تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1580 از 3347 اولاول ... 580108014801530157015761577157815791580158115821583158415901630168020802580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,791 به 15,800 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

فورجی با سیگنال -125 هم 900 کیلو دانلود میده از این نظر خیلی خوبه، مصرف باتریش هم نسبت به تریجی خیلی خیلی بهتره

Sent from my D6503 using Tapatalk
    نه شما برعکس گفتید.یه لحظه از خونه رفتم بیرون دو خط آنتن داشتم نسل چهار یه تست گرفتم تا 8 و نیم مگابیت سرعت داد سریع باطریم شد 98 درصد.اصلا کلا مصرف باطری بالاست در فورجی

2. 3 کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

هر سه نوع پوشش نادرست است.
    تو منطقه ما فورجی رو فقط زده یه خط نارنجی دور یه پل تو منطقه ما.واقعا تعجب کردم یه خط ریز کشیده دورش.رفتم دقیقا همونجا فقط همون تیکه آنتن پره یکم دور میشم خالی میشه.آخه چرا نقشه پوشش رو اینجوری زده

4. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سرعت 3G عوارضی تهران - قم.

بعد تو شهر ما به زور آنتن میده فقط.
    حتما یوزر نداره که این سرعت رو میده به شما

6. 2 کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان جدیدا یه دکل کنار خونه ما زدن ، نسل چهار هم داره اما خاموشه ولی نسل سه فعاله اما فقط روی حالت H نه +H ، میخواستم بپرسم کی +H و 4G فعال میشه ؟

فرستاده شده از D2403ِ من با Tapatalk
    هنوز آزمایشی راه انداختن حتما بزودی اچ پلاس میشه.اینجا هم همراه اول اینجوریه

8. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام- سرعت 4جی ایرانسل- طرح 1 سال 12 گیگ- کرج -شاهین ویلا-بنیاد
      محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/ 
    [/URL]]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان چرا سایت سیستم جامع گلستان با ایرانسل باز نمیشه ( ایرانسل رو hotspot کردم رو لپ تاپ ) مشکل رو چطور حل کنم؟؟؟؟ البته با ADSL های وب سایت راحت بالا میاد!!!!
    با برنامه DNS.Jumper.2.0 تغییر دادم ولی هیچ فایده ای نداشت ..dns رو دیفالت هم کردم ولی باز نمیشه... سیستم رو ری استارت کردم اینترنت موبایل رو هم خاموش روشن کردم باز مشکل حل نشد

محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/ 
    [/URL]]

11. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من این مدل رو چند وقت پیش خریدم و آنلاک هم کردم، تا حالا مشکل خاصّی باهاش نداشتم و همه چیز به نظر خوبه، از USSD هم پشتیبانی می‌کنه. باندهای فرکانسیش هم مناسبن، Cat 4 هم هست که میشه حداکثر ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه که حالا حالا ها تو این مملکت جا داره
    سلام
    منم این مدل رو حدود یه ماه و نیم هستش که خریدم و میشه گفت به لحاظ آنتن دهی و عملکرد خیلی خوب هست اما هنوز نیاز پیدا نکردم که از سیم کارت اپراتورهای دیگه استفاده کنم تا آنلاکش کنم اما اگه ممکنه شیوه ای که برای آنلاک کردنش استفاده کردین واسه منم توضیح بدین. البته چند شیوه مثل مراجعه به اون سایت کالکیولیتر دیدم اما امتحان نکردم.
    با تشکر

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محتوای مخفی: گلکسی نوت ۵ سامسونگ با یوسیم ایرانسل عرضه می‌شود 
    در ادامه همکاری سامسونگ و ایرانسل

گلکسی نوت ۵ سامسونگ با یوسیم ایرانسل عرضه می‌شود

گوشی جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامسونگ، به همراه یک سیم‌کارت یوسیم با قابلیت پشتیبانی از شبکه های نسل دو (GPRS/EDGE)، نسل سه (3G) و نسل چهار (4G/LTE) ایرانسل و ترافیک باندپهن همراه به خریداران عرضه می‌شود.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، نخستین خریداران گوشی گلکسی نوت ۵ سامسونگ با خرید این گوشی از غرفه‌های ویژه سامسونگ در مراکز تجاری اصلی شهرهای مختلف کشور، یک سیم‌کارت یوسیم ایرانسل هدیه می‌گیرند تا به این ترتیب امکان استفاده از تمامی قابلیت‌های گوشی برای آنها فراهم باشد. با فعالسازی این سیم‌کارت و خرید هریک از بسته‌های اینترنت همراه ایرانسل، تا یک سال، ۲۰ درصد حجم هر بسته اینترنت خریداری شده، به عنوان ترافیک باندپهن رایگان به مشترک تخصیص داده می‌شود. این ترافیک رایگان، پس از فعال‌سازی بسته اصلی در حساب مشترک منظور خواهد شد.

مشاهده فهرست بسته‌های اینترنت همراه ایرانسل با شماره‌گیری کد #۵*۵۵۵* و یا مراجعه به نشانی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان‌پذیر است.
    ایرانسل و سامسونگ پیش از نیز در فروردین ماه ۹۴، طی یک همکاری مشترک، اقدام به عرضه گوشی‌های Galaxy S6 و S6 Edge همراه با سیم‌کارت USIM (سیم‌کارت با قابلیت پشتیبانی از شبکه 4G/LTE) کرده بودند.

بر اساس این گزارش، در حال حاضر بیش از ۴۱۸ شهر و دهستان و ۵۶ مسیر جاده‌ای اصلی در تمامی ۳۱ استان کشور، تحت پوشش شبکه 3G و بیش از ۹۰ شهر و دهستان، تحت پوشش خدمات 4G/LTE ایرانسل قرار دارند. مشترکین برای اتصال به شبکه 4G/LTE ایرانسل لازم است ضمن استفاده از گوشی با قابلیت پشتیبانی از این شبکه، اعمال تنظیمات لازم و حضور در مناطق تحت پوشش، سیم‌کارت ایرانسل خود را به یوسیم تغییر داده و یا سیم‌کارت جدید یوسیم خریداری کنند.

اگه راست میگن مثل تمام دنیا قراردادیش کنن قسطی تو 24ماه!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

14. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amin13701's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    MaRaNd

پيش فرض

شما DNS رو تغییر بده باید مشکلت حل بشه
    سلام خیلی ممنون چندتا dns تست کردم جواب نداد!!!بازم ممنون

16. این کاربر از amin13701 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حتما یوزر نداره که این سرعت رو میده به شما
    تایید میشه...
    جای ما هم گوشی دوستم رو گرفتم تست کردم 22 مگ بود ولی چرا؟
    کمتر کسی هست که گوشی 4g داشته باشه و برای استفاده روی گوشی باید 400 تومن هزینه کنه تا یه گوشی معقول که 4g باشه بخره
    برا استفاده بعنوان نت هم اکثرا از adsl استفاده میکنند...
    اما 3g
    سال پیش که 3g اومد محل ما سرعتش 500 کیلوبایت بود ولی الان سرعتش رسیده به نهایت 30 کیلوبایت...
    چرا؟؟
    چون ملت همه گوشی لمسی دارند و اکثرا 3g ساپورت هست...

18. 2 کاربر از mahdi-xbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •