تعویض کارت های پایان خدمت قدیمی
سلام دوستان من سال 90 خدمتم تمام شده تا کی وقت دارم برای تعویض کارت خدمت![]()
تعویض کارت های پایان خدمت قدیمی
سلام دوستان من سال 90 خدمتم تمام شده تا کی وقت دارم برای تعویض کارت خدمت![]()
پس چرا توسایت نظام وظیفه چیزی از این خبر نیست؟
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اعلام می کنه این خبر رو صدا وسیما و چندتا خبرگذاری 100% مطمئن مثل فارس و ایرنا و مهر...........تایید کردن احتمالا امروز فردا توی سایتشون وارد می کنند
بله زمان ثبت نام در دانشگاه،اموردانشجویی یه نامه مینویسه به نظام وظیفه،نظام وظیفه کدملی شمارو تو سیستم ثبت میکنه و براتون معافیت تحصیلی رد میکنه و اینطوری میشه که غیبت نمی خورید و موضوع رو طی نامه ای به دانشگاه اعلام میکنه
روزی هم که از دانشگاه تسویه می کنید،دانشگاه یه نامه میزنه در پاسخ به همون نامه ای که نظام وظیفه داده و به نظام وظیفه اعلام میکنه که شما در این تاریخ فارغ التحصیل شدید،نظام وظیفه کدملی شمارو از ردیف معافیت تحصیلی حذف و در ردیف مشمولان قرار میده،اینطوری فرجه شما برای اعزام به خدمت شروع میشه که اگه اون فرجه رو رد کنید و به خدمت اعزام نشید غیبت میخورید
در کل واسه اینجور کارها،گیردادن،فرستادن به خدمت و اضاف زدن و ... خیلی دقیق و سیستماتیک عمل میکنن ولی واسه بقیه کاراشون ... !!!
Last edited by urumchi; 31-05-2013 at 23:02.
شما از کجا میدونی به ازای هر ماه جبهه 18 روز کم میشه یا 9 روز؟؟؟؟؟؟؟
دوستان پیگیر باشیم ببینیم به ازای هر ماه جبهه چند روز کسر میشه(18یا9روز)؟؟؟ منه بدبخت فوق لیسانس اگه 18 روز بود باید 8 ماه خدمت می کردم(2 ماه واسه فوق 8 ماه جبهه) خدا کنه حداقل الان 18 روز باشه
فعلا مشخص نیست به ازای هر ماه چند روز کم میکنن...
به نظرم این طوری حساب کنن:
کسانی که سال 89 و قبل مشمول بودن و درخواستشون رو مطرح کردن طبق قانون 89 باید به ازای هر ماه بتونن 18 روز کسری بگیرن.
کسانی که سال 90 درخواستشون رو مطرح کردن به ازای هر ماه باید بتونن 9 روز کسری بگیرن...
البته بازم بر میگرده به یگان صادر کننده کسری که چقدر برای شما کسری بنویسه که اگر از 9 ماه بیشتر شد دیگه توسط ناجا تایید نمیشه ...
طبق دفترچه سربازی 90
6 تا 8 ماه ---> 2 ماه کسری
9 تا 11 ماه ---> 3 ماه کسری
12 تا 14 ماه ---> 4 ماه کسری
15 تا 17 ماه ---> 5 ماه کسری
18 تا 20 ماه ---> 6 ماه کسری
21 تا 23 ماه ---> 7 ماه کسری
24 تا 26 ماه ---> 8 ماه کسری
27 تا 29 ماه ---> 9 ماه کسری
30 ماه به بالا معاف
والله قبلا تعداد ماهها رو ضربدر 60 درصد میکردند یعنی همون ماهی 18 روز امروز تو دفترچه قدیمیم دیدم مال سال 88 بود!
امروز رفتم نظام وظیفه ...
گفتم جریان این کسری ها چی هست باید چیکار کنم ؟ گفت هنوز ابلاغیه اجراییش برای ما نیومده ؛ گفتم خب من الان چیکار کنم برم کسری رو بگیرم یا نرم .؟ گفت باید صبر کنی وقتی ابلاغیه اومد ببینی اصلا شرایط استفادش رو داری یا نه اونوقت بنده خدا رو بفرست بره پادگان کسری بگیره! .
حالا سوال من اینجاست با توجه به اینکه سردار کمالی گفته بودن که برید و مدارک کسری رو بگیرید و تحویل پادگان بدید ... آیا این کسری باید در ناجا هم ثبت بشه که این طرف به ما گفت بزار ابلاغیه اجرایی بیاد اونوقت پدرت رو بفرست بره کسری بگیره ؟ آخه میخوام هر چی زود تر برم و بگیرمش... چون به من 9 ماه میخوره و خدمتم تموم میشه الانم مرخصی هستم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)