مرسی از راهنماییتون از نوکیا n73 خوشمان آمد![]()
مرسی از راهنماییتون از نوکیا n73 خوشمان آمد![]()
سلام
من میخواستم بین ان 73 و پی 990 یکیو انتخاب کنم لطفا راهنماییم کنین.
به نظر شما چی 990 یه کم جواد نشده؟
خواهشا بدون جبه گیری بگین.
شما که به همه کمک میکنین به من بدبخت هم کمک کنین من موندم که ان 72 بگیرم یا 3250 حالا چی کار کنم نمیدونم اعصابم هم به هم میریزه 6 روزه هر روز میرم بازار میبینم هر دو تاشو بعد میام فکر می کنم کدومشو بگیرم جون من اگه استفاده کردین یکی از اینارو به من هم بگین که کدوم خوبه .قربون شما
اینا خوبن
w850.w880.5700.
ولی 3250 هم صدای خوبی داره البته دوربین وLcd ایش هم قابل تحمله.
در مورد 5700 که معایبش رو گفتند.
به نظر من همون w580 رو بگیر.
ضمن اینکه 5700 هم گوشی خوبیه...
همه اینها رو میخوای با z550 به دست بیاری...!
z550 هم البته گوشی خوبیه ولی امکاناتش در اون حدی که میخوای نیست...
اینها رو میشه در گوشی مثل n73 بهش رسید.
البته هر دوش یکم خز شده ولی بیخیال امکاناتو بچسب...
اگه دنبال صدا اونم در اسپیکری n73 رو بچسب.ولی اگه میخوای عکس و فیلم بگیری بازم n73 باید بگیری!
و اما p990 با یک Lcd بزرگ و جالب .صفحه کلید کامل.قلم نوری .و سیستم عامل قوی تر ...
به نظر من 3250 رو بگیر مطمئن باش از n72 بهتره...
کسی از s710چیزی میدونه
سلام به برو بکس p30world
ولی من تو همین p30world یه تاپیک دیگه خوندم که میگفتن که دوربین n73 nv در برابر p990 سوسکه .اصلا زده بودن تو n نوکیا
دوستان سلام
هر دوشون به قول شما جواد شدنمن میخواستم بین ان 73 و پی 990 یکیو انتخاب کنم لطفا راهنماییم کنین.
به نظر شما چی 990 یه کم جواد نشده؟
خواهشا بدون جبه گیری بگین.
من همیشه بدون تعصب میگم 73 همونطور که گفتن صدای قوی داره هم کیفیت هم بلندی دوربینش هم یکی از 3.2 های خوبه سیتم عاملش هم قویه ولی مشکل هنگ داره خیلی بایذ باهاش نرم رفتار کنی که همین طوریش هم هنگ میکنه سرعتش هم تقریبا کمه
990 کیفیت صدای بدی نداره بلندیش هم اگه مزیک بازی نمی تونه راضیت کنه ولی برا من خوب بود اینو بدون شک میگم دوربینش بهترین 2 مگاست فیلمش هم از بقیه سونی ها بهتره تقریبا همون فیلم 73 سیستم عاملش هم قوی تر از 73 هست هنگ هم داره ولی خیلی کمتر از 73 ال سی دی هم که هم بزرگتره هم با کیفیت تر ولی به قول دوستان تو نور مستقیم خورشید خوب عمل نمیکنه ولی فکر هم نکنم شما همیشه زیر نور خورشید با گوشیت کار کنی سرعتش هم بیشتره و چون صفحه لمسی داره بیشتر حال میده
منظورت از n73 nv چیه ؟
نکنه night video رو میگی ؟
من 3250 داشتم و يكي از فاميلامون n72 براي من از هر لحاظ از اون سر تره!
شك نكن 3250 بگير اگه تونستي سري express music 3250 رو بگير.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)