اقا حمید گل خیلی لطف کردید . واقعا ازتون ممنونم که وقت گذاشتید و پاسخ دادید.![]()
اقا حمید گل خیلی لطف کردید . واقعا ازتون ممنونم که وقت گذاشتید و پاسخ دادید.![]()
یک سوال اینکه روی سمند ال ایکس قابلیت نصب هد یونیت 2DIN هست؟ قابلیت تعویض اون قاب وسط سمند غیر مالتی پلکس هست؟ حدود هزینه رو هم بفرمایید.
سلام حميد آقا مي شه منم راهنمايي كنيد واقعاً ممنونتون مي شم
پایونیر6995sیا718کنوود یا9633cfکدوم باند ارزش خرید بیشتری داره تو رنج 200تومن البته 718 یه کم گرونتره.
یکی از دوستان 6995sخریده بود 260تومن کیفیت صداش خوب بود ولی آیا این قیمته یه کم گرون نیست؟
یه جا دیدم از6995psکنوود زیاد دارن تعریف می کنن نظرتون راجب اون نسبت 6995پایونیر چیه کدوم بیس سنگین تری داره؟
Last edited by najee; 15-08-2014 at 16:06.
سلام
آقا باند hertz hcx 690 در ایران قیمت حداکثر 385 داره که میگن اصله حالا چطور این باند قیمتش اینقدر توی ایران کمه من نمیدونم 10 سایت خارجی اونو حدود 300 دلار زدن که با دلار دولتی 700 خوردهای میشه ولی .....یه جای کار میلنگه .
از دوستان و مدیران درخواست دارم اطلاعاتی در این زمینه دارن مارو راهنمایی کنن.
از اقا حمید بخاطر جواب دادن به پست بنده تشکر میکنم .
نمونه قیمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت حمید خان نازنین
عزیز آمپ کنوود kac-m526 باند 718 رو کامل درایو میکنه؟
ممنون
سلام دوستان
دیشب پنل پخش رو که گذاشتم روی پخش، هر کاری کردم روشن نشد. به فکر ریست کردن پخش افتادم و با یه سوزن پخش رو ریست کردم که خوشبختانه روشن شد. اما یه مشکل دیگه برام پیش اومد که خیلی حالم گرفته شده آخه کمتر از یک ماهه که سیستمو جمع کردم.
مشکل اینه که یه نویزی توی سیستم افتاده و فقط هم کامپ های عقب که به آمپ وصلند این مشکلو دارند و باندای جلو این مشکلو ندارن.
شدت نویز با بیشتر شدن دور موتور، افزایش پیدا میکنه که فکر کنم به این حالت نویز موتور میگن.
کابل های rca هم راکفورده که بعید می دونم جنس بدی باشن. کابل برق رو از سمت راننده و کابل های rca و کابل ریموت یا همون پاور آمپ رو هم از سمت شاگرد کشیدم. تمام سر سیم ها رو هم با دقت نصب کردم. اینارو گفتم تا بدونید مشکل از اینا نیست.
یه دوستی بهم گفت که از بدنه rca به بدنه پخش با سیم اتصال برقرار کنم مشکل حل میشه. البته هنوز امتحان نکردم.
شنیدم قطعه ای هست به نام نویز گیر که می گن این مشکلو حل می کنه.
آیا دوستان تجربه ای در مورد نویز سیستم و یا نویز گیر سیستم دارند؟
با تشکر از دوستان
سلام
یه آمپ 4کانال که رو 4 اهم 150 وات بده چی پیشنهاد میدین
چندتا با قیمت پیشنهاد بدین ممنونم
ساب خوب که تو بازار باشه چی
سلام دوستان
من یه ضبط معمولی بدون باند و اینا میخوام رو پرایدم بزارم بودجه م هم زیاد نیست در حد 250 260 تومن
امروز رفتم یه فروشگاه سه تا مدل پیشنهاد کرد که به ترتیب توصیه خودش اینا بود
jvc r551
sony 1051u
kenwood mp443u
به نظرتون کدوم اینا بهتره که برم بگیرم؟؟
اگه مدل دیگه ای در حد این قیمت پیشنهاد دارین بگین خیلی ممنون میشم
راستی خودش میگفت پایونیر از اینا بهتره اما چون چشمش جدیدا چینی شده و کیفیتش اومده پایین دیگه بدرد نمیخوره نخر
خیلی ممنون![]()
3650 پاییونیر 280 تومن
U256 یا 2359 کنوود 230 تومن
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)