تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 942 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258658 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نه آقا وحيد اصلا هيچ رنگي نداره کاملا آلومينومي يا گالوانيزه اي است بيشتر روي اماکن وخانه ها نصب شده پايه هاي شبکه اي داره ديش هاي کوچک وسفيد رنگي داره که کاملا آنها رو از ديگر دکل ها متمايز ميکنه نسبت به دکلهاي ديگر نو تر بنظر ميرسند گاهي اوقات ايرانسل از دکلهاي موبايل دولتي هم با پايه هاي ستوني گرداستفاده کرده ، اگر نوبت قطع نشدن آن دکل نباشه ميتوني از روي قدرت آنتن دهي گوشي در کنار آن بفهمي که چي به چيه البته اگر قطع نباشه
    دوست من من رنگ پایشا میگم سفیدو قرمزه ! بعدشم نوع دکل ها بستگی به پیمانکار شهر داره .

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    شرکت ایرانسل از تماس‌های برقرار نشده و پیام کوتاه‌های ارسال نشده نیز هزینه دریافت می‌کند و مسئولین شرکت نیز پاسخگو نیستند.
    بررسی این مسئله بسیار ساده است:

کنترل حساب اینترنتی را روی یکی از خط‌های ایرانسل فعال کنید و مبلغ حساب خود را یادداشت کنید و سپس یک پیام کوتاه ارسال کنید اگر پیام خطا در ارسال "message not send" نداد حتما بعدی می‌دهد(ارسال نشدن پیام‌ها در

ایرانسل امری طبیعی است)

پیام های ارسال شده و نشده را بشمارید و چند ساعت بعد حساب خود را کنترل کنید

(ایرانسل بر خلاف ادعایش لحظه‌ای حساب را نشان نمی‌دهد و چند ساعت طول می‌کشد. البته این امر در سیستم‌های مخابراتی عادی است و ادعای ایرانسل غلط)

به حساب شما به اندازه پیام‌های ارسال شده و "نشده" اضافه می‌شود, به همین سادگی.

حال به پشتیبانی ایرانسل زنگ بزنید و ببینید آنهایی که می‌پرسند "چه کمکی می‌توانم بکنم" چه کمکی به شما می‌کنند!

سوال من از پشتیبانی ایرانسل و جواب آنها موجود است.

دوست عزيز تو رو خدا بهتره شما ديگه از اين شعار کذائي "از کي تا حالا " ايرانسل که براي اعلام تعرفه 499 ريال بودنش استفاده ميکرد ، استفاده نکني
    چون هنوز قراره تا با ازاين "کي تا حالا ها " که برامون کنار گذاشتن و فقط شما با يک نمونه آن آشنا شديد " حالا حالاها " سورپرايز بشيم

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کلا چند تا Bts در اصفهان داره ؟؟ آخه با 10 تا که نمیشه شهر بزرگی مثل اصفهان را پوشش داد . من دیشب رفته بودم فلکه احمد آباد خطم را بفروشم به مغازه دار موبایل . طرف گفت برای چی می خواهی بفروشی گفتم خیلی خیلی بد آنتن میده و ایرانسل هم امروز و فردا که وضعیت آنتن دهی ایرانسل را درست می کنه ولی هنوز خبری نیست و طرف گفت تا آخر این ماه درست میشه 100 درصد . ما هم فعلا دست نگه داشتیم تا ببینیم چی میشه .
    راستی چرا در اصفهان از تلفن ثابت خیلی بد میشه با ایرانسل تماس گرفت . معمولا دفعه اول که می گیری بوق اشغال می زنه و چند دفعه باید بگیری تا زنگ بخوره ؟! آیا دوستانی که در شهرهای دیگه مثل تهران هستند در تماس از تلفن ثابت به ایرانسل مشکل دارند ؟؟
    به خاطر اینه که هنوز مخابرات سوییچینگ را کامل نکرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض Gprs

سلام.آقا تو رو خدا کمک کنید.کلافه شدم.من تنظیمات Gprs رو انجام دادم.طبق اس ام اس خود ایرانسل ولی علامت G یا E نمیاد و نمیتونم برم اینترنت.در ضمن گوشیم هم 3250 هست که سایت ایرانسل نوشته بود Gprs داره.در ضمن بروجرد زندگی میکنم.ممنون میشم کمکم منید.یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مشترك گرامي
    با سلام
    صورتحساب فروردين ماه، در تاريخ 10 ارديبهشت بر روي سايت ، قابل دسترس است
    با تشكر

Customer Service

MTN IRANCELL
    ببینید دوستان اگه با ایرانسل مثل من خوب تا کنید اونم شمارو تحویل میگیره
    این مشکلاتی که شما با ایرانسل دارید من ندارم اما 91 همیشه مشکل داره

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست من من رنگ پایشا میگم سفیدو قرمزه ! بعدشم نوع دکل ها بستگی به پیمانکار شهر داره .
    مگه بنده رنگ کجاشو گفتم عزیز
    برای اطلاع دوستان اصفهانی باید عرض کنم که این دکلهای بزرگی که به تعداد کمی با رنگهای قرمز وسفیددیده میشن آن هم با آن ابعاد بزرگ وبلند اصلا ربطی به هیچ نوع مبایلی ندارند آنها برای کارهای مخابراتی راه دور مخابرات پرپا شده اند ودیگه اینکه فکر نکنید که با چند تا آنتن یا با قول دوستمون ده تا از آنها میشه اصفهان و پوشش داد این آنتنها ی موبایل طول بلند و برد آنچنانی ندارند بطور متوسط در هر دو یا سه محله که آن هم بستگی به ارتفاع ساختمانها ونقاط کور دارد یکی نصب میکنند شما در محل زندگی خود، بر حسب میزان گیرندگی گوشی میتوانید از پشت بام منزلتان یکی از آنها را دور یا نزدیک براحتی پیدا کنید (البته اگر قطع نباشند ) در ضمن پیمانکار اصفهان از همین نوع دکلها که قبلا خدمتتان عرض کردم استفاده میکند چون از یکی از همین کارمندان نصب دکل پرسیده ام حال برای اینکه دوستان حس کنجکاویشان بیشتراز این تحریک نشود میتوانند نمونه BTS یا آنتن ایرانسل را در یکی از کوچه های کنار و پشت فروشگاهای فروش گوشی موبایل در میدان احمد آباد که روی یک منزل نصب شده است ببینند
    در جواب اون دوستمون باید عرض کنم که اصفهان بعد از چندین ماه قول و وعده هنوز به شبکه ای بنام زیرساخت وصل نشده است برای همین با دیگر شبکه های تلفنی دچار مشکل میباشد ولی نگران نباشید، این ایرانسل داخل شهر تهران هم کمو بیش با همین مشکلات دستو پنجه نرم میکند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.آقا تو رو خدا کمک کنید.کلافه شدم.من تنظیمات Gprs رو انجام دادم.طبق اس ام اس خود ایرانسل ولی علامت G یا E نمیاد و نمیتونم برم اینترنت.در ضمن گوشیم هم 3250 هست که سایت ایرانسل نوشته بود Gprs داره.در ضمن بروجرد زندگی میکنم.ممنون میشم کمکم منید.یا علی
    تنظیمات رو دوباره بگیر و save یا INSTAL کن

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

به خاطر اینه که هنوز مخابرات سوییچینگ را کامل نکرده.
    یعنی وقتی ایرانسل به طور رسمی راه اندازی بشه در اصفهان این مشکل تماس از ثابت به ایرانسل حل میشه ؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یعنی وقتی ایرانسل به طور رسمی راه اندازی بشه در اصفهان این مشکل تماس از ثابت به ایرانسل حل میشه ؟؟
    تهران این مشکل رو داشت ولی الان حل شده کاملا میتونم بگم از 91 هم بهتره

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

مگه بنده رنگ کجاشو گفتم عزیز
    برای اطلاع دوستان اصفهانی باید عرض کنم که این دکلهای بزرگی که به تعداد کمی با رنگهای قرمز وسفیددیده میشن آن هم با آن ابعاد بزرگ وبلند اصلا ربطی به هیچ نوع مبایلی ندارند آنها برای کارهای مخابراتی راه دور مخابرات پرپا شده اند ودیگه اینکه فکر نکنید که با چند تا آنتن یا با قول دوستمون ده تا از آنها میشه اصفهان و پوشش داد این آنتنها ی موبایل طول بلند و برد آنچنانی ندارند بطور متوسط در هر دو یا سه محله که آن هم بستگی به ارتفاع ساختمانها ونقاط کور دارد یکی نصب میکنند شما در محل زندگی خود، بر حسب میزان گیرندگی گوشی میتوانید از پشت بام منزلتان یکی از آنها را دور یا نزدیک براحتی پیدا کنید (البته اگر قطع نباشند ) در ضمن پیمانکار اصفهان از همین نوع دکلها که قبلا خدمتتان عرض کردم استفاده میکند چون از یکی از همین کارمندان نصب دکل پرسیده ام حال برای اینکه دوستان حس کنجکاویشان بیشتراز این تحریک نشود میتوانند نمونه BTS یا آنتن ایرانسل را در یکی از کوچه های کنار و پشت فروشگاهای فروش گوشی موبایل در میدان احمد آباد که روی یک منزل نصب شده است ببینند
    در جواب اون دوستمون باید عرض کنم که اصفهان بعد از چندین ماه قول و وعده هنوز به شبکه ای بنام زیرساخت وصل نشده است برای همین با دیگر شبکه های تلفنی دچار مشکل میباشد ولی نگران نباشید، این ایرانسل داخل شهر تهران هم کمو بیش با همین مشکلات دستو پنجه نرم میکند
    من شنیدم که ایرانسل در اصفهان با شبکه اسپادان (MTCE) مشکل تداخل فرکانسی دارند آیا شما در این مورد چیزی می دونید ؟؟و برای همین هست که هنوز راه اندازی نشده ؟

یک آنتن BTS هم روی ساختمان یک قرض الحسنه در خیابان سروش نرسیده به میدان احمد آباد هست . این مال ایرانسل هست یا تالیا یا شبکه دیگر ؟؟ کلا از خیابان سروش تا پل بزرگهر چند تا آنتن نصب کرده ؟؟ من خیابان کاوه و سه راه ملک شهر و آن طرف ها که رفتم یا دروازه تهران نسبتا خوب آنتن میده ولی بعد از پل بزرگهر شدیدا آنتن دهی ضعیف و عملا غیر قابل استفاده میشه و کلا شبکه خیلی ضعیف هست مثلا در خیابان احمد آباد که به قول شما آنتن هم نصب کرده داخل خیابان که هستی فول آنتن هست ولی وقتی داخل یک مغازه یا ساختمان وارد میشی آنتن ضعیف میشه و عملا نمیشه تماس گرفت خوب این چه موبایلی هست ؟؟ اگر بخواهد وقتی راه اندازی میشه به طور رسمی اینطور باشه که اصلا فایده ای نداره !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •