارمون دادم میگه شما مشترک ما هستید!!!

ز زدم بهشون یوزر پسورد بهم دادن!!!

یعنی چی؟؟؟

))))
    نمی دونم این دور زمانه هرجا می رم , فقط پولمو می خورن و دزد از آب در میارن . واقعا عجب مملکتی شده , هیچ نظارتی نیست . هر شرکتی ساز خودشو میزنه . های وب که برای خودش از شبانه ها به طریقی از روزانه کم می کنه . آسیاتک هم که قیمت هاش و کیفیتش با هم رابطه عکس داره . هر چی طرح هاشون گران تر میشه , بی کیفیت تر میشه.

2. این کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از دوستان من های وب داره مدام هنگام استفاده قطع میشه.....

ساعت رایگانشم که ساعت 4 بامداد تا 7 صبح که اگه بگن نداره سنگین تره.
    چقدر کم حالا این دوستتون چقدر تو این بازه زمانی تونسته دانلود کنه؟

4. این کاربر از salar_linux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر میکنم اگه یه متن کوتاه و رسا باشه اونم تو یه مضمون همگی هم بنویسید زیر که اعتراض همگانی به سرویسها اینجوری بهتر اثر بخش باشه حداقل اینجوری متوجه میشن که یک هماهنگی و یکصدا شدید.

نه اینکه هر کسی یه چیزی بنویسه و این بابا هم اصلا نخونه.
    عالیه یه متن اماده کنیم همه هماهنگ بفرستیم

حتی شده با ایمیل های مختلف

اینکار انجام بدیم شاید اثربخش باشه

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عالیه یه متن اماده کنیم همه هماهنگ بفرستیم

حتی شده با ایمیل های مختلف

اینکار انجام بدیم شاید اثربخش باشه
    یاسین تو گوش خر خوندن هست !!!!!!

7. 3 کاربر از amin_947 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Farbod2 قدیم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خخخخخخخ نه بابا نمیدونستم کیلو بایت با کیلو بیت فرق داره قدرت خدا!!!

راستی شما ک اطلاعاتت بالاست یک سوال داشتم

اندروید همون وای فای هست؟؟؟

رم 4 مگاپیکسل قیمتش چنده؟؟

))))

خوب پسر خوب اینو هر کسی میدونه شما دارن ازت دردی میکنن حالیت نمیشه!!

منم فردا یک شرکت بزنم بگم اینترنت 20مگابیت ماهی 40 همه میگن وای عجب چیزیه

بعد یک کچولو مینویسم زیرش ضریب اشتراک 1به 100

دزدی خیلی شیک و مجلسی بعضیا هم مثل شما میان میگن به به به عجب شرکتی 20 مگ میده 40 !!
    مرام و معرفت و شعور و ادب شما در همین حده که سریع قضاوت می کنید، بدون این که دلیل طرف مقابل رو بپرسید
    من که گفتم، اگه می خواید، در یک پست جداگانه توضیح بدم که چرا راضی ام.
    ولی شما فکر کردید که خیلی عاقل هستید و من هیچی نمی فهمم، ببخشیدا !!
    اصلا شما نمی فهمید منطق چـــــــــــــــی هست، بعد اومدید می گید هر کی حرف غیر منطقی بزنه جلوش وای میستید
    شما اگه خیلی حالیت میشه، برو جلوی شرکت آسیاتک وایستا، برو جلوی مسئولین واستا، نمی خواد آدم ضعیف برای جر و بحث کردن گیر بیاری
    تو اگه منطق سرت می شد، همون طور که من نوشتم، اول می پرسیدی که چرا راضی ام بعد قضاوت می کردی.
    من که گفتم، اگه می خواین بیشتر توضیح بدم، ولی واسه آدم هایی مثل شما که از بین گوش و چشم و دهانشون، فقط دهان کار می کنه، فایده نداره....بی خیال. اگه بقیه اشون هم کار می کردن، قبل از قضاوت کردن، با من بیشتر صحبت می کردین...
    اصلا بابا، من خر، من نفهم، من بی شعور، من عقب افتاده، شما هم عاقل و همه چیز فهم!! اصلا مغرت ترکونده!!
    بابا خوش به حالت که هم می دونی اندروید چیه و هم وای فای
    و هم چنین باریکلا به شما که قیمت همه چیزو داری و از رم و پیکسل و این چیزا هم سر در میاری.
    اگه شما موقع خرید انقدر بی دقت هستید، که اینترنت با ضریب اشتراک 1 به ده رو می خرید و ازش اطلاعی ندارید معذرت می خوام. بله درست گفتید! حتما این "مـن" هستم که اینترنت 20 مگ می خرم با ضریب 1 به 100 و توجهی هم بهش نمی کنم. شــما که حواست خیلی جمعه و تازه منطق و مقایسه و ... هم سرت میشه، حتما میری بهترینو می خری.
    راستی!!! خیلی بهت میاد که یه شرکت بزنی و شیک و مجلسی باهش دزدی کنی!! اصلا این کار خعـــــــــلی بهت میاد. نگران مشتری هات هم نباش!! خودم اولین نفر مشترکت می شم! <3
    Last edited by Farbod2 قدیم; 05-09-2013 at 12:46.

9. این کاربر از Farbod2 قدیم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مرام و معرفت و شعور و ادب شما در همین حده که سریع قضاوت می کنید، بدون این که دلیل طرف مقابل رو بپرسید
    من که گفتم، اگه می خواید، در یک پست جداگانه توضیح بدم که چرا راضی ام.
    ولی شما فکر کردید که خیلی عاقل هستید و من هیچی نمی فهمم، ببخشیدا !!
    اصلا شما نمی فهمید منطق چـــــــــــــــی هست، بعد اومدید می گید هر کی حرف غیر منطقی بزنه جلوش وای میستید
    شما اگه خیلی حالیت میشه، برو جلوی شرکت آسیاتک وایستا، برو جلوی مسئولین واستا، نمی خواد آدم ضعیف برای جر و بحث کردن گیر بیاری
    تو اگه منطق سرت می شد، همون طور که من نوشتم، اول می پرسیدی که چرا راضی ام بعد قضاوت می کردی.
    من که گفتم، اگه می خواین بیشتر توضیح بدم، ولی واسه آدم هایی مثل شما که از بین گوش و چشم و دهانشون، فقط دهان کار می کنه، فایده نداره....بی خیال. اگه بقیه اشون هم کار می کردن، قبل از قضاوت کردن، با من بیشتر صحبت می کردین...
    اصلا بابا، من خر، من نفهم، من بی شعور، من عقب افتاده، شما هم عاقل و همه چیز فهم!! اصلا مغرت ترکونده!!
    بابا خوش به حالت که هم می دونی اندروید چیه و هم وای فای
    و هم چنین باریکلا به شما که قیمت همه چیزو داری و از رم و پیکسل و این چیزا هم سر در میاری.
    اگه شما موقع خرید انقدر بی دقت هستید، که اینترنت با ضریب اشتراک 1 به ده رو می خرید و ازش اطلاعی ندارید معذرت می خوام. بله درست گفتید! حتما این "مـن" هستم که اینترنت 20 مگ می خرم با ضریب 1 به 100 و توجهی هم بهش نمی کنم. شــما که حواست خیلی جمعه و تازه منطق و مقایسه و ... هم سرت میشه، حتما میری بهترینو می خری.
    راستی!!! خیلی بهت میاد که یه شرکت بزنی و شیک و مجلسی باهش دزدی کنی!! اصلا این کار خعـــــــــلی بهت میاد. نگران مشتری هات هم نباش!! خودم اولین نفر مشترکت می شم! <3

من قصد بی احترامی نداشتم فقط خواستم شوخی کرده باشم یکم فضا عوض شه

شما هم اگر ناراحت شدید از همینجا من عذر خواهی میکنم ازتون
    Last edited by x_zarbat; 05-09-2013 at 13:13.

11. 2 کاربر از x_zarbat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

داستان چیه ایرانی جماعت تا یکیو میبینن که ضد نظر اون حرف میزنه میتوپن بهش ؟

خُب من و شما و 10 نفر دیگه ناراضی ایم از آسیاتک ولی دلیل نمیشه ک همه ناراضی باشن !

ما جماعت اگه واقعاً جربزه انجام کاری داشتیم وضعمون این نبود ! فقط بلدیم ب طرف فوش و دری وری بدیم ! مثل این میمونه که یکی غذامونو از دستمون بگیره و بخوره ما هم به جای اینکه بریم ازش بگیریم ، بهش فوش و دری وری بدیم ! (کاملاً بی فایده)

13. این کاربر از xaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

منو هم برای وصل کردن خیلی اذیت کردن، مثل شما، البته بیشتر از شما، من درست 1 ماه علاف شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من هم در مشهدم. ولی الان راضی ام!!! خواستید در یک پست دیگه توضیح می دم چرا.
    ولی شما در یک مورد در اشتباه هستید! : (تا جایی که من می دونم)
    سرعت ها بر حسب Kilo Bits Per Second بیان میشه (در همه ی شرکت ها)، اون 64 که گفته، Kilo Bytes Per Second بوده (یعنی همون عددی که دانلود منجر شما نشون می ده که از تقسیم سرعت بیان شده توسط شرکت بر 8، به دست میاد) و همه ی شرکت ها یه ضریب اشتراک دارن، که این ضریب بیان می کنه از هر خط، حداکثر چند نفر استفاده می کنن. این ضریب در آسیاتک، 1 به 10 ئه (که البته شما گفتید 8) در سایت آسیاتک هم نوشته شده، یعنی اگه خودتون تنها روی خط باشین، سرعت 64 ئه، ولی اگه ده نفری باشین، تقسیم بر 10 میشه: 6.4 !!!!!!! البته همه ی شرکت ها، به دلایلی، سرعتی بیشتر از اعدادی که بیان می کنن، در اختیارتون قرار می دن.
    ضمن این که کلا سرویس های نامحدود کیفیتشون پایینه.
    دوست عزیز اول اینکه فکر کنم همه تو این تاپیک فرقی بیت و بایت رو بدونن، دوم اینکه کسایی که به عنوان مثال نامحدود چه محدود دارن(مثلا میگیم 1 مگ) نامحدود ها انتظار دارن سرعتشون اسمی باشه یعنی 120 و محدود ها هم شبانه رایگان انتظار چنین سرعتی رو دارن در حالیکه قانونا سرعتشون باید روی اومد زیر 15(بخاطر دوبار تقسیم بر8) میتونن شکایت کنن که اگه شرکتی بخواد با قانونش عمل کنه اول اینکه باید سرعت های بالاتر در اختیار بذارن و همینطور قیمت هارو(نه در حد 10-20 هزار تومان، بالاتر) پایین بیاره،ولی خب نمیکنن پس مجبورا برای اینکه مشتری جمع شه سرعت بالاتری رو بدن(حداقل اسمی)،این قانون دوبار تقسیم بر 8 هم خیلی مزخرفه چون شما هیچجوره نمیتونی ازشون شکایت کنی،که آسیاتک دقیقا داره همینکارو میکنه یعنی حتی زیر سرعت اسمی حتی مینده سرویس هاشو که به نظر من اینجوری پیش بره یجورایی قبر خودشو کنده مخصوصا با این قیمت های فضایی
    دیگه داری خیلی لوس میشی اون بنده خدا خودش میدونه اندروید وای فای نیست ولی انگار این شمایی که نمی فهمی وقتی یه نفر یه اشتباهی کرد اول محترمانه بهش توضیح میدن .
    یه دلیلشم همین که دارم بهت می گم من تو 10 روز گذشته هر شب 6.5 گیگ دانلود کردم ، ولی حرف تو اون کله ات نمیره
    حیف که نمیشه کسایی مثل تو رو از تو p30world بیرون کرد
    اما در مورد شما مثل اینکه شما هنوز نمیدونی که توی این همه کاربر فقط شمایی که راضی هستی و این دلیل به خوب بودن آسیاتک نیستش!
    فکر کنم حرف این همه کاربر تو کله شما نمیره!!
    یه مورد دیگه اینکه شما راضی هستی خب مصرف کن،هنوز یاد نگرفتی میون یه جمع ناراضی نیای هی جو بدی؟؟ البته نمیگم که شما حق نداری بیای نظر بدی ولی شما هر روز میای اینجا میگی سرعت من خوبه آسیاتک فعلا و... که این مطمئنا بقیه رو اذیت میکنه
    Last edited by M A S T 3 R; 05-09-2013 at 13:32.

15. این کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه S.M.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    خونمون D:

پيش فرض

دوستان عزیز سرعت دانلود من با آسیا تک : از دو سرور مختلف :
    512 هست

عکس اول از سرورهای داخل ایران هست که بهترین سرور داخل ایران که متعلق به شرکت hostdl.com هست و زیر ساخت شرکتش رو آسیا تک فراهم کرده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس دومی هم از سرور های دیگه هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوبه یا بد ؟
    Last edited by S.M.B; 05-09-2013 at 14:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز اول اینکه فکر کنم همه تو این تاپیک فرقی بیت و بایت رو بدونن، دوم اینکه کسایی که به عنوان مثال نامحدود چه محدود دارن(مثلا میگیم 1 مگ) نامحدود ها انتظار دارن سرعتشون اسمی باشه یعنی 120 و محدود ها هم شبانه رایگان انتظار چنین سرعتی رو دارن در حالیکه قانونا سرعتشون باید روی اومد زیر 15(بخاطر دوبار تقسیم بر8) میتونن شکایت کنن که اگه شرکتی بخواد با قانونش عمل کنه اول اینکه باید سرعت های بالاتر در اختیار بذارن و همینطور قیمت هارو(نه در حد 10-20 هزار تومان، بالاتر) پایین بیاره،ولی خب نمیکنن پس مجبورا برای اینکه مشتری جمع شه سرعت بالاتری رو بدن(حداقل اسمی)،این قانون دوبار تقسیم بر 8 هم خیلی مزخرفه چون شما هیچجوره نمیتونی ازشون شکایت کنی،که آسیاتک دقیقا داره همینکارو میکنه یعنی حتی زیر سرعت اسمی حتی مینده سرویس هاشو که به نظر من اینجوری پیش بره یجورایی قبر خودشو کنده مخصوصا با این قیمت های فضایی

اما در مورد شما مثل اینکه شما هنوز نمیدونی که توی این همه کاربر فقط شمایی که راضی هستی و این دلیل به خوب بودن آسیاتک نیستش!
    فکر کنم حرف این همه کاربر تو کله شما نمیره!!
    یه مورد دیگه اینکه شما راضی هستی خب مصرف کن،هنوز یاد نگرفتی میون یه جمع ناراضی نیای هی جو بدی؟؟ البته نمیگم که شما حق نداری بیای نظر بدی ولی شما هر روز میای اینجا میگی سرعت من خوبه آسیاتک فعلا و... که این مطمئنا بقیه رو اذیت میکنه
    آقا مهدی عزیز من فقط خواستم اطلاع رسونی کرده باشم دیگه نمی دونستم که حال همه خرابه علت خوشحال من هم اینکه تو 3 ماه گذشته این آسیاتک لعنتی همیشه روی 1 مگ بود ولی تو 4 هفته گذشته واسه stm1 این شرکت اتفاقاتی افتاده به همین دلیل اینجوری گفتم
    ولی چون آسیاتک یه سری کاربر از دست داده و سرویس 4 مگ اضافه کرده قطعا داره یه اتفاقاتی میافته
    ضمنا با توجه به اطلاعات موثقی که من کسب کردم این دست و پا زدنا دیگه فایده نداره چون که های وب خیلی جا پاش رو داره محکم میکنه
    بهر حال من همین دو روز قبل یه دوستم رو فرستادم 128 های وب گرفت الان 2 شبه از ساعت 2 تا 5 با 180 سرعت چیزی نزدیک به 2 گیگ دانلود میکنه اینم سند که باید نقل مکان کرد به های وب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •