تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1580 از 1805 اولاول ... 5801080148015301570157615771578157915801581158215831584159016301680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,791 به 15,800 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان من اینو الان دیدم که نوشته حجم خریداری شده شما (احتمالا منظور همون 2 گیگ هایی که توی توی این سیستم جدید وارد نکردن) در صورت نیاز بعدا به صورت کم کم به حجم شما افزوده میشه . قضیه این چیه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من اینو الان دیدم که نوشته حجم خریداری شده شما (احتمالا منظور همون 2 گیگ هایی که توی توی این سیستم جدید وارد نکردن) در صورت نیاز بعدا به صورت کم کم به حجم شما افزوده میشه . قضیه این چیه ؟
    کجا نوشته...؟ چون این مسئله مربوطه به ماه اسفنده
    آخرین استعلامی که حدود 2 هفته قبل ازشون گرفتم گفتن نخیر ما حجمهای هدیه رو اعمال کردیم!!! گفتم از گلدنت به پاراتاک چرا حجم من یهو آب رفت پس؟! اونقدر آسمون ریسمون بافتن که آخرش دیدم یک چیزیم بهشون بدهکارم!

Last edited by HardwareMaster; 17-04-2015 at 12:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یکی از دوستان راهنمایی فرمایند.
    من طرح بهار تا بهار 1 مگ گرفتم.طرح قبلی من 128 بود. سرعت دانلود و آپلود من آنزمان 1 مگ دانلود و 512 آپلود بود. الان که این طرح رو گرفتم سرعت هیچ تغییری نکرده و دوباره همان مقدار هست.می خواستم از دوستانی که این طرح رو دارند و یا اطلاعاتی دارند بپرسم که سرعت الان به من درست دادند؟سرعت دانلود تقریبا 123 کیلو میره حداکثر. برای این طرح این سرعت درسته؟ با 128 قبلی هم سرعت دانلود من تا همین حد می رفت.خلاصه اگر این درست هست پس اون چی بود؟هر کمکی می توانید سپاسگذارم.
    Last edited by shahram99; 17-04-2015 at 18:39.

4. 2 کاربر از shahram99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یکی از دوستان راهنمایی فرمایند.
    من طرح بهار تا بهار 1 مگ گرفتم.طرح قبلی من 128 بود. سرعت دانلود و آپلود من آنزمان 1 مگ دانلود و 512 آپلود بود. الان که این طرح رو گرفتم سرعت هیچ تغییری نکرده و دوباره همان مقدار هست.می خواستم از دوستانی که این طرح رو دارند و یا اطلاعاتی دارند بپرسم که سرعت الان به من درست دادند؟سرعت دانلود تقریبا 123 کیلو میره حداکثر. برای این طرح این سرعت درسته؟ با 128 قبلی هم سرعت دانلود من تا همین حد می رفت.خلاصه اگر این درست هست پس اون چی بود؟هر کمکی می توانید سپاسگذارم.
    دوست عزیز
    از قدیم شرکت های خصوصی وقتی سرویسی میخریدی سرعت شما رو بالا از از چیزی که خریدی میبستند همین سیاست باعث میشد طرف زود حجمش رو تموم کنه و باز حجم بخره
    مخابرات هم دیگه داره عقب میافته اونم اینکاره شد.حالا سرعت بیشتر به چکار میآد اینجوری؟سرعت بیشتر برای دانلودر های گرامی هست که
    با حداکثر توان با سرعت واقعی شروع به دانلود کنن که مثل جغد بیدارند!
    پس اگه شما شبها (دانلود رایگان) دانلود نداری (یا دانلود نمیکنی !) پیشنهاد من اینه سرویس سرعت پایین برداری البته بازم کمی فرق دارند مثل ساعات شلوغی و ... اما سرعت بالا برای استفاده از سرویس حجمی و محدود توصیه نمیکنم. (بازم بسته به توقع کاربر)
    معمولا 128 رو 1 مگ میبندند حتی بیشتر ! ( من چند سال پیش طرخ 128ک داشتم که سرعتش 1.5مگ و کم کمش 900ک بر ثانیه بود صبانت !دانلود شبانه امم همون بود و متاسفانه تو کشورمون اینترنت رو کیلویی میفروشن! و هر سال پس رفت شدید برای مردم مثل هر مشکل دیگه ای داره !!! )
    سرعت واقعی 128 . 16 کیلو هست 1مگ 125 ک بر ثانیه است
    بدرود

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
    Last edited by Amir 3d; 17-04-2015 at 19:56.

6. 2 کاربر از Amir 3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز
    از قدیم شرکت های خصوصی وقتی سرویسی میخریدی سرعت شما رو بالا از از چیزی که خریدی میبستند همین سیاست باعث میشد طرف زود حجمش رو تموم کنه و باز حجم بخره
    مخابرات هم دیگه داره عقب میافته اونم اینکاره شد.حالا سرعت بیشتر به چکار میآد اینجوری؟سرعت بیشتر برای دانلودر های گرامی هست که
    با حداکثر توان با سرعت واقعی شروع به دانلود کنن مثل جغد!
    پس اگه شما شبها دانلود نداری پیشنهاد من اینه سرویس سرعت پایین برداری البته بازم کمی فرق دارند مثل ساعات شلوغی و ... اما سرعت بالا برای استفاده از سرویس حجمی و محدود توصیه نمیکنم.
    معمولا 128 رو 1 مگ میبندند حتی بیشتر ! ( من چند سال پیش طرخ 128ک داشتم که سرعتش 1.5مگ و کم کمش 900ک بر ثانیه بود صبانت !دانلود شبانه امم همون بود و متاسفانه تو کشورمون اینترنت رو کیلویی میفروشن! و هر سال پس رفت شدید برای مردم مثل هر مشکل دیگه ای داره !!! )
    سرعت واقعی 128 . 16 کیلو هست 1مگ 125 ک بر ثانیه است
    بدرود

من می خواهم شبها هم دانلود داشته باشم. سرعت دانلود شبانه و روزانه من را روی 1024-512 بسته.میدونم که قانونیش برای من همینه. می خواستم بدونم دوستانی هستند که با سرعت یک مگ همانند من از دانلود با سرعت بیشتری در روزانه و شبانه بهر ه مندباشند.هرچی با 2020 تماس گرفتم گفت که سرعت شما قانونی هست و نمی شود بیشتر ببندیم.گفتم چطور 128 من رو بالا بسته بودید ولی این را بالا نمی بندید.گفت قبلا اشتباه شده و نمی بندیم.

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من می خواهم شبها هم دانلود داشته باشم. سرعت دانلود شبانه و روزانه من را روی 1024-512 بسته.میدونم که قانونیش برای من همینه. می خواستم بدونم دوستانی هستند که با سرعت یک مگ همانند من از دانلود با سرعت بیشتری در روزانه و شبانه بهر ه مندباشند.هرچی با 2020 تماس گرفتم گفت که سرعت شما قانونی هست و نمی شود بیشتر ببندیم.گفتم چطور 128 من رو بالا بسته بودید ولی این را بالا نمی بندید.گفت قبلا اشتباه شده و نمی بندیم.
    طرح بهار تا بهار سرویس 1 مگ دانلود در روز و شب رو 128 کیلوبایت هست و 2 مگ هم 256ک

9. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

گفتم که هر سری پست رفت + گرون کردن اینترنت تو کشورمون هست.
    من قدیم 4.5 گیگ دانلود داشتم با 128 بعد طرحم تموم شد عوض کردم شد4گیگ بعد ماه رمضون اوضاع خراب شد و شد 2 گیگ سال بعدش تمدید کردم همون طرح رو با قیمت بیشتر شد 1.2 گیگ !
    پسرفت تو کشورمون طبیعیه!مشکل اینه مردممون هم بازم میخرن میگن گرون میخواد بشه استقبال میکنن بیشتر هم میخرن!البته خودم هم ممکنه همیکارو بکنم چون یک دست صدا نداره!
    قبلا هر طرحی میخریدی شامل شبانه بود!و قبلنا نامحدود نداشتم ولی چه حالی میکردن نامحدودا!
    الانم که نامحدود نمیدن اگه بدن تو بعضی شهرها قد یک اجاره خونه باید پول ماهیانه اینترنت بدی!چون سرعت خوب بخوای گرونه!
    وقتی پولی که مردم کشورمون برای اینترنت میدن تقریبا 2000 برابر کشور های بزرگ دنیا باشه دیگه جایی برا بحث نمیزاره وقتی انحصاری هست کاریش نمیشد کرد.
    تا حالا فکر کردین چی میشد یکی به نمایندگی از مردم کشورمون!!! از هرکی اینترنت استفاده میکنه پول حداکثر یک ماه اینترنت مردم رو جم میکرد!و با پولا کابل میخرید از دریا رد میکرد!:pبعد از انحصار زیرساخت درمیومدیم خودکفا میشدیم!!! شاید مسخره باشه حرفم ولی من چند سری راجب این قضیه فکر کردم!!
    به یک نفر مثل محسن په.... و یا الیور کویین نیازمندیم! )
    البته اگر شدنی هم بود بعدش فوت شدنش دور از ذهن نیست!!!
    این ایده هم خودمونی گفتم پیش خودمون باشه به کسی نگید :d ادامه اش هم ندید!مسخره هم نکنید:d خودم و خودتون میخندیم کافیه!)))

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

باز معلوم نیست چه خبره. نصف روزه دائم تلفن خش خش، چراغهای مودم هم اکثر اوقات رفتن گل بچینن، 3g هم کند و داغون
    2020 هم یا بوق مش غول میزنه یا میگه 30 نفر توی نوبتن برو ته صف
    همه جای دنیا وقتی سیل بیاد ارتباطات با اختلال مواجه میشه، مشهد وقتی هوا ابری باشه

12. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوباره شروع شد

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باز معلوم نیست چه خبره. نصف روزه دائم تلفن خش خش، چراغهای مودم هم اکثر اوقات رفتن گل بچینن، 3g هم کند و داغون
    2020 هم یا بوق مش غول میزنه یا میگه 30 نفر توی نوبتن برو ته صف
    همه جای دنیا وقتی سیل بیاد ارتباطات با اختلال مواجه میشه، مشهد وقتی هوا ابری باشه
    چند وقته از مخابرات کلا جمع کردم ولی بعضی وقتا میام سر میزنم تو این تاپیک . پست شما رو دیدم یاده 2020 افتادم با پشبتان هایی که فقط میخان مشتری رو یه نادون فرض کنن و خودشونه همه چیز بلد .

15. 2 کاربر از jafarr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •