خیر، تعرفه هاش احمقانه هست!
اگر دانلود زیاد داشته باشید adsl اگر سرعت بالا لازم دارید 4g با هزینه خیلی پایین تر (بعضی از طرح های اینترنت موبایل امکان دانلود زیاد هم دارن)
خیر، تعرفه هاش احمقانه هست!
اگر دانلود زیاد داشته باشید adsl اگر سرعت بالا لازم دارید 4g با هزینه خیلی پایین تر (بعضی از طرح های اینترنت موبایل امکان دانلود زیاد هم دارن)
مشکل تعرفه هاشه. خیلی گرونه. متاسفانه مخابرات هنوز چسبیده به 2 مگ و 4 مگ ای دی اس ال. بجای اینکه تانوما رو جایگزین ای دی اس ال کنه البته با تعرفه های مناسب که این سرویس عمومی شود و مشکلات کاربران کمتر.
سلام دوستان من حدودا یک ماه قبل از سایت ثبت درخواست کردم امروز یک پیام کد فعال سازی برام اومده جریالش رو میدونید چیه؟ از کجا باید این درخواست سرویس تانوما رو پیگیری کرد؟ از سایت میشه یا باید زنگ زد؟
با 2020 تماس بگیرید. اگر در شهرستان هستید یک تماس هم با مرکز مخابرات داشته باشید. ثبت نام در سایت و دریافت کد و ... الزامی بابت ارایه سرویس به شما از سوی مخابرات ایجاد نمی کند.
تانوما با این تعرفه هاش (300 گیگ 160 هزارتومن تایم دانلود رایگان هم نداره) فقط بدرد این میخوره که یه تست سرعت و دانلود بگیری بزاری اینجا بگی اینترنت 50 مگ دارم
آقا بهترین مودم های فیبر با کیفیت که تو ایران پیدا میشه ور لطف معرفی کنید .. اگرم قیمت حدودی یا سایت فروش مناسب هم دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
مخابرات که خودش مارک fiberhome موده که خوبن
کسی اینجا هست که از مرکز مخابراتی عاطف تونسته باشه فیبر بگیره ؟
چرا انقدر توسعه شبکه کابل اونم تو تهران ضعیفه؟!
هنوز خیلی از مناطق حتی قایلیت VDSL هم ندارن !
امروز رفتم مرکز مخابراتی گفت فعلا توسعه مناطق مرکزی و شمال تهران در دستور کاره ! به اخبار توسعه هم نگاه میکنی دقیقا همینه
من شمالی ترین جای تهران هستم
الان ۲ ماه هست سیم کشی داخلی هم انجام دادم
فیبر تا دم خونه هم اومده
فقط باید پیوستگی شبکه رو برقرار کنند الان ۲ ماه گذشته هنوز هیچی
میگن یه مشتری صرف نداره!
حالا کجا رو توسعه میدن دیگه خدا می دونه
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)