من با یک سیمکارت از ایرانسل رفتم رایتل بعد خواستم برم همراه اول ولی نشد. البته الان شد بعد از فکر میکنم 2 ماه الان ترابرد شده ولی نمیشه تماس گرفت فقط اینترنت کار میکنه
من با یک سیمکارت از ایرانسل رفتم رایتل بعد خواستم برم همراه اول ولی نشد. البته الان شد بعد از فکر میکنم 2 ماه الان ترابرد شده ولی نمیشه تماس گرفت فقط اینترنت کار میکنه
حذف شود..
مثل اینکه مشکل سیستم ترابرد حل شده..
Last edited by m2music; 31-01-2018 at 11:29.
از سیم کارت ایرانسل دائمی به همراه اول دائمی ترابرد کردم الان بیش از 10 روز هست هر کسی شماره من رو میگیره میگه شماره اشتباه هست علاوه بر این هیچ پیامکی چه شخضی و چه خود پیامک های اطلاع رسانی همراه اول دریافت نمیکنم. دوستان توی 195 هم شکایت کردم اما بعد از 2 روز هنوز جوابی داده نشده.
Last edited by amin885; 31-01-2018 at 18:07.
رفیق نتیجش رو اعلام کن لطفا
بعد از شکایت تنها مشکل باقی مانده نمیتونم به هیچ شماره ای پیامک ارسال کنم و هربار هم به 9990 تماس گرفتم فقط میگن شماره مرکز پیام رو چک کن در صورتی که شماره مرکز پیام همراه اول درست هم هست 9891100500+ کلا ارسال پیامک برای من بسته هست و فقط دریافت میکنم.
سلام من میخام از ایرانسل ترابرد کنم به همراه اول
رفتم نمایندگی همرا اول سیمکارت هم داد بهم
الان 4 روزه گذشتع هنوز انتن سیمکارت ایرانسل هست و اون سیمکارتی که نمایندگی همراه اول داده غیر فعاله !
چه کنم ؟
ممنونم
امروز سیمکارت رایتل ترابرد شده به ایرانسلم سوخت! و sms اومد که یه سیمکارت در اپراتور رایتل به اسم شما ثبت شده!!!! و منم هیچ درخواستی نزده بودم!
سیم ۱۱ تومن شارژ داشت!
زنگ زدم به رایتل میگن شما درخواست بازگشت زدی ...
ایرانسل هم میگه رایتلگفته بازگشت زدی!!!
فعلا از جفتشون ۱۹۵ شکایت کردم ببینم چی میشه!
یعنی ادم نمیتونه سیمکارتشو هم با خیال راحت شارژ کنه، مبادا اینا یهو جو گیر شن بازگشت بزنن!
من ترابرد کردم از ایرانسل به همراه اول مشکلاتی داشتم از جمله ارسال نشدن اسمس ها به همین خاطر خواستم به اپراتور پایه برگردم اما وقتی از 667 اسمس اومد تایید کنید و عدد1 رو بفرستید بخاطر اینکه مشکل ارسال نشدن اسمس داشتم نتونستم عدد1 رو ارسال کنم و مجبور شدم خودم اقدام کنم و به 195 شکایت کنم و الان بعد از چند روز به ایرانسل اپراتور پایه بازگشتم .
چرا اینفدر در ترابرد اشکال ایجاد میکنن برای مشترکین نمیدونم!! وقتی ترابرد میشی و مشکلانی داره مسئول اپراتور فرستنده هست یا اپراتور پذیرا!! و اگر مسئول اپرانور پذایرا هست چرا این مشکلات رو برای کاربر ایجاد میکنن تا کاربر مجبور به برگشت بشه؟!!
Last edited by amin885; 16-02-2018 at 11:07.
تو ترابرد های جدید، ارسال ۱ به ۶۶۷ حذف شده؟
بله حذف شده و کد یکبار مصرفی که در ابتدای ثبت ترابرد برای مشترک ارسال میشه جای اونو گرفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)