قبلا در موردش بحث شده
alsa-driver-linuxan رو نصب کن
قبلا در موردش بحث شده
alsa-driver-linuxan رو نصب کن
یه زحمت بکشید اینو تو راهنماش اضافه کنید
امیدوارم روش نصبش تغییری نکرده باشه
نه لازم نیست اضافه بشه.. چون لینکش همون فقط مینویسم لینک جدید تاز ه release شده هست(تازه از تنور در اومده)
نشد !!! اي خدا !!! حالا هم كه حداقل تا حدودي موفق شدم !!! نمي دونم مشكلش اين سري جيه !!! فعلا يه برنامه به اسم debhelp رو دارم دانلود مي كنم .... فكر كنم فايليه كه نيازش داره !!! :| !!! يعني يه فايل deb راحت نيست كه من اينو راحت نصب كنم ؟؟؟ عجباو !
توي ubuntu.ir يه تابيك زدم ... اكه نشد مجبورم برم توي فوروم اصلي ubuntu ...
Last edited by bersam; 10-08-2009 at 22:56.
اين كد رو زدم ...
pppoeconf tap0
. تا حدودي فكر كنم درست شده بود ... حتي يه port هم توي ifconfig اضافه شده بود ... ولي باز هم به اينترنت دسترسي نداشتم ... نمي دونم حالا وصل شده بودم يا نه !!! از كجا بفهمم ؟؟؟
ping 4.2.2.4
خروجی رو سعی کن بزاری
ارور رو سعی کنی بزاری
بدون این اطلاعات کمکی نمی شه کرد
در مورد اون ارور در هنگام نصب rp-pppoe من فکر می کنم مشکل از این باشه که اون بسته با اون نسخه از gcc مشکل داره و ایراد می گیره
اگر آخرین نسخه اوبونتو رو نصب می کردی خیلی بهتر بود
اخرين نسخه ي اوبنتو رو از كجا بيدا كنم حالا !!!
ولي خب !!! اكه مجبور باشم شبانه مي زارم دانلود بشه ... در اصل مي خواستم اول اين رو نصب كنم بعد از طريق خود kubuntu ابديت كنم !!! حالا هم كه نشد فرقي نمي كنه !!! مي زارم دانلود شبانه !!! : دي !
فقط يه سوال مهم !!! اين جرا وقتي توي كوبنتو و بارسيكس اين كد رو مي زنم ارور ميده :
$@$:~$ eciadsl-config-tk
bash: /usr/bin/eciadsl-config-tk: /usr/bin/wish: bad interpreter: No such file or directory
يعني نمي تونم به صورت كرافيكيش واردش بشم ... ولي توي super ubuntu يي كه داشتم مشكلي نداشت ... حالا اين نسخه ي gcc كه كفتي يعني جي ؟؟
کسی نی جواب این پست رو بده؟
من خودم آخرین نسخه کوبونتو رو دارم
صبر کن امتحان کنم اگر نصب شد بهت می گم
جواب دادم دیگه
باید اون بسته رو نصب کنی
اینجا رو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوكي تنكس ! فوقش اكه نشد ميرم با يه توزيع ديكه مثل Fedora يا همين Gentoo تست مي كنم !!! : دي ! مشكل دانلود شبانه ندارم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)