تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 827 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258658 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 دفاعيه هاگس از شياطين سرخ

مارک هاگس، مربي حال حاضر بلکبرن و ستاره اسبق اولترافورد پس از پيروزي شيرين دو بر يک مردان ايوودپارک برابر شياطين سرخ از سرالکس فرگوسن شکست خورده دفاع کرد.
    هاگس که در طي چهارصد و پنجاه بار حضورش در اولترافورد موفق به زدن صد و شصت گل شده بود، معتقد است که هنوز زمان کافي براي رسيدن به شياطين سرخ به عنوان قهرماني انگلستان باقي مانده است و اولترافورد هنوز هم شانس زيادي را براي قهرماني دارد.
    هاگس با اشاره به اختلاف ده امتيازي شياطين سرخ با چلسي مي گويد: "در صورت باقي ماندن اين ده امتياز، کار يونايتد بسيار سخت خواهد بود."
    مرد ولزي بلکبرن در ادامه افزود: "اولترافورد همواره بستر توقعات رويايي بوده است و اينگونه انتظارات هميشه در منچستر وجود خواهد داشت.
    به عقيده من چنين شکستي باعث قدرتمندتر شدن شياطين خواهد شد.
    در مورد ليگ برتر بايد گفت که هنوز براي قضاوت خيلي زود است. منچستر موقعيت هاي بسياري را بدست آورده بود، اما نتوانست از اين موقعيت ها به خوبي استفاده کنند. در حال حاضر چلسي يکه تاز ليگ است و کم کردن فاصله امتيازي با مردان استمفوردبريج چالش بسيار سختي را در فوتبال انگلستان شکل داده است. از اينروست که اولترافورد بايد براي کسب عنوان رويايي ليگ برتر حتي يک امتياز خود را هم از دست ندهد."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 دوري 6 ماهه کولر از فوتبال

يان کولر، مهاجم بروسيا دورتموند به دليل مصدوميت بايد 6 ماه دور از ميادين فوتبال باشد.
    يان کولر، بازيکن اهل جمهوري چک دورتموندي ها در دقيقه 63 ديدار شنبه شب تيمش مقابل ماينتس دچار مصدوميت شد که بلافاصله به بيمارستان منتقل شده و پس از معاينات پزشکان اعلام شد که او بايد 6 ماه دور از مستطيل سبز باشد.
    کولر 32 ساله، فصل گذشته 15 گل براي دورتموند به ثمر رساند و جزو مردان اول خط حمله مردان وست فالن مي باشد.
    برت فان مارويک، سرمربي دورتموند پس از شنيدن اين خبر گفت: "بسيار متاسفم او در تابستان گذشته براي يک فصل ديگر قرار دادش را تمديد کرد و حالا بايد 6 ماه بدون او به بازي بپردازيم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 ريکارد: گفته بودم که تيم دوم ما هم قدرتمند است

فرانک ريکارد، مربي کاربلد بارسلونا پس از پيروزي درخشان مردانش مقابل رئال بتيس گفت: "من از قبل هم گفته بودم که تيم دوم ما قدرتمند است و مي تواند ادعاي قهرماني داشته باشد."
    ريکارد گفت: "نيمکت نشينان من هم ستارگان راستين فوتبال باشگاهي اسپانيا هستند. ما ثابت کرديم که هرگز در بارسلونا پديده اي به نام فردگرايي وجود ندارد. ما بدون حضور رونالدينيو و دکو موفق شديم رئال بتيس را آنهم در خانه خودشان شکست بدهيم. بارسلونا امسال قهرمان بلامنازع لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا خواهد شد."
    رايکارد در مورد بازي آينده بارسلونا مقابل اودينزه گفت: "براي اين ديدار به صورت منظم و حساب شده برنامه ريزي کرده ام و اطمينان دارم که مقابل اودينزه به پيروزي خواهيم رسيد. يک پيروزي قاطعانه که در تاريخ اين باشگاه به ثبت برسد."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 اوون: باز هم براي نيوکاسل افتخار خواهم آورد

مايکل اوون، مهاجم انگليسي نيوکاسل معتقد است، هيچگاه لبخند پيروزي از لبانش محو نخواهد شد.
    بازيکن 26 ساله نيوکاسل که سال سختي را در اسپانيا پشت سر گذاشته، خاطرنشان کرد: "اعتماد به نفس من هرگز متزلزل نخواهد شد. در تمام مدتي که فوتبال بازي کرده ام، گل هاي زيادي به ثمر رسانده ام و مطمئن هستم که اين روند در بازي هاي مهمي که پيش رو دارم، نيز ادامه خواهد يافت."
    گريم سونس، سرمربي نيوکاسل نيز اظهار داشت: "با توجه به رکوردهاي گل زني مايکل، اعم از گل هاي وي در ليورپول، بازي هاي ملي و گل هاي او در اسپانيا، فکر نمي کنم مشکلي براي وي وجود داشته باشد، زيرا به راحتي توپ را وارد دروازه مي کند."
    وي افزود: "اميدوارم مايکل به همين شکل پيش رود و موفقيت هاي بيشتري براي ما به ارمغان آورد."
    استوارت پيرس، سرمربي منچسترسيتي نيز گفت: "در بازي که برابر نيوکاسل داشتيم، يک بر صفر مغلوب اين تيم شديم و بيهوده نبود که نيوکاسل بابت اوون 16 ميليون پوند پرداخته است. اين تفاوتي است که ميان دو تيم (منچسترسيتي و نيوکاسل) وجود دارد."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 چلسي همچنان مي تازد

منچستريونايتد در اولترافورد شکست خورد تا چلسي با يک پيروزي ديگر فاصله خود را با رقبا بيشتر کند.
    چلسي پس از دريافت گل اول موفق شد بلکبرن را با نتيجه 2 بر يک شکست دهد. منچستريونايتد، آرسنال و ليورپول برابر حريفان متوقف شدند تا آبي هاي لندن با 21 امتياز صدرنشين بلامنازع ليگ برتر باشند.
    نتايج کامل 8 ديدار ليگ برتر به شرح ذيل است:
    بيرمنگام 2 - ليورپول 2
    گل ها: وارنوک (72)- پاندياني (75) براي بيرمنگام- لوئيس گارسيا (68) و جبريل سيسه (85) پنالتي براي ليورپول
    بولتون يک – پورتسموث صفر
    گل: نولان (25)
    چلسي 2 - استون ويلا يک
    گل ها: فرانک لمپارد (45) (75) پنالتي براي چلسي – لوک مور (44) براي استون ويلا
    اورتون صفر - ويگان يک
    گل: فرانسيس (47)
    منچستريونايتد يک - بلکبرن 2
    گل ها: فن نيستلروي (67) براي منچستر- پترسن (81 و 33) براي بلکبرن
    نيوکاسل يک - منچسترسيتي صفر
    گل: مايکل اوون (18)
    وست بروموويچ يک - چارلتون 2
    گل ها: داويس (51) براي وست بروم- داني مورفي (19) پنالتي و (31) براي چارلتون
    وستهام صفر - آرسنال صفر

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 وزير ورزش آلمان: آرزو مي کنم با برزيل روبرو نشويم

اوتو چيلي، وزير داخلي و ورزش آلمان ضمن ابراز خرسندي از سفرش به کشور امارات در مصاحبه اي اظهار داشت: "اميدوار بودم شاهد حضور تيم ملي امارات در جام جهاني باشم."
    چيلي در کنفرانس مطبوعاتي که روز گذشته در جايگاه اصلي ورزشگاه شهر زايد برگزار شد، تاييد کرد: "دنيا شاهد برگزاري بهترين مسابقات جام جهاني فوتبال خواهد بود."
    وزير ورزش آلمان همچنين گفت: "کميته برگزار کننده مسابقات جام جهاني آلمان مقدمات لازم جهت برگزاري مطلوب و شايسته اين مسابقات را فراهم آورده است.
    افزايش امکانات راحتي و آسايش طرفداران، خبرنگاران و روزنامه نگاران ورزش که از سراسر جهان براي پوشش کامل اخبار مسابقات جام جهاني به آلمان سفر خواهند کرد، ازتوجه ويژه مسوولين ورزش آلمان برخوردار است.
    همچنين مسائل امنيتي اين مسابقات از سوي مسوولين کشور آلمان شديد نظارت خواهد شد. تا جايي که از ورود تماشاگران آشوبگر به داخل ورزشگاه توسط نيروي پليس جلوگيري مي شود.
    از سوي ديگر دستگاه هاي امنيتي آلمان هماهنگي هاي لازم را با دولت هايي که تماشاگرانشان به بر هم زدن نظم و امنيت و آشوب در درون ورزشگاه ها شهرت دارند، مثل انگلستان و ترکيه به عمل خواهند آورد."
    اتوچيلي در ادامه گفت: "به موفقيت تيم ملي آلمان در مسابقات جام جهاني ايمان دارم. در اين تيم بازيکناني حضور دارند که قادر هستند شکست آلمان در مسابقات جام جهاني 2002 را جبران کنند."
    وي در پايان با اشاره به قدرت تيم ملي برزيل در جام جهاني 2006 آلمان گفت: "در حال حاضر برزيل بهترين تيم در جام جهاني است و ما اميدواريم اين تيم را فقط در مرحله فينال ملاقات کنيم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 کولمن قصد فروش بوبا را ندارد

کريس کولمن، سرمربي فولام قصد فروش پاپا بوبا ديوپ، ستاره خط مياني خود را به آرسنال ندارد
    ديوپ در جولاي 2004 با مبلغ 2 ميليون پوند از لان فرانسه راهي فولام شد، اما در پي نوار بي وقفه اي از عملکردهاي درخشان، نظر آرسن ونگر، سرمربي آرسنال را به خود جلب کرد.
    کولمن در اين باره گفت: "نمي توان جلوي شايعات را گرفت. اگر باشگاهي با 12 ميليون يا 15 ميليون پوند پيشنهاد بدهد، فکر نمي کنم بتوان به او جواب منفي داد. هر بازيکني در هر باشگاه، ارزش خاص خود را دارد. قصد فروش ستارگانم را ندارم. اگر باشگاهي هم خواهان بازيکنان ما است، بايد مبلغ درخواستي ما را بپردازد وگرنه انتقال هرگز صورت نخواهد گرفت. مي خواهم قرارداد بوبا را هر چه زودتر تمديد کنم."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13

این پست رو یکی از مدیران پاک کنه
    دوبار ارسال شد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13

نقل قول نوشته شده توسط Friend
    سلام دوستان من
    پیش بینی بازی یوونتوس با راپیدورین
    شما برای انجام این کار فقط باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جایزه 20 ساعت کارت اینترنت است
    Last edited by Friend; 26-09-2005 at 17:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ronaldiniho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا از فرند عزيز تشكر ميكنم كه در نبود من اين تايپيك و همچنين تايپيك اخبار فوتبال اروپا را زنده نگه داشت
    و منم سعي ميكنم اخرين اخبار را با كمك فرند بذارم
    اما علي ابادي رئيس جديد تربيت بدني ايران
    در سال 66 در پرسپوليس بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •