دوستان من اینو الان دیدم که نوشته حجم خریداری شده شما (احتمالا منظور همون 2 گیگ هایی که توی توی این سیستم جدید وارد نکردن) در صورت نیاز بعدا به صورت کم کم به حجم شما افزوده میشه . قضیه این چیه ؟
دوستان من اینو الان دیدم که نوشته حجم خریداری شده شما (احتمالا منظور همون 2 گیگ هایی که توی توی این سیستم جدید وارد نکردن) در صورت نیاز بعدا به صورت کم کم به حجم شما افزوده میشه . قضیه این چیه ؟
کجا نوشته...؟ چون این مسئله مربوطه به ماه اسفنده
آخرین استعلامی که حدود 2 هفته قبل ازشون گرفتم گفتن نخیر ما حجمهای هدیه رو اعمال کردیم!!! گفتم از گلدنت به پاراتاک چرا حجم من یهو آب رفت پس؟! اونقدر آسمون ریسمون بافتن که آخرش دیدم یک چیزیم بهشون بدهکارم!
![]()
Last edited by HardwareMaster; 17-04-2015 at 12:42.
یکی از دوستان راهنمایی فرمایند.
من طرح بهار تا بهار 1 مگ گرفتم.طرح قبلی من 128 بود. سرعت دانلود و آپلود من آنزمان 1 مگ دانلود و 512 آپلود بود. الان که این طرح رو گرفتم سرعت هیچ تغییری نکرده و دوباره همان مقدار هست.می خواستم از دوستانی که این طرح رو دارند و یا اطلاعاتی دارند بپرسم که سرعت الان به من درست دادند؟سرعت دانلود تقریبا 123 کیلو میره حداکثر. برای این طرح این سرعت درسته؟ با 128 قبلی هم سرعت دانلود من تا همین حد می رفت.خلاصه اگر این درست هست پس اون چی بود؟هر کمکی می توانید سپاسگذارم.
Last edited by shahram99; 17-04-2015 at 18:39.
دوست عزیز
از قدیم شرکت های خصوصی وقتی سرویسی میخریدی سرعت شما رو بالا از از چیزی که خریدی میبستند همین سیاست باعث میشد طرف زود حجمش رو تموم کنه و باز حجم بخره
مخابرات هم دیگه داره عقب میافته اونم اینکاره شد.حالا سرعت بیشتر به چکار میآد اینجوری؟سرعت بیشتر برای دانلودر های گرامی هست که
با حداکثر توان با سرعت واقعی شروع به دانلود کنن که مثل جغد بیدارند!
پس اگه شما شبها (دانلود رایگان) دانلود نداری (یا دانلود نمیکنی !) پیشنهاد من اینه سرویس سرعت پایین برداری البته بازم کمی فرق دارند مثل ساعات شلوغی و ... اما سرعت بالا برای استفاده از سرویس حجمی و محدود توصیه نمیکنم. (بازم بسته به توقع کاربر)
معمولا 128 رو 1 مگ میبندند حتی بیشتر ! ( من چند سال پیش طرخ 128ک داشتم که سرعتش 1.5مگ و کم کمش 900ک بر ثانیه بود صبانت !دانلود شبانه امم همون بود و متاسفانه تو کشورمون اینترنت رو کیلویی میفروشن! و هر سال پس رفت شدید برای مردم مثل هر مشکل دیگه ای داره !!! )
سرعت واقعی 128 . 16 کیلو هست 1مگ 125 ک بر ثانیه است
بدرود
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
Last edited by Amir 3d; 17-04-2015 at 19:56.
من می خواهم شبها هم دانلود داشته باشم. سرعت دانلود شبانه و روزانه من را روی 1024-512 بسته.میدونم که قانونیش برای من همینه. می خواستم بدونم دوستانی هستند که با سرعت یک مگ همانند من از دانلود با سرعت بیشتری در روزانه و شبانه بهر ه مندباشند.هرچی با 2020 تماس گرفتم گفت که سرعت شما قانونی هست و نمی شود بیشتر ببندیم.گفتم چطور 128 من رو بالا بسته بودید ولی این را بالا نمی بندید.گفت قبلا اشتباه شده و نمی بندیم.
طرح بهار تا بهار سرویس 1 مگ دانلود در روز و شب رو 128 کیلوبایت هست و 2 مگ هم 256ک
گفتم که هر سری پست رفت + گرون کردن اینترنت تو کشورمون هست.
من قدیم 4.5 گیگ دانلود داشتم با 128 بعد طرحم تموم شد عوض کردم شد4گیگ بعد ماه رمضون اوضاع خراب شد و شد 2 گیگ سال بعدش تمدید کردم همون طرح رو با قیمت بیشتر شد 1.2 گیگ !
پسرفت تو کشورمون طبیعیه!مشکل اینه مردممون هم بازم میخرن میگن گرون میخواد بشه استقبال میکنن بیشتر هم میخرن!البته خودم هم ممکنه همیکارو بکنم چون یک دست صدا نداره!
قبلا هر طرحی میخریدی شامل شبانه بود!و قبلنا نامحدود نداشتم ولی چه حالی میکردن نامحدودا!
الانم که نامحدود نمیدن اگه بدن تو بعضی شهرها قد یک اجاره خونه باید پول ماهیانه اینترنت بدی!چون سرعت خوب بخوای گرونه!
وقتی پولی که مردم کشورمون برای اینترنت میدن تقریبا 2000 برابر کشور های بزرگ دنیا باشه دیگه جایی برا بحث نمیزاره وقتی انحصاری هست کاریش نمیشد کرد.
تا حالا فکر کردین چی میشد یکی به نمایندگی از مردم کشورمون!!! از هرکی اینترنت استفاده میکنه پول حداکثر یک ماه اینترنت مردم رو جم میکرد!و با پولا کابل میخرید از دریا رد میکرد!:pبعد از انحصار زیرساخت درمیومدیم خودکفا میشدیم!!! شاید مسخره باشه حرفم ولی من چند سری راجب این قضیه فکر کردم!!
به یک نفر مثل محسن په.... و یا الیور کویین نیازمندیم!)
البته اگر شدنی هم بود بعدش فوت شدنش دور از ذهن نیست!!!
این ایده هم خودمونی گفتم پیش خودمون باشه به کسی نگید :d ادامه اش هم ندید!مسخره هم نکنید:d خودم و خودتون میخندیم کافیه!)))
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
باز معلوم نیست چه خبره. نصف روزه دائم تلفن خش خش، چراغهای مودم هم اکثر اوقات رفتن گل بچینن، 3g هم کند و داغون
2020 هم یا بوق مش غول میزنه یا میگه 30 نفر توی نوبتن برو ته صف
همه جای دنیا وقتی سیل بیاد ارتباطات با اختلال مواجه میشه، مشهد وقتی هوا ابری باشه![]()
دوباره شروع شد
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
چند وقته از مخابرات کلا جمع کردم ولی بعضی وقتا میام سر میزنم تو این تاپیک . پست شما رو دیدم یاده 2020 افتادم با پشبتان هایی که فقط میخان مشتری رو یه نادون فرض کنن و خودشونه همه چیز بلد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)