تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 376 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

در آغاز فعالیت hadi018's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

سلام....
    من اکثر صفحاتی که اینجا نوشته شده رو تقریبا خوندم(150 زیاده ماشالله)متاسفانه اکثر سوال ها و مشگلات تکراریه و بعضی هاش هم اصلا هیچ راه حل درست و حسابی پیدا نشده.(مثلا برای باز کردن پورت های بسته شده بهتر بود یه آموزشی یا یه راه عملی که واسه یکی امتحان شده پیدا میکردیم)
    ولی در کل تایپیک بسیار جالبیه.من که از تورنت کلی استفاده کردم و بدون تعارف میگم برای دانلود هیچ چیزی به تورنت نمیرسه.

در ضمن سایتهایی که فکر میکنین سرعت بالاتری میدن و یا لینک دعوت سایتهای خصوصی رو اگه به همدیگه بدین خیلی به درد میخوره.........
    ممنونم

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

می شه یه مقدار راجب این سایتهای خصوصی توضیح بدین و بگین چجوری می شه توش عضو شد و چه شرایطی داره و چه امکاناتی. ممنون می شم.
    راستی یه سوال مهم آیا می شه از داخل برنامه فایلهای تورنت رو Search کرد. یعنی برنامه ایی باشه مثلا مثل LimeWire و eMule که از تو خود برنامه فایل مورد نظر رو Search کرد نه داخل سایت!؟!؟!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من بهترین برنامه شرینگ همین تورنت چون خیلی تفاوت داره با برنامهای دیگه من خودم 64Kb بیشتر فایلم از این سایت میگیرم فقط از اساتید یک سوالی داشتم.من یک فایل در داخل mininova شرینگ کردم که از خودم بود این فایل کسی نداره حالا یکسری peers میان از من دانلود میکنند که سرعتشون بیشتر میخوام ببینم آیا اونها با همین سرعت من دانلود میکنند یا نه تقسیم بندیه میشه فایل .هر کسی یه تیک از فایل منو میگیره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کسی نیست جواب ما رو بده؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

من یک فایل در داخل mininova شرینگ کردم که از خودم بود این فایل کسی نداره حالا یکسری peers میان از من دانلود میکنند که سرعتشون بیشتر میخوام ببینم آیا اونها با همین سرعت من دانلود میکنند یا نه تقسیم بندیه میشه فایل .هر کسی یه تیک از فایل منو میگیره؟
    بستګی به تنظیمات utorrent یا هر تورنت کلاینت دیګه ای دارین استفاده میکنین داره ، مثلا اګه حد اکثر upload slot همزمان برای هر تورنت برابر با 3 باشه ، سه نفر بطور همزمان به شما کانکت میشن و سرعت اپلود شما بین این سه نفر تقسیم میشه ( سرعت دانلود اونها به سرعت اپلود شما بستګی داره ) ، یک قسمت از فایل بین اون سه نفر شیر میشه وقتی هر سه اون فایل ها رو دارن اونوقت قسمت دیګه ای از فایل بینشون شیر میشه و همینطور ادامه پیدا میکنه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اخرین ورژن utorrent 1.7.7 ارائه شد برای دریافت اخرین ورژن از لینک زیر استفاده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسانی که نسخه 1.7.6 را دارند به بخش اپدیت بروند و کلیک کنند تا نسخه جدید را نصب کنند ( پیشنهاد می کنم موقع دریافت نسخه جدید تمام تورنت ها تان را متوقف کنید تا مشکلی پیش نیاید.

برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه wantonboy13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اخرین ورژن utorrent 1.7.7 ارائه شد برای دریافت اخرین ورژن از لینک زیر استفاده کنید
    کد:
    کسانی که نسخه 1.7.6 را دارند به بخش اپدیت بروند و کلیک کنند تا نسخه جدید را نصب کنند ( پیشنهاد می کنم موقع دریافت نسخه جدید تمام تورنت ها تان را متوقف کنید تا مشکلی پیش نیاید.

برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید
    کد:
    سلام ،
    من قبلا" نسخه اولیش رو دانلود کرده بودم و هیچ مشکلی نداشت و فایل های تورنت رو دانلود میکرد.
    اما اونو به دلایلی پاک کردم و الان بعد 5-6 ماه اومدم و این نسخه جدیده رو دانلود می کنم ، اما بهم یه فایل ناشناخته میده !! درصورتی که اون موقع بعد دانلود به شکل یک دانلود منیجر بود
    به نظرتون مشکل از کجاست ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه wantonboy13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حالا اگه کسی از بچه ها فایل utorrent رو روی کامپیوترش داره ، اگه میشه برام آپلود کنه ...
    چون این لینک های خود سایت اصلا" جواب نمیده...

داره خودمونی میشه arvinfx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه آهنگ باحال گذاشتم تو تورنت برین صفا کنین

کد:

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حالا اگه کسی از بچه ها فایل utorrent رو روی کامپیوترش داره ، اگه میشه برام آپلود کنه ...
    چون این لینک های خود سایت اصلا" جواب نمیده...
    والا من فقط اپگرید کردم مستقیم دریافت نکردم. ببینم فایلش را چک کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •