قیمت دقیق نمیدونم حدود 65 تومن.
هزینه شارژ حدود 12-10 تومن (بسته به شارژ کننده).
قیمت دقیق نمیدونم حدود 65 تومن.
هزینه شارژ حدود 12-10 تومن (بسته به شارژ کننده).
سلام دوست عزیز
خوب این برمیگرده به ماهیت رنگ در مانیتور و چاپگر
در چاپگر شما همونطور که دیدید سه رنگ فیروزه ای ارغوانی و زرد یا Cyan Magenta Yellow دارید که چون ترکیب اینها مشکی کامل نمیده مجبور شدن یه رنگ مشکی هم به کارتریج اضافه کنند و با ترکیب این رنگها بقیه رنگها بدست میاد
ولی در مونیتور چون ماهیت نمایش رنگ ازترکیبات نور هست خوب یه مقدار فرق میکنه و ما اینجا نورهای آبی قرمز و سبز داریم و از ترکیب اینها بقیه رنگها ساخته میشن و چون کارت گرافیک ها و مانیتور ها نمیتونن کاملا رنگهای مکمل رو پوشش بدن این اختلاف رنگ وجود داره نتنها در پرینتر و مانیتور شما بلکه برای افراد حرفه ای تر از شما هم این یه مسئله هستش و خوب اونها یا از کتابچه های استاندارد رنگ مثل اونی که کداک زده استفاده (ودر اون ترکیب رنگها مثلا از Cyan چقدر یا .. به همراه یه نمونه از رنگ چاپ شده) میکنن یا از کارت گرافیک های خاصی که میتونن تا حد زیادی رنگهای طبیعی چاپ رو نشون بدن مثل کارتهای ماتروکس استفاده میکنند
این رو هم بگم که پرینترها هر چقدر حرفه ای تر میشن برای پوشوندن این فاصله بین رنگهای مکمل و اصلی از کارتریجهای اضافه مثل Light Cyan , light Magenta یا حتی قرمز و آبی استفاده میکنن
و این هم بگم که رنگ چاپ بستگیه زیادی به کاغذ هم داره و از چاپ مشکی شما مشخصه که روی کاغذ معمولی پرینت گرفتید و خوب نمیشه زیاد هم انتظار داشت
موفق باشید
Last edited by raminrt; 21-02-2009 at 06:44.
همه اینایی که فرمودین درسته.ولی 1215 رنگ آبی(کارتریج نو) رو پر رنگ تر میزنه.
البته ممکنه در شارژ های بعدی حل بشه بره.یا شایدم بد تر بشه.
با سلام به دوستان عزیز
واسه نصب پرینتر HP1020 به مشکل زیر برخورد کردم . روی دو تا سیستم چک کردم که هر دو سیستم ها این error رو در قسمت notification Area اعلام کردند ."usb device not recognized
کابل رو به هر پورت که متصل میکنم همین پیغام خطا رو میده.
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند
با سپاس
موفق باشید
یه کاغذ High Gloss که مال جوهر افشان بود رو گذاشتم تو پرینترم و حالا رنگ قرمز رو یکم پایینتر چاپ میکنه:
چطور درست میشه؟
برای کاغذ هم لطف کنید بگید کاغذایی که قابلیت های زیر رو داشته باشند رو از کجا با چه اسمی تهیه کنم؟
- پشت برچسب دار نازک، برش شده بصورت دایره ای برای لیبل سی دی و DVD
- برای چاپ عکس با کیفیت عالی
- برای گرفتن کپی از جزوه با کیفیت خیلی پایین و قیمت خیلی کم (که البته واسه پرینتر ضرر نداشته باشه)
میگم کاغذ A4 معمولی واسه پرینتر ضرر داره؟ کتد چیه که شنیدم اگه رو کاغذ نباشه برای لیزری رنگی ضرر داره؟
سلام
علّتش خرابی کابل usb شماست ممکن است بعضی وقت ها هم کار کند
کلاً کابل های usb معمولی کیفیت پایین همین مشکل را دارند و در بعضی وسایل باعث خرابی دستگاه می شوند مانند رم ریدر
کابل usb با کیفیت برای پرینتر قیمتش حدود 7 هزار تومان است.( مطمئن نیستم)
اما شما با کابل معمولی دیگری هم می توانید کار خود را راه بیندازید.
دوست عزیز از راهنمایی شما بی نهایت متشکرم . ولی من با دو تا کابل usb تست کردم . میتونه مشکل از جای دیگه ای باشه ؟
با تشکر
موفق باشید
این کار رو تکرار نکنین.کاغذ مخصوص جوهر افشان رو هیچوقت توی لیزری استفاده نکنین.لیزری کاغذ گلاسه مخصوص به خودش رو داره.
کاغذ معمولی هیچ مشکلی رو بوجود نمیاره ولی هر کاغذی هم خوب نیست.
بهترین کاغذ معمولی برای لیزری،کاغذ Paper One سرمه ای هستش.قیمت هر بسته 500 تایی هم حدود 4 تومنه.
یا مشکل از کابل شماست یا از سیستم.احتمالا درایور پرینتر کامل نصب نشده. حتما اول درایور رو نصب کنین بعدا پرینتر رو به سیستم وصل کنین.
جز کابل usb چیزی دیگری نباید باشد
امکان خرابی خوب پرینتر کم است ( البته اگر قبلاً درست کار می کرده)
باز هم کابل دیگری را تست کنید
حتی ممکن است کابل های قبلی تان برای پرینتر دیگری کار کند ولی برای شما نه
من با دو مدل hp1020 و hp1018 زیاد کار کردم
این مشکل را زیاد داشتم و با تغییر چند کابل یا برداشتن و وصل کردن کابل حل شده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)