سلام بچه ها به این ایمیل بزنین و بگید تا سیاستشونو تغییر بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =اقای صالحی نژاد معاونت کیفیت
هر که یه ایمیل نزنه خدا ازش نگزره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام بچه ها به این ایمیل بزنین و بگید تا سیاستشونو تغییر بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =اقای صالحی نژاد معاونت کیفیت
هر که یه ایمیل نزنه خدا ازش نگزره
من هر کی حرف غیر منطقی بزنه جلوش وا میستم
در مورد شما هم ک گفتم سرویستون شانسی خوب درومده حتما که 2مگ رو شبانه 350 ک میدن بهتون!!!
و شما بودی میگغتی اسیاتک نامحدودش نامحدود واقعی هست یادتونه که؟؟؟
گفتید چون قیمت رفته بالا اسیاتک میمونم!!! اینم که یادتونه؟؟؟
حالا این های وب چطوره؟کاربراش راضی هستن
سرعت شبانه رایگانش رو چند بسته میشه؟
ساعت رایگانش چقدر؟
وقتی همه مشکل دارن , اینطوری صحبت کردن شما که سرویست خوبه اصلا درست نیست . ما همه اعصابمون خورده و همش هم تقصیر شرکت آسیاتک هستش . شما همین طور سرویس رو بچسب و شنگول باش . همه حقشون هست که به ازای پولی که این همه زحمت میکشن , سرویس خوبی گیرشون بیاد . اما وقتی شرکت یکدفعه همه چیز رو به نفع خودش تغییر داده , خوب دیگه نباید طرفداری کرد .دیگه داری خیلی لوس میشیاون بنده خدا خودش میدونه اندروید وای فای نیست ولی انگار این شمایی که نمی فهمی وقتی یه نفر یه اشتباهی کرد اول محترمانه بهش توضیح میدن .
یه دلیلشم همین که دارم بهت می گم من تو 10 روز گذشته هر شب 6.5 گیگ دانلود کردم ، ولی حرف تو اون کله ات نمیره
حیف که نمیشه کسایی مثل تو رو از تو p30world بیرون کرد![]()
![]()
شکر خدا رو بکن اینترنت یک داری دیگه
خدا رو شکر همه هم انگار دارن یکی یکی تخلیه میکنن.
تاپیک دیر بروز میشه.....
های وب که دیگه بدتر از اسیاتکه.
پارس انلاین باز بهتر
شاتل هم خوبه.
Last edited by amin885; 11-09-2013 at 22:02.
آره حرف نداره.خیلی عالیه.
اما ساعات رایگان شبانش خیلی بد موقع هست.
فکر میکنم اگه یه متن کوتاه و رسا باشه اونم تو یه مضمون همگی هم بنویسید زیر که اعتراض همگانی به سرویسها اینجوری بهتر اثر بخش باشه حداقل اینجوری متوجه میشن که یک هماهنگی و یکصدا شدید.
نه اینکه هر کسی یه چیزی بنویسه و این بابا هم اصلا نخونه.
یکی از دوستان من های وب داره مدام هنگام استفاده قطع میشه.....
ساعت رایگانشم که ساعت 4 بامداد تا 7 صبح که اگه بگن نداره سنگین تره.
ی چیز جالب رفتم تو سایت های وب شمارمون دادم میگه شما مشترک ما هستید!!!
ز زدم بهشون یوزر پسورد بهم دادن!!!
یعنی چی؟؟؟
))))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)