دستيار سوم وينگادا فردا وارد تهران ميشود
به گزارش خبرگزاري فارس نلو وينگادا سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس از حضور اورنالدو كوكواستا به عنوان مربي بدنساز خود خبر داد.
او اعلام كرد اين مربي بدنساز فردا ساعت 12 وارد ايران خواهد شد.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
دستيار سوم وينگادا فردا وارد تهران ميشود
به گزارش خبرگزاري فارس نلو وينگادا سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس از حضور اورنالدو كوكواستا به عنوان مربي بدنساز خود خبر داد.
او اعلام كرد اين مربي بدنساز فردا ساعت 12 وارد ايران خواهد شد.
شدار كميته انضباطي به مسئولان سرخابي:
تخلف كنيد به اشد مجازات محكوم مي شويد
به گزارش خبرگزاري فارس در اين جلسه كفاشيان، تاج، نبي، واعظ آشتياني، عباس انصاري فرد، مسئولان كانون هواداران دو تيم استقلال و پرسپوليس، عزيز محمدي، عباس بهروان (عضو كميته داوران) و شريفي؛ رئيس كميته انضباطي حضور داشتند.
در اين جلسه مسائلي پيرامون ديدار پرسپوليس و استقلال و آگاه سازي ليدرهاي دو باشگاه نسبت به شرايط مسابقه مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
همچنين مقرر شد در صورتي كه بازيكنان و كادر فني كاري كنند كه باعث تحريك تماشاگران شوند با اشد مجازات مواجه خواهند شد.
كميته انضباطي به مسئولان 2 باشگاه پرسپولسيس و استقلال اعلام كرد كه در بازي روز جمعه مراقب رفتار و اعمال خود باشند در غير اين صورت برخورد شديدي با آنها صورت خواهد گرفت.
وينگادا: من اخراجي نيست
نلو وينگادا در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: قرارداد من در تاريخ 31 دسامبر يعني 11 دي با تيم ملي اردن به اتمام رسيد. با توجه به شرايط تيم ملي فوتبال اردن، رئيس فدراسيون اردن از من خواست كه در دو بازي ديگر آنها را تنها نگذارم.
وي افزود: من هم قبول كردم كه در خدمت اين تيم بمانم اما آن زمان هم آزاد بودم و ميتوانستم به تيم ديگري بروم.
وينگادا ادامه داد: به هيچ وجه من اخراجي نيستم و با مسئولان فدراسيون اردن تعامل لازم را داشتم. آنها ميتوانند اين موضوع را تاييد كنند.
اين مربي پرتغالي يادآور شد: متاسفانه شرايط طوري شد كه با تيم ملي اردن مقابل تايلند و سنگاپور با وجود شايستگي نتايج خوبي نگرفتم. البته اين مسئله جزئي از فوتبال است.
وي در خصوص پيشنهاد باشگاه پرسپوليس گفت: هر حرفي كه با باشگاه پرسپوليس زدم پس از ترك كادر فني اردن بود. من پيشنهادات خوبي داشتم اما حضور در پرسپوليس برايم جذابتر بود و فكر ميكنم تصميم خوبي گرفتم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص ليگ قهرمانان آسيا عنوان كرد: تيمهاي عربستاني را به خوبي ميشناسم. الشباب و الرفاه قويترين تيمهاي عربستان هستند اما ما نيز پرسپوليس ايران هستيم و باور داريم كه ميتوانيم جزء دو تيم صعودكننده باشيم.
وينگادا اظهار داشت: دربيهاي مختلفي ديدم اما وينگادا هيچ وقت با فكر باخت به ميدان نميرود. فوتبال حرفهاي است و هر كس بخواهد برنده شود بايد دقت كند. من هم سعي ميكنم با شناخت خوب در چند روز آينده تركيب ايدهآلي در بازي مقابل استقلال پيدا كنم.
وي تصريح كرد: در خصوص قهرماني نبايد زود قضاوت كرد. اجازه بدهيد فعلا تمركزم روي دربي حساس ايرانيها باشد. من در فوتبال حرفهاي ياد گرفتم كه در هر بازي كه پيش رو دارم فقط به آن فكر كنم. اما همين قدرمي گويم كه آينده پرسپوليس درخشان است.
وينگادا در جواب سئوالي مبني بر ميزان اطلاعاتش از پرسپوليس تاكيد كرد: من فوتبال ايران را تا حدودي ميشناسم. از سال 1996 كريم باقري و علي كريمي را ديدهام. آنها بازيكنان بسيار خوب و با كيفيتي بالا هستند.
وي اضافه كرد: سال گذشته در مردادماه با تيم ملي اردن در مقابل ايران به ميدان رفتهام و روي هم رفته شناخت كافي دارم اما سعي ميكنم باز هم بيشتر از اين تيم بدانم.
وينگادا خاطرنشان كرد: براي حضور در ايران مشاورههاي خوبي گرفتم و ميدانم پرسپوليس تيم بزرگ و محبوبي است و هواداران بسياري در ايران و آسيا دارد.
وينگادا عنوان كرد: خوشحال هستم مسئولان باشگاه پرسپوليس به من اعتماد كردند. ميدانم كار سختي دارم و اميدوارم ماموريتم را به خوبي انجام دهم.
وینگادا از تمرینات پرسپولیس دیدن کرد
سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس ظهر امروز با حضور در تمرینات این تیم، از نزدیک عملکرد شاگردان خود را زیر نظر گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، نلو وینگادا که بامداد امروز برای انعقاد قرارداد با پرسپولیس وارد تهران شده است، ظهر امروز به همراه خوان آرنالدو کوبیرا کاروانهو، دستیار پرتغالی خود، در زمین چمن خیریه عمل حضور پیدا کرد و از نزدیک عملکرد بازیکنان پرسپولیس را زیر نظر گرفت.
عباس انصاریفرد، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس، این مربی پرتغالی را در این بازدید همراهی می کرد.
این در حالی است که در تمرین امروز افشین پیروانی و احمدرضا عابدزاده هم حضور داشتند.
عقد قرارداد 18 ماهه،
نلو وينگادا وارد تهران شد
سرمربي پرسپوليس: اهميت داربي را درك ميكنم
نلو وينگادا پرتغالي بامداد امروز وارد تهران شد تا به طور رسمي هدايت تيم پرسپوليس را برعهده بگيرد.
به گزارش ايسنا، وينگادا 55 ساله بامداد امروز وارد فرودگاه امام خميني (ره) شد تا پس از مراسم معارفه عصر امروز كار خود را با اين تيم آغاز كند.
وينگادا ساعت 14 امروز به بازيكنان اين تيم معرفي ميشود.
مدت قرارداد باشگاه پرسپوليس با وينگادا يك سال و نيم است. به طوري كه پس از توافق طرفين در پايان فصل هشتم ليگ برتر قرارداد به مدت يك سال ديگر تمديد ميشود.
وي پس از ورود به تهران گفت: از مرداد سال پيش که با تيم اردن به ايران سفر کردم از فوتبال ايران شناخت بدست آوردم.
وي در رابطه با شناخت از پرسپوليس گفت كه بازي اين تيم برابر داماش گيلان را تماشا كرده است. من با شناخت کامل وارد ايران و تيم پرسپوليس شده ام و مي دانم که در پرسپوليس هواداران و مديران باشگاه از من برد مي خواهند، پس با تمام وجود به پرسپوليس کمک مي کنيم.
وينگادا درخصوص وضعيت کادر فني تيم پرسپوليس گفت: يک دستيار و مربي بدنساز به كادر فني اضافه ميشوند. مربي بدنساز سه شنبه وارد ايران خواهد شد.
وي درخصوص ديدار با استقلال گفت: پيش از ورود به تهران فيلم بازي استقلال برابر راه آهن را تماشا كردم.اهميت اين بازي را درك ميكنم و اين بازي براي من نيز از اهميت زيادي برخوردار است.
ادواردو مانوئل مارتينيو وينگادا ملقب به نلو وينگادا كه اصليتي برزيلي دارد در 30 مارسي 1953 در پرتغال متولد شده است.
اين مربي در سالهاي 1989 و 1991 دستيار "كارلوس كوئيرش" در تيم ملي زير 20سالههاي پرتغال بود؛ كوئيرش در حال حاضر دستيار "الكس فرگوسن" در تيم منچستر يونايتد است.
او در سالهاي 1996 و 1997 سرمربيگري تيم ملي عربستان را برعهده داشت و قهرماني با اين تيم در سال 96 در جام ملتهاي آسيا را ميتوان مهمترين افتخار كارياش دانست.
وينگادا از سال 1999 تا 2003 نيز سرمربي تيم "سي. اس. ماريتيمو" پرتغال بود و پس از آن در فصل 2004- 2003نيز سرمربيگري تيم "الزمالك" مصر را بر عهده گرفت.
اين مربي پرتغالي در فصل 2005- 2004 در تيم "آكادميكا كويمبرا" مربيگري كرد و سپس تا سال 2007 نيز سرمربي تيم ملي المپيك مصر شد.
وي مدتي از سال 2007 را با سرمربيگري در تيم الوداد مراكش تجربه كرد كه پس از شش هفته از سمت خود استعفا داد و سرمربي تيم ملي اردن شد. پيش از اين "ناصرالجوهري" سرمربي تيم اردن بود.
او بعد از افشين قطبي و افشين پيرواني سومين مربي اين فصل پرسپوليس است.
پرسپوليس روز جمعه و در داربي حساس تهران با استقلال روبرو ميشود و قرار است وينگادا به روي نيمكت اين تيم بنشيند
فريدون معيني : "وينگادا" مربي باتجربهاي است
مرجع خبری پرسپولیس : رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس گفت : تغییر سرمربی یک ریسک است که می تواند سرانجام مثبت یا منفی داشته باشد.
فريدون معيني پيرامون شرايط فعلي تيم فوتبال پرسپوليس و تغييراتي كه در كادر فني اين تيم صورت گرفته، اظهار كرد: معتقدم شرايط و مشكلات فعلي تيم فوتبال پرسپوليس فقط بحث فني نيست و نميتوان به طور قطع انتظار داشت كه با تغيير سرمربي تيم، نتايج به سود آنها خواهد بود.
وي افزود: تنها بخشي از مشكلات موجود به وضعيت مربيگري تيم برميگردد و بخش مهم ديگر به خود مجموعه باشگاه مربوط ميشود؛ فكر ميكنم بحراني كه اكنون پرسپوليس را فرا گرفته در نتيجه مجموعه عوامل متعددي است كه مهمترين آنها مصدوميت شديد چندين بازيكن كليدي تيم بود.
وي گفت: پرسپوليس ليگ امسال را خوب شروع كرد و بازيهاي قابل قبولي را هم برابر حريفاني چون سايپا، پاس و... به نمايش گذاشت اما آسيبديدگي شديد ميثاق معمارزاده و پس از آن مهدي واعظي و البته مصدوميت خليلي و بادامكي، لطمه جدي به روند اين تيم زد؛ البته ممكن است عدهاي بگويند ساير بازيكنان سالم پرسپوليس هم نفرات برجسته فوتبال ايران هستند، اما بايد بدانيم كه هميشه حضور مجموعهاي از بازيكنان برجسته عامل موفقيت تيم نيست؛ براي مثال آ.ث ميلان زماني بهترين بازيكنان را جمع كرد اما در رقابتهاي همان سال يكي از كانديداي سقوط به دسته پايينتر بود.
معيني ادامه داد: پرسپوليس اكنون خوب بازي نميكند و معتقدم هنوز به مهارتهاي تيم لازم دست پيدا نكرده است. اين مهارتها در برخي مواقع به سرعت براي يك تيم حاصل ميشود و زماني هم دير بدست آمده يا در نهايت دستخوش ناملايمات و شرايط موجود تيمي شده كه اصلا حاصل نميشود.
اين كارشناس فوتبال افزود: دورانديشي و پيشبيني واقعيات يكي از اصول اصلي مديريت در باشگاهها و تيمهاي مختلف است؛ بالاخره ممكن است بازيكنان هميشه سالم نباشند و بايد پيش از هر حادثه شرايطي را پيشبيني كرد يا اينكه برنامههايي براي مديريت در مقاطع بحراني و حساس در دست داشت.
وي با بيان اينكه تغيير سرمربي پرسپوليس در مقطع كنوني، يك ريسك بزرك است، گفت: معمولا انتظار ميرود با انجام چنين تغييراتي به تيم شوك وارد شود اما بايد پذيرفت كه سرانجام قطعي اين تغييرات مشخص نيست؛ اكنون ميبينيم تيم برق با تعويض سرمربي خود همچنان شكست ميخورد اما در مقابل سايپا با مايليكهن موفق شده است.
معيني گفت: از بين رفتن مشكلات و قرار گرفتن در يك سير صعودي نياز به عميقتر فكر كردن، با برنامه بودن، دورانديشي و در نظر گرفتن واقعيات است كه ميطلبد در باشگاه بزرگي چون پرسپوليس لحاظ شود وگرنه نبايد انتظار كسب موفقيتي بزرگ داشت. تغيير مربي شايد خوب باشد اما همه كار نيست و بايد مسايل مهمتر ديگري چون نيروي انساني، حل مشكلات مالي، هماهنگي بين بخشهاي مختلف، انجام وظيفه هر فرد در جايگاه خودش را هم در نظر داشت و اينكه با جديت روند جاري را كنترل و نظارت كرد. مشكلات در هر مجموعهاي بايد در مسير و با كمترين اتلاف وقت حل شود وگرنه بدون شك ما شاهد عميقتر شدن آنها خواهيم بود.
وي افزود: براي مثال تيم بزرگي چون منچستر يونايتد اگر يك بازي را در ليگ برتر با شكست مواجه شود، در كمترين زمان علت و مشكلات عامل اين شكست را شناسايي و رفع ميكند؛ آنها پيش از شروع مسابقات شرايط مختلف را پيشبيني ميكنند و الفباي مديريت بحران را به خوبي ميدانند اما متاسفانه در باشگاههاي ورزشي ما ديده ميشود كه اكثر به دنبال وصله زدن هستيم و كار را با واقعبيني و برنامهريزي به صورت بنيادين پيگيري نميكنيم. فكر ميكنم در تيمي مثل پرسپوليس اگر شرايط را در زمانهاي لازم كنترل ميكرديم، چه بسا پيرواني ميتوانست با اين تيم نتيجه بگيرد اما ما حالتهاي بحراني را به سرعت و در زمان خود كنترل و دفع نكرديم.
معيني همچنين با بيان اينكه هنوز فرهنگ مشاوره در كشور ما جايي ندارد، گفت: متاسفانه بحث مشاوره خصوصا در بخش ورزش حضوري كمرنگ يا بيرنگ دارد؛ شنيدم كه قرار است "توميسلاو ايويچ" براي دادن مشاورههاي فني به مربيان پرسپوليس عازم اين تيم است؛ اين تصميم بسيار خوبي بود اما به واقعيت تبديل نشد. واقعيت اين است كه هنوز فرهنگ مشاوره در بخش ورزش و فوتبال ما جاي خود را پيدا نكرده است؛ براي مثال "الكس فرگوسن" كه مربي بسيار بزرگ و شناخته شدهاي در سطح فوتبال جهان است، جداي از دستياراني كه در تيم منچستر دارد، از چهار مشاوره حرفهاي هم براي تمامي مسابقات و برنامههاي تيمش كمك ميگيرد. اين اصلا عيبي ندارد كه ما از ديگران مشاوره و كمك بگيريم و سرانجام تصميم نهايي با خودمان باشد.
وي افزود: در حال حاضر هم اين رويه به طور طبيعي در باشگاه پرسپوليس هم وجود دارد و به اندازه كافي نسبت به بحث مشاوره توجه نميشود. بنده رييس كميته فني باشگاه هستم و تنها در مواقعي كه نظري از من خواسته شد، آن را بيان كردم. شكل كار ما به گونهاي است كه هر زمان احساس نياز شده و درخواستي باشد، صحبتها و نظرات مختلف مطرح ميشود.
رييس كميته فني پرسپوليس با رد هرگونه دخالتي در تصميمات فني اين باشگاه، در اينباره گفت: بنده هيچ وقت در تصميمگيريهاي فني پرسپوليس دخالتي نداشتم چرا كه اصلا كميته فني به خودي خود نميتواند ايجاد تصميم كند؛ بايد مسوولان از ما بخواهند تا مسايل و صحبتهايي مطرح شود. كميته كمك ميكند تا راه هموار موفقيت تيم هموار شود اما معتقدم در جايگاه تعريف شده واقعياش در فوتبال روز دنيا به آن شكل لازم فعال نيست.
معيني پيرامون حضور "وينگادا" در تيم پرسپوليس نيز اظهار كرد: شناخت زيادي از اين مربي ندارم اما در همين حد هم فكر ميكنم يك مربي باتجربه است كه ميتواند از اين نظر كمك خوبي براي پرسپوليس باشد؛ در مجموع همان طور كه گفتم تاثيرات مربي بخشي از برطرف كردن موانع و تقويت تيم است و بخش اصلي ديگر به شرايط داخل مجموعه برميگردد.
آتسو: برای شکست استقلال صد درصد آماده ایم
مرجع خبری پرسپولیس: مدافع تیم پرسپولیس در آستانه بازی این تیم مقابل استقلال گفت: پرسپولیس صد در صد در مقابل استقلال پیروز می شود.
فرانک آتسو خاطرنشان کرد: برای دیدار مقابل استقلال آماده هستم و تمرینات بسیار خوبی را هم در حال حاضر انجام می دهم. همه شرایط در پرسولیس بسیار خوب است و تمام بازیکنان تیم با اتحاد زیاد دوست دارند تیم استقلال را شکست دهند تا پرسپولیس دوباره بتواند به شرایط قبلی خود بازگردد.
وی افزود:
من تمام سعی خود را انجام می دهم تا در صورت حضور در ترکیب تیم بتوانم برای پرسپولیس موفق عمل کنم و در نهایت نیز پیروز شدن مقابل استقلال را در میدان ببینم.
مدافع تیم پرسپولیس عنوان کرد: کادر فنی تیم تمام تلاش خود را برای انجام مستمر تمرینات و آماده کردن بازیکنان تیم انجام می دهد ضمن آنکه برنامه ویژه ای نیز برای بازی در مقابل استقلال داریم.
آتسو اظهار داشت: بازی سختی در مقابل تیم استقلا ل داریم و باید در این دیدار بسیار هوشیار عمل کنیم و در چند روز باقی مانده تا دربی روی نقاط ضعف و قوت خود کار می کنیم تا بتوانیم آنها را پوشش دهیم
منصوری: باید تمام تلاشمان را برای پیروزی دربی انجام دهیم
مرجع خبری پرسپولیس:هافبک تیم پرسپولیس در آستانه برگزاری دربی بزرگ پایتخت گفت: بازیکنان پرسپولیس باید با تمام وجود برای پیروزی بجنگند.
محمد منصوری خاطرنشا کرد: تمرینات بسیار خوبی را انجام داده و تمام بازیکنان پرسپولیس برای بازی در مقابل استقلال روز به روز آماده تر می شوند.
وی ادامه داد: بازی با پرسپولیس و استقلال همیشه ویژگی های خاص خود را داشته و این بازی به دلیل وجود شرایط ویژه ای که دارد و هواداران زیادی که دوتیم را تشویق می کنند همیشه جدا از بازی های لیگ محسوب می شود.
وی افزود:
بازیکنان ما در این دیدار باید جان خود را برای پیروزشدن در مقابل استقلال فذدا کنند زیرا برای رسیدن به روزهای خوب و برگشت اقتدار پرسپولیس نیاز مبرمی به 3 امتیاز این مسابقه داریم.
منصوری با اشاره مصدومین تیم پرسپولیس عنوان کرد: درست است که چند نفر را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم اما پرسپولیس یک تیم بزرگ است و این به اندازه کافی مهره دارد که جایگزین بازیکنان باشند.
وی در پایان اظهار داشت: استقلال در این هفته ها بسیار خوب کار کرده اما در مقابل ما بازیکنان این تیم روز سختی را خواهند داشت و مامی توانیم برتری خود را در این بازی به آنان اثبات کنیم.
مرجع خبری پرسپولیس : آيا افشين همان پرسپوليسي دوآتشهاي است كه خودش ميگويد يا يك مربي سابق كه نسبت به تيمش سرد شده و شكست و پيروزي تفاوتي برايش ندارد؟
افشين پيرواني يك نكته را به وضوح ميداند، نكتهاي كه شايد روشنتر از آن را هيچگاه در زندگيش نديده باشد. پيرواني در شامگاه جمعه 25 بهمن و تحت هر شرايطي ديگر سرمربي پرسپوليس نخواهد بود اما اين بركناري ميتواند با سناريوهاي مختلفي نوشته شود. پيروزي در داربي و سپس خداحافظي، ميشود همان سناريويي كه افشين قطبي پس از قهرمانيش نوشت. او رفت تا بازار كارش وسيعتر شود و قيمتش بالاتررود. حالا پيرواني هم ميتواند با برد استقلال، اين استقلال كه پنج هفته است مثل گرگي كه به قافله ميزند و هر حريفي را پاره پاره ميكند، يك خداحافظي خاطرهانگيز را رقم بزند و البته به وينگادا ثابت كند كه بايد به اين ايراني جوان بيشتر توجه كند. پيرواني حتي با اين برد ميتواند تا پذيرفتن نقش آلترناتيو شاغلام در فجر هم صعود كند. اما روي ديگر سكه هم وجود دارد، باخت در داربي پايان همهچيز است. هيچ كس نتيجه داربي را به پاي مرد پرتغالي نمينويسد و اين هنرمندي پيرواني خواهد بود كه باقي ميماند. خيليها معتقدند عصاره ماندگاري اسطورهاي مثل جان وين، ديالوگهايي بوده كه ايرج دوستدار در دهان او گذاشته و حالا هم ميتوان به افشين پيرواني و وينگادا با اين دو نفر نگريست. وينگادا اگر بازنده داربي باشد بعيد است اندك اعتمادي به پيرواني داشته باشد و خود افشين هم ميداند كه شكست در مقابل استقلال پايان همهچيز خواهد بود. پيرواني حالا در گوشهاي نشسته و فكر ميكند:«من، افشين پيرواني، سرمربي پرسپوليس در داربي. كارنامهام را چگونه پايان ميدهم؟»
مطلبي كه روز گذشته يكي از خبرنگاران نزديك به افشين پيرواني در يك روزنامه ورزشي نوشته بود، برزخ اين مربي را نشان ميداد. او درحاليكه از آينده خود مطمئن نيست و احتمالا علاقهاي بهكار كنار وينگادا ندارد، بايد امانت پرسپوليس را به بهترين شكل تحويل مرد باتجربه پرتغالي بدهد تا در ذهن هواداران به عنوان يك مربي بزرگ باقي بماند.
در واقع از هر طرف كه نگاه كني، پيروزي در داربي به سود افشين است. او ميتواند ادعا كند تيمش به جز بازي ذوبآهن و ملوان در تمام مسابقاتي كه با امضاي او در ميدان حاضر شد، خوب كار كرد. البته اين چيزي است كه در ذهن ما ميگذرد ولي مشخص نيست كه پيرواني كه از امروز بايد با وينگادا بسازد، چه ديدگاه و نيتي دارد. راستي جمعه براي او، چگونه خواهد بود؟ آيا افشين همان پرسپوليسي دوآتشهاي است كه خودش ميگويد يا يك مربي سابق كه نسبت به تيمش سرد شده و شكست و پيروزي تفاوتي برايش ندارد؟
مديران پرسپوليس علاقه زيادي دارند تا از افشين پيرواني در كنار وينگادا استفاده كنند. به هر حال پيرواني از روز اول با اين تيم بوده و شناخت او ميتواند كمك فراواني به وينگادا بكند. اما خود افشين هنوز تصميم نگرفته و بين ماندن و ايفاي نقش ابتداي فصل و يا رفتن و منتظر يك فرصت جدي بودن، مانده است.
مرجع خبری پرسپولیس : تماشاگران: پيرواني حمايتت ميكنيم
هوا سرد است و باران ميبارد، ولي نه آنقدر شديد كه سرخپوشان را براي تمرين ناكام بگذارد. ساعت 10:10 دقيقه صبح روز يكشنبه است كه پرسپوليسيها يكي يكي با اتومبيلهايشان وارد زمين درفشيفر ميشوند. ابراهيم توره كه تيتر اول روزنامههاي ديروز بود، هم در جمع حاضر است. پيرواني بازيكنان را به خط ميكند و نيمساعتي با آنها حرف ميزند.
ليدرها براي داربي متحد شدهاند و هواداران را كه تعدادشان به 100نفر ميرسيد، از گوشه و كنار زمين روي سكوهاي مجاور زمين هدايت ميشوند.
در اين مدت حرفهاي پيرواني به پايان رسيده و حالا كماسي بدنساز قبراق تيم كارش را كه گرم كردن سرخپوشان است، شروع ميكند. اين شايد آخرين گرمكردن كماسي و حضور او در تمرينات پرسپوليس باشد؛ البته شايد.
حمايت از پيرواني
وينگادا شب گذشته ساعت يك بامداد وارد تهران شد و قرار است كه امروز در تمرين سرخپوشان حضور داشته باشد.
اين موضوعي بود كه تمام ليدرها از آن اطلاع داشتند ولي همچنان براي نشان دادن حسن نيتشان، پيرواني را به شدت تشويق ميكردند و از او ميخواستند كه هر طور شده استقلال را با نتيجه خوبي ببرد و پيروز از زمين بيرون بيايد. آنها گرچه در افكار عمومي شكست خورده به نظر ميآيند، اما هر چه كه باشد داربي، طبيعت خاص خود را دارد. شايد همين پيرواني، قهرمان اصلي روز شنبه باشد؛ گرچه به نظر، او تمرين را سخت نميگيرد و انگيزه گذشته را در زمين نشان نميدهد؛ اما وقتي صداي طرفداران ميآيد كه :«پرسپوليس تاج سوراخ كن!» يعني اينكه بايد جدي باشي، گرچه آمدن سرمربي خارجي غم همه دنياست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)