تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1580 از 2605 اولاول ... 580108014801530157015761577157815791580158115821583158415901630168020802580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,791 به 15,800 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جزئیات افزایش تعرفه اینترنت نامحدود مخابرات

خبرنامه دانشجویان ایران: حمیدرضا بیدخام در پاسخ به این سوال که تغییرات تعرفه اینترنت نامحدود مخابرات از چه قرار است، اظهار کرد: تاکنون تعرفه اینترنت نامحدود، براساس مصوبه 49 سازمان تنظیم مقررات ارتباطات که مربوط به اواخر دهه 80 بود محاسبه می‌شد، این در حالی است که در این زمینه از سال 1390 از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه دیگری ابلاغ شده است. به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ معاون تجاری مخابرات استان تهران ادامه داد: طی این مدت ما به دلیل این‌که برخی مسائل کیفی را هم مدنظر داشتیم مصوبه و تعرفه‌های جدید را اجرا نکرده و براساس همان تعرفه‌های قبلی هزینه‌های اینترنت کاربران خود را محاسبه کردیم و بدین ترتیب افزایش تعرفه‌ها به زمان بهبود کیفیت موکول شد. وی همچنین عنوان کرد: اکنون کیفیت اینترنت مخابرات تا حدی بهبود یافته و برهمین اساس از اول خرداد‌ماه تعرفه‌های ما براساس مصوبه 152 اعمال خواهد شد البته ما در تغییرات صورت گرفته سقف رقمی که مجاز بود را انتخاب نکرده و تنها 75 درصد رقم مذکور را اعمال کرده‌ایم که این افزایش تعرفه در مجموع حدود 10درصد می‌شود. معاون مخابرات استان تهران درباره این‌که آیا همچنان واگذاری اینترنت نامحدود توسط مخابرات ادامه دارد، گفت: واگذاری اینترنت فعلا به صورت نامحدود و غیرحجمی همچنان در مخابرات صورت می‌گیرد، چرا که نیاز برخی مشترکان است اما تفاوتی که وجود دارد آنکه اینترنت نامحدود دیگر تنها تا سرعت 512 کیلوبایت ارائه می‌شود و برای سرعت‌های یک و دومگابایتی لازم است مشترک از سرویس حجمی استفاده کند. بیدخام در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به این‌که تعرفه اینترنت نامحدود مخابرات از سال 1387 به بعد تغییر نکرده بود، گفت: تغییر در تعرفه‌ها نیز بیشتر به استان‌های تهران و البرز مربوط می‌شود، چرا که در بسیاری استان‌ها از ابتدا اینترنت به شکل حجمی و پیش پرداخت واگذار می‌شد. وی در پایان یادآور شد: سیاست مخابرات بر آن است که مشترکان اینترنت نامحدود به طور تدریجی به استفاده از اینترنت حجمی روی آورند برهمین اساس نیز مشوق‌هایی مانند «کمپین شگفت‌انگیز»در حال اجراست تا اقبال مشترکان نسبت به اینترنت حجمی افزایش پیدا کند.

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnood1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

مخابرات تهران به هیچ عنوان 2 و 1 مگ نامحدود دیگه نمیده.با رئیس مخابرات منطقمون صحبت کردم گفت حتی پسر شهید هم باشی یا پدرت جانباز باشه اصلا دیگه امکان نداره 2 و 1 مگ نامحدود بدیم. تموم شد.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان سلام. یه سوال دارم. اگر ترافیکمون تموم بشه اینترنت قطع میشه ؟ یا با یک تعرفه دیگه اینترنت به صورت آزاد حساب میکنه!!؟
    من سرویسم ماهی 10 گیگ هست ولی حس میکنم بالای 10 گیگ مصرف داشتم ( به پنل هم دسترسی ندارم )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان سلام. یه سوال دارم. اگر ترافیکمون تموم بشه اینترنت قطع میشه ؟ یا با یک تعرفه دیگه اینترنت به صورت آزاد حساب میکنه!!؟
    من سرویسم ماهی 10 گیگ هست ولی حس میکنم بالای 10 گیگ مصرف داشتم ( به پنل هم دسترسی ندارم )
    سلام

اینترنت قطع نمیشه. ترافیک اضافه میاد روی قبض.

تا 5 گیگ 3600
    5 تا 10 گیگ 2600
    بقیه 1600

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    این چند روز اینترنت 1 مگ من ، نوسان شدید داشته کسی مثل من بوده؟ Line Rate - Downstream (Kbps): 923 دان استریم همش بین 300 تا 900 نوسان داره بعضی موقعها به صفر میرسه!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    این چند روز اینترنت 1 مگ من ، نوسان شدید داشته کسی مثل من بوده؟ Line Rate - Downstream (Kbps): 923 دان استریم همش بین 300 تا 900 نوسان داره بعضی موقعها به صفر میرسه!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    ما اخیرا آپارتمان جدید خریدیم که قبلا چند بار معامله شده و خط تلفن موجود، به اسم اون نفر اول هست. الان دیگه به اون شخص دسترسی نیست که خط رو تغییر نام بدیم. مخابرات میگه برای اینترنت باید مالک خط درخواست بده. میخواستم بپرسم شما راه حلی سراغ دارید؟؟ (به غیر از خرید خط جدید که زمانبر هست و ممکنه خط pcm وصل کنند). ممنون میشم اگر تجربه ای در این مورد دارید راهنمایی کنید

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    ما اخیرا آپارتمان جدید خریدیم که قبلا چند بار معامله شده و خط تلفن موجود، به اسم اون نفر اول هست. الان دیگه به اون شخص دسترسی نیست که خط رو تغییر نام بدیم. مخابرات میگه برای اینترنت باید مالک خط درخواست بده. میخواستم بپرسم شما راه حلی سراغ دارید؟؟ (به غیر از خرید خط جدید که زمانبر هست و ممکنه خط pcm وصل کنند). ممنون میشم اگر تجربه ای در این مورد دارید راهنمایی کنید
    هیچ راه حلی نداره و حتما باید کسی که صاحب خط هست با مدارک شناسایی بره و درخواست بده
    من خودم این مشکل رو داشتم و به هیچ طریقی نتونستم اینترنت بگیرم برای همین رفتم و خط جدید خریدم

10. این کاربر از m.b.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

مخابرات زنجان
    سرعت 512 گرفتم و 8 برابر کردن واقعا راضیم عالیه
    با این سرعت و ترافیگ 8گیگ ماهیانه 17 تومن میشه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    خرید خط جدید اصلا زمانبر نیستا.
    من خط جدید خریدم یه هفته ای وصل شد.
    درضمن همون موقع که میری خط جدید بخری تو فرمش گزینه اینترنت هم داره که همزمان اینترنت رو هم وصل میکنن

13. این کاربر از mohammad_s7201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •