نه برای دین و .... بلکه به خاطر این که کشور مون هست و توش زندگی میکنم فکر میکنم همه وظیفه دارن شرکت کنن
سوال قبلیم در مورد صلاح لیزری بود تکرار
نه برای دین و .... بلکه به خاطر این که کشور مون هست و توش زندگی میکنم فکر میکنم همه وظیفه دارن شرکت کنن
سوال قبلیم در مورد صلاح لیزری بود تکرار
صلاح لیزری فکر کنم خیلی وقته تو روسیه روش کار شده! البته تو بازی رد آلرت هم جزئ ویزه بازی هست. آما کلا صلاج جنگی از هر نوعش مضخرف و تخریب می کنه حالا چه انسان چه طبیعت چه زندگی یک خانواده و چه و چه. فقط برای اقتصاد جنگ خوبه.
تکرار سوال قبلی اگر کسی اطلاعات کاملتر داره...
الآن اینه
تا کی به صورت پیوسته تو فروم می مونی؟
خونه
دوست داشتی کجا بودی؟
خونه ی زنم [emoji1]
نفر قبلی رو نصیحت کن
درس بخون خوبه آفرین
نفر بعدی دو نفر قبل تر رو نصیحت کن...
حرف نفر قبلی رو گوش نکن درس نخون برو دنبال کار [emoji1] [emoji1] [emoji1]
نفر قبلی بیاد سه نفر قبلی رو نصیحت کنه
ببینید دوستان من از اینام که موقع نصیحت میام گوش طرفو میگیرم و با لحن یه مقدار عصبی و تهاجمی باهاش جرف میزنم حالا خودتونو نو اون وضعیت تصور کنید و من دارم حرفای پایین رو میگم
اول خودم
کره خر بزار شطونی ها و کاراتو بعد از کنکور انجام بده الان درستو بخون حسابی که از اصفهان نری دخت داره خودشو میکشه نری از اصفهان کلی زور زدی مخشو تیلیت کنی حالا ول کردی یعنی اون علامتو داده تو حاضر نیستی براش تلاش کنی بدستش بیاری اون دلش ادم به درد بخور و باسواد و با نفوذ میخواد خوب تو هم یه خورده این دوماه دیگه رو زور بزن تمومش کن دیگه این دوماه رو برای علاقه اون بخون برای این که بهش نشون بدی حاضری براش هر کاری بکنی بهش ثابت کن برات اهمیت داره حتی اگر اونم نشد نفر بعدی که هست اون چی برای اون میخواهی چیکار کنی؟ اونا هم به کنار تو مدل زندگی که دوست داری با یک قرون ۲۰۰۰ بدست میاد کره خر؟
چه با خودم صمیمی هستم
دوم حیان
اوی خر نشیا زن بگیری بابا همین جوری لاو بترکونید چه کاریه زن بگیری بد بخت میشیا باید بری کار رو ... دیگه رفیق و ایما به کنار میشه حداقل زود ازدواج نکن دوماد سر خونه هم نشیا بعد بهت میخندن و سر به سرت میزارن حالا از ما گفتن شده برو اجاره کن ولی اون کار رو نکن یه چیز دیگه تو که رشتت برق بود برنامه نویسی پاس کردی برنامه نویسی هم درامدش خوبه چرا کار نمیکنی باهاش حداقل تا اخر دانشگاه پول یه پراید که در اوردی
سوم مهرشاد
تو ورزشتو ول کردی؟ چون یه بار اسیب دیدی؟ میدونی من سر بدن سازی دوبار تاندون های دستم حسابی درد کرفت رفتم دکتر هنوز ول نکردم میدونی برای این که خوب بشه یه قرص خوردم که یک ورقش ۷۵ هزار تومان بود؟ بعد سر یه اسیب ول کردی؟ خوب این دفه بیشتر مواضب باش ببین دلیلش چی بود مشکلو برطرف کن مرد حسابی تو صورت مسئله رو پاک کردی این طوری
ایا نصیحتمان به درد لای جرز هم نمیخورد نه؟
Last edited by 1376MAXIMUM; 18-04-2015 at 07:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)