دوست من من رنگ پایشا میگم سفیدو قرمزه ! بعدشم نوع دکل ها بستگی به پیمانکار شهر داره .
دوست من من رنگ پایشا میگم سفیدو قرمزه ! بعدشم نوع دکل ها بستگی به پیمانکار شهر داره .
دوست عزيز تو رو خدا بهتره شما ديگه از اين شعار کذائي "از کي تا حالا " ايرانسل که براي اعلام تعرفه 499 ريال بودنش استفاده ميکرد ، استفاده نکني
چون هنوز قراره تا با ازاين "کي تا حالا ها " که برامون کنار گذاشتن و فقط شما با يک نمونه آن آشنا شديد " حالا حالاها " سورپرايز بشيم
به خاطر اینه که هنوز مخابرات سوییچینگ را کامل نکرده.
سلام.آقا تو رو خدا کمک کنید.کلافه شدم.من تنظیمات Gprs رو انجام دادم.طبق اس ام اس خود ایرانسل ولی علامت G یا E نمیاد و نمیتونم برم اینترنت.در ضمن گوشیم هم 3250 هست که سایت ایرانسل نوشته بود Gprs داره.در ضمن بروجرد زندگی میکنم.ممنون میشم کمکم منید.یا علی
مشترك گرامي
با سلام
صورتحساب فروردين ماه، در تاريخ 10 ارديبهشت بر روي سايت ، قابل دسترس است
با تشكر
Customer Service
MTN IRANCELL
ببینید دوستان اگه با ایرانسل مثل من خوب تا کنید اونم شمارو تحویل میگیره
این مشکلاتی که شما با ایرانسل دارید من ندارم اما 91 همیشه مشکل داره
مگه بنده رنگ کجاشو گفتم عزیز
برای اطلاع دوستان اصفهانی باید عرض کنم که این دکلهای بزرگی که به تعداد کمی با رنگهای قرمز وسفیددیده میشن آن هم با آن ابعاد بزرگ وبلند اصلا ربطی به هیچ نوع مبایلی ندارند آنها برای کارهای مخابراتی راه دور مخابرات پرپا شده اند ودیگه اینکه فکر نکنید که با چند تا آنتن یا با قول دوستمون ده تا از آنها میشه اصفهان و پوشش داد این آنتنها ی موبایل طول بلند و برد آنچنانی ندارند بطور متوسط در هر دو یا سه محله که آن هم بستگی به ارتفاع ساختمانها ونقاط کور دارد یکی نصب میکنند شما در محل زندگی خود، بر حسب میزان گیرندگی گوشی میتوانید از پشت بام منزلتان یکی از آنها را دور یا نزدیک براحتی پیدا کنید (البته اگر قطع نباشند ) در ضمن پیمانکار اصفهان از همین نوع دکلها که قبلا خدمتتان عرض کردم استفاده میکند چون از یکی از همین کارمندان نصب دکل پرسیده ام حال برای اینکه دوستان حس کنجکاویشان بیشتراز این تحریک نشود میتوانند نمونه BTS یا آنتن ایرانسل را در یکی از کوچه های کنار و پشت فروشگاهای فروش گوشی موبایل در میدان احمد آباد که روی یک منزل نصب شده است ببینند
در جواب اون دوستمون باید عرض کنم که اصفهان بعد از چندین ماه قول و وعده هنوز به شبکه ای بنام زیرساخت وصل نشده است برای همین با دیگر شبکه های تلفنی دچار مشکل میباشد ولی نگران نباشید، این ایرانسل داخل شهر تهران هم کمو بیش با همین مشکلات دستو پنجه نرم میکند
تنظیمات رو دوباره بگیر و save یا INSTAL کن
یعنی وقتی ایرانسل به طور رسمی راه اندازی بشه در اصفهان این مشکل تماس از ثابت به ایرانسل حل میشه ؟؟
تهران این مشکل رو داشت ولی الان حل شده کاملا میتونم بگم از 91 هم بهتره
من شنیدم که ایرانسل در اصفهان با شبکه اسپادان (MTCE) مشکل تداخل فرکانسی دارند آیا شما در این مورد چیزی می دونید ؟؟و برای همین هست که هنوز راه اندازی نشده ؟
یک آنتن BTS هم روی ساختمان یک قرض الحسنه در خیابان سروش نرسیده به میدان احمد آباد هست . این مال ایرانسل هست یا تالیا یا شبکه دیگر ؟؟ کلا از خیابان سروش تا پل بزرگهر چند تا آنتن نصب کرده ؟؟ من خیابان کاوه و سه راه ملک شهر و آن طرف ها که رفتم یا دروازه تهران نسبتا خوب آنتن میده ولی بعد از پل بزرگهر شدیدا آنتن دهی ضعیف و عملا غیر قابل استفاده میشه و کلا شبکه خیلی ضعیف هست مثلا در خیابان احمد آباد که به قول شما آنتن هم نصب کرده داخل خیابان که هستی فول آنتن هست ولی وقتی داخل یک مغازه یا ساختمان وارد میشی آنتن ضعیف میشه و عملا نمیشه تماس گرفت خوب این چه موبایلی هست ؟؟ اگر بخواهد وقتی راه اندازی میشه به طور رسمی اینطور باشه که اصلا فایده ای نداره !!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)