مازندران کلا بحثش جداست
چون من یه مدت اونجا بودم شاتل سرویس داشتم خطوط 1مگ محدود سرعت تا 450 هم می رسید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مازندران کلا بحثش جداست
چون من یه مدت اونجا بودم شاتل سرویس داشتم خطوط 1مگ محدود سرعت تا 450 هم می رسید![]()
دانلود کنید لذت ببرید از ما گفتن بود نمیخواستم اینو بگم من کارمند اندیشه هستم اگر دوست ندارید کسی بیاد در خونتون از مخابرات نت نگیرید مخابرات سیستم مانیتورینگ داره ذیگه خود دانید باوووووو
اصلا مگه مخابرات خودش داره پورت میفروشه که شما هی میگید مخابرات مخابرات ؟؟!!!!!!!!!!!
پورت مخابرات رو بقیه شرکت ها ارائه میدن
اندیشه خودش داره پورت مخابرات میفروشه !!!!!!!!!!!!!!
![]()
شما چند تا مشتری های خودتان را تو این چند ماه از دست دادی ؟100 تا ؟200 تا؟300تا؟400تا؟500تا.........../دوست عزیز دارم بهت میگم خود اندیشه از پورت مخابرات استفاده میکنه بعد یوزر های اندیشه مانیتور نمیشه ولی ضحی کیش مانیتور میشه؟.رقابت سالم هم خوب چیزی هست.چرا به جای این دلایل الکی سرعت ها را زیاد نمیکنید؟شما در نظر داشته باشید که ضحی کیش تو گیلان با 2 برابر کردن سرعت ها نسبت به اندیشه تمام مشتری ها را جذب کرد اگر سرعت ها را مانند مازندران بکنه که اندیشه با خاک یکسان میشه.
ما خودمون میدونیم که مخابرات کنترل میکنه اینکه گفتن نداره
من که دائم تو سایت های ایرانی هستم وف-ی-س-ب-ک و ی-و-ت-ی-و نمیرم.
مخابرات هم که نت ملی رو شروع کنه سرعت داخلی بیشتر از این میشه به نفع منه شاید خصوصی ها قیمتشون رو بالا بکشن یا سرعت کافی رو ندن
همین مخابرات رو عشقه.....................
مخصوصا تو استان ما
اینم به خاطر دوستان البته سرعت افتضاحه الان....فردا یه دونه بهتر رو برتون میزارم تا به سرعت شما اثر کنه
![]()
البته شما که حرفه ای هستید میدونید اکثر سایت ها و انجمن های پارسی زبان دست و حسابی در خارج از
ایران میزبانی میشن .
مگه اینکه منظورتون سایت های خبر گذاری فارسی دولتی و ... باشه .
من اوایل زیاد دانلود میکردم ولی الان همون تو سایت خبری میرم مخابرات.فناوری اطلاعات......
و همین چیزا
البته مثلا برای دانلود از سایت راسخون که سرعتش بالاست استفاده میکنم.خیلی کم استفاده میکنم
طمعی که اندیشه کرد هیچ شرکت دیگه ایی انجام نداده و الانم داره حسابی چوبشو می خوره , کسی که می خواد انحصار طلبی کنه وضعیتش از این بهتر نمیشه
همین مازندران یه سر بزنید انواع isp ها هستن از پیشگامان کویر یزد بگیر تا شاتل و پارس و... چیزی به نام انحصار وجود نداره
بچه ها البته بعیده ها کارمند اندیشه باشه
آخه کارمندهای اندیشه که اینقد سطح پایین حرف نمیزنن باقلاقاتوق و چلوکجاب![]()
من از فروردین 90 تا مرداد 91 از اندیشه پورت داشتم (( حدود 17 ماه )) پورت خود اندیشه منظورم هست
تو این مدت راضی بودم
که نمیدونم چی شد تعرفه هر گیگ اضافه رو که فکر کنم 2500 بود رو یه شبه درست کرد 3700 (( یه شبه 50 درصد کشید رو قیمت ))
تو این حرکت انتحاری نشون داد که اون اوایل داشت خوب کار میکرد فقط واسه جذب مشتری بود
چنتا حرکت مشتری جذب کن هم زد
نگرفتن هزینه نصب
باز گذاشتن صفحه کاربری شارژ برای شارژ تا پورت 512 (( در حالی که اون موقع شرکت هایی مثل دامون فکر کنم نمیشد همچین کاری کرد و تو ارائه مدرک سخت گیر بودن ))
و ارزون گرفتن هر گیگ شارژ به قیمت 2 یا 2500 (( دقیق یادم نیست ))
اون موقع که میخواستم adsl یگیرم اندیشه خوب بود و خیلی ها ازش تعریف میکردن
ولی الان اصلا این شکلی نیست
هر گیگ ترافیک رو گرون کرده و با ارائه پورت مخابرات کیفیت پورتاش اومده پایین
سرعت نامحدود رو هم که ارائه میداد خیلی پایین و گرون بود
256 نامحدود رو 28 تومان میداد که سرعت حداکثر 60 بود
ولی ضحی کیش 256 نامحدود رو 15 تومان ارائه میده با سرعت 120 (( نصف قیمت 2 برابر سرعت -- حدودا میشه 4 برابر برتری ))
512 نامحدود اندیشه 140 هزار تومان قیمتش هست
ولی ضحی کیش 24 تومان ارائه میده
اندیشه اصلا پورت 2 مگ نداره ولی ضحی کیش دارد
کلا اندیشه دیگه اون اندیشه سابق نیست
اگه هم باشه دیگه نمیتونه با اون سیاست و قیمت رقابت کنه
Last edited by wooooow; 16-05-2013 at 22:53.
دقیقا این قیمت هایی که میگد یادم هست خودم از 87 تا همین 1 ماه پیش پورت خودشون داشتم
اندیشه دیگه نمی تونه کاهش قیمت بده و یا افزایش سرعت داشته باشه الان تو خیلی از شهرها دفتر و کارمند حقوق کارمند ها و... کلی میشه و حتما باید افزایش قیمت بدن
ولی مخابرات چون یه دفتر مرکزی تو رشت داره کمتر به همچین مشکلی بر می خوره و به همین خاطره که این جور شرکت ها دوام نمیارن
حالا نمی خواییم بگیم مخابرات خیلی خیلی سرویس خوب میده و پشتیبانی که هیچ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)