نه شما برعکس گفتید.یه لحظه از خونه رفتم بیرون دو خط آنتن داشتم نسل چهار یه تست گرفتم تا 8 و نیم مگابیت سرعت داد سریع باطریم شد 98 درصد.اصلا کلا مصرف باطری بالاست در فورجی
نه شما برعکس گفتید.یه لحظه از خونه رفتم بیرون دو خط آنتن داشتم نسل چهار یه تست گرفتم تا 8 و نیم مگابیت سرعت داد سریع باطریم شد 98 درصد.اصلا کلا مصرف باطری بالاست در فورجی
تو منطقه ما فورجی رو فقط زده یه خط نارنجی دور یه پل تو منطقه ما.واقعا تعجب کردم یه خط ریز کشیده دورش.رفتم دقیقا همونجا فقط همون تیکه آنتن پره یکم دور میشم خالی میشه.آخه چرا نقشه پوشش رو اینجوری زده
حتما یوزر نداره که این سرعت رو میده به شما
هنوز آزمایشی راه انداختن حتما بزودی اچ پلاس میشه.اینجا هم همراه اول اینجوریه
سلام- سرعت 4جی ایرانسل- طرح 1 سال 12 گیگ- کرج -شاهین ویلا-بنیاد
محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/
دوستان چرا سایت سیستم جامع گلستان با ایرانسل باز نمیشه ( ایرانسل رو hotspot کردم رو لپ تاپ ) مشکل رو چطور حل کنم؟؟؟؟ البته با ADSL های وب سایت راحت بالا میاد!!!!
با برنامه DNS.Jumper.2.0 تغییر دادم ولی هیچ فایده ای نداشت ..dns رو دیفالت هم کردم ولی باز نمیشه... سیستم رو ری استارت کردم اینترنت موبایل رو هم خاموش روشن کردم باز مشکل حل نشد
محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/
سلام
منم این مدل رو حدود یه ماه و نیم هستش که خریدم و میشه گفت به لحاظ آنتن دهی و عملکرد خیلی خوب هست اما هنوز نیاز پیدا نکردم که از سیم کارت اپراتورهای دیگه استفاده کنم تا آنلاکش کنم اما اگه ممکنه شیوه ای که برای آنلاک کردنش استفاده کردین واسه منم توضیح بدین. البته چند شیوه مثل مراجعه به اون سایت کالکیولیتر دیدم اما امتحان نکردم.
با تشکر
اگه راست میگن مثل تمام دنیا قراردادیش کنن قسطی تو 24ماه!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام خیلی ممنون چندتا dns تست کردم جواب نداد!!!بازم ممنون
تایید میشه...
جای ما هم گوشی دوستم رو گرفتم تست کردم 22 مگ بود ولی چرا؟
کمتر کسی هست که گوشی 4g داشته باشه و برای استفاده روی گوشی باید 400 تومن هزینه کنه تا یه گوشی معقول که 4g باشه بخره
برا استفاده بعنوان نت هم اکثرا از adsl استفاده میکنند...
اما 3g
سال پیش که 3g اومد محل ما سرعتش 500 کیلوبایت بود ولی الان سرعتش رسیده به نهایت 30 کیلوبایت...
چرا؟؟
چون ملت همه گوشی لمسی دارند و اکثرا 3g ساپورت هست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)