تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 168 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

یه سوال عزیزان :

مگه کمیته انضباطی به اصطلاح بی طرف یه بازیکن رو از فصل بعد به دلیل توهین به نردم ایران محروم نکرد ؟

چطور این بازیکن قراردادش رو تمدید کرده ؟

گفتن واسه اینکه استقلال متضرر نشه هر موقع قراردادش با استقلال تموم شد محرومه!!! من نمی دونم چرا صادقیان یا خانزاده برای اینکه پرسپولیس متضرر نشه بعد قراردادشون یکساله محروم نشدن!!! باور کنین اصلا تمام این احکام اتفاقی به نفع تیم حکومتیه...جالبه دو تیم زیر نظر یه سازمان هستن...و این قصه ادامه دارد...

2. 5 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

گفتن واسه اینکه استقلال متضرر نشه هر موقع قراردادش با استقلال تموم شد محرومه!!! من نمی دونم چرا صادقیان یا خانزاده برای اینکه پرسپولیس متضرر نشه بعد قراردادشون یکساله محروم نشدن!!! باور کنین اصلا تمام این احکام اتفاقی به نفع تیم حکومتیه...جالبه دو تیم زیر نظر یه سازمان هستن...و این قصه ادامه دارد...
    پس برای اینکه بیشتر ضرر نکنه مسی و رونالدو هم براشون بخرن دیگه !!

خیلی جالبه،به قول یه نفر (فکرکنم خود شما بودید) چطور دو تیم رقیب رو یه سازمان اداره میکنه ؟

واقعا متاسفام که دارن از همه جهات به تیم ما ضربه میزنن !

اول دارن استقلال و پرسولیس رو ضعیف میکنن با تقویت سپاهان و تراکتور،بعدم بین این دو تیم بازم تبعیض در حق ما قائل میشن !!
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 05-07-2015 at 21:40.

4. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

پس برای اینکه بیشتر ضرر نکنه مسی و رونالدو هم براشون بخرن دیگه !!

خیلی جالبه،به قول یه نفر (فکرکنم خود شما بودید) چطور دو تیم رقیب رو یه سازمان اداره میکنه ؟

واقعا متاسفام که دارن از همه جهات به تیم ما ضربه میزنن !

اول دارن استقلال و پرسولیس رو ضعیف میکنن با تقویت سپاهان و تراکتور،بعدم بین این دو تیم بازم تبعیض در حق ما قائل میشن !!
    واسه جواد نکونام 3 میلیارد 2 سال پیش دادن دیگه...اینم روش...

6. 3 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کاپیتان فصل گذشته تیم پرسپولیس برای سفر به قطر در انتظار ویزا است.

محمد نوری که این روزها به صورت اختصاصی تمرینات خود را پیگیری می کند،در انتظار صدور ویزا است تا برای گفت و گو با مسولان باشگاه مسیمیر راهی دوحه شود.

نوری قصد دارد در جریان این سفر،در صورت امکان تفاهم نامه ای که با باشگاه قطری امضا کرده است را فسخ کند تا در فصل آتی هم پرسپولیس را همراهی کند.

این در حالی است که برخی بر این باورند مذاکره پرسپولیسی ها با محسن مسلمان بدان معناست که آنها قید نوری را زده اند.

8. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محسن مسلمان بعد از جلسه با طاهری اعلام کرد مشکلی برای حضور در پرسپولیس ندارد.

به گزارش "ورزش سه"، محسن مسلمان که برای مذاکره با مسوولان پرسپولیس در دفتر این باشگاه حاضر شده بود بعد از جلسه یکساعته اش با طاهری در جمع خبرنگاران گفت: جلسه خوبی بود و صحبت های خوبی رد و بدل شد. توافقات اولیه انجام شده و مشکلی برای حضور در پرسپولیس ندارم.

وی ادامه داد: از اینجا به بعد همه چیز به مسوولان ذوب آهن مربوط است و با توجه به اینکه یک فصل دیگر با این تیم قرارداد دارم باید از آقای آذری رضایتنامه ام را بگیرم و ان شاالله مساعدت لازم در این رابطه انجام خواهد شد.

مسلمان در پایان گفت: من مشکل مالی با پرسپولیس ندارم و توافقات اولیه برای پوشیدن پیراهن این تیم انجام شده و باید از ذوب رضایتنامه ام را بگیرم.

فعلاً مسلمان مهرداد طهماسبی کریم انصاری فر و سید جلال به پرسپولیس لینک هستند البته با این چسبندگی با شدت بالا و پایین متغیر هست
    Last edited by وین رونی; 06-07-2015 at 02:11.

10. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

فعلاً مسلمان مهرداد طهماسبی کریم انصاری فر و سید جلال به پرسپولیس لینک هستند البته با این چسبندگی با شدت بالا و پایین متغیر هست
    احتمال حضور مهرداد طهماسبی تقریبا 50 درصد هست .

مسلمان تقریبا قطعی شده.

انصاریفرد هم فکر نکنم بشه شانسی براش قائل شد ( خدا وکیلی انصاریفرد تو پرسپولیس جواب نداد )

در مورد سید جلال هم مطمئن هستید ؟ احتمال حضورش تو ملوان وحود داره.

========================================

کسی ققضیه ضرغام رو میدونه ؟

ویرایش : اینجا نوشته :

ضرغام اسماعیل در یک درگیری در عراق کتک خورده است!
    ضرغام اسماعیل یکی از بازیکنانی است که پرسپولیسی ها چند روزی است به دنبالش هستند تا هر طور شده این بازیکن را جذب کنند.

مشکل ضرغام برای حضور در پرسپولیس پول است و آن طور که در خبرها آمده او 350 هزار دلار برای باشگاه فعلی اش می خواهد و 350 هزار دلار هم برای خودش.رقمی که پرسپولیسی ها در حال چانه زدن هستند تا شاید بتوانند با کاهش آن این بازیکن را به خدمت بگیرند.

این در حالی است که خبری روی جلد روزنامه ها رفته مبنی بر این که ضرغام اسماعیل را در عراق کتک زده اند.بر اساس این خبر شدت درگیری به اندازه ای بوده که آنها تیتر زده اند:«ضرغام اسمماعیل جان سالم به در برد.»

هنوز مشخص نیست که علت این درگیری چه چیزی بوده و چرا ضرغام اسماعیل در این درگیری کتک خورده و جان سالم به در برده است؟

-------------------------------------------------------------------------------

نوری هم میخواد بره قطر تا ببینه میتونه با باشگاه قطری فسخ کنه یا نه !
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 06-07-2015 at 11:07.

12. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

تا چند ساعت آینده منتظر این باشید که مسلمان پست های آبی شو پاک کنه و عکس های جدید بزاره و بگه هفت و جد آبادم، پرسپولیسی بودند.

کاری به جو موجود در مورد مسلمان ندارم، اما اصلا دوست ندارم بیاد تیم ما و هوادارای پرسپولیس رو (بلانسبت) جیگر فرض کنه و هرچی که دلش میخواد رو بگه.

دیگه هم همه مون میدونیم که امثال مسلمان فقط بنده ی پولن و هرجا بیشتر بده، همونجا میمونن. نه به اون شیش هایی که تو اون نیم فصل روبروی سکوی استقلالی ها نشون داد و نه به اون 4 هایی که بعدش نشون داد

جدای از اینها، رضایت نامه گرفتن از آذری هم به این آسونی ها نیست.

احتمال خیلی زیاد این قضیه هم یه سو استفاده دیگه ای هست برای بالاتر بردن قراردادش با تیم های دیگه.

اسم حاج صفی هم به پرسپولیس لینک شده که احتمال زیاد، اینم پرسپولیس بیا نیست.

پول چند میلیاردی سپاهان رو ول نمیکنه بیاد تیم های دیگه.

به شخصه تا کسی قرارداد نبنده و سر تمرین پرسپولیس نیاد، دیگه هیچ خبری رو باور ندارم. کم نکشیدیم از دست حدادی فر، جماعتی، گردانی و ...

+
    ++
    +

این پست عباس رو هم پسندیدم و اینطور مصاحبه هایی که طاهری، قنبرپور و کاشانی می کنن، واقعا رو اعصابه

طاهری هم هر روز درصد تکمیل تیم در نقل و انتقالات بالا میبره و گفته تا الان 90 درصد مهره های مد نظر برانکو جذب کردیم و مشکل مالی هم برا جذب بازیکن نداریم

واقعن با خرید کامیابی نیا و رضائیان چشم بازار کور کردن و تیم برنده نقل و انتقالات امسال پرسپولیسه با اختلاف زیاد
    Last edited by Sh-Meteor; 06-07-2015 at 03:00.

14. 5 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

شایعه ای هم از مدیرعامل شدن عبدی به گوش میرسه !!!

+++++++

فرازی از سخان عبدی :

وی ادامه داد: در این چند روز حتی چند ساعتم نخوابیدم و می خواهیم تمام خواسته های برانکو را عملی سازیم و هدف همه ما جلو بردن کار های تیم است.

عبدی در پاسخ به این سئوال که آیا قرار است در صورتی که بعد از 5 بازی پرسپولیس نتیجه نگیرد، جانشین برانکو شود، گفت: واقعا چنین مسایلی در هیات مدیره حتی یک بارهم مطرح نشده است و هدف همه ما کمک به برانکو و مهمتر از او پرسپولیس است.

سخنگو باشگاه پرسپولیس در خصوص زمان انتخاب مدیرعامل پرسپولیس گفت: در این زمان کم فصل نقل و انتقالات فعلا نباید تغییری در مدیریت باشگاه صورت گیرد. به اعتقاد من زمانی باشگاه باید تغییر داشته باشد که می داند با انجام آن روند مثبت تری پیدا خواهد کرد و در غیر این صورت تغییرات مفید نخواهد بود.

وی در مورد اینکه به نظر می رسد یکی از گزینه های مدیرعاملی پرسپولیس است، اظهار کرد: هیچ صحبتی با من در این باره نشده است و انصافا طاهری وظایف خود را در این مدت به خوبی انجام داده است.
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 06-07-2015 at 03:10.

16. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

باورکردنی نیست اما حقیقت دارد که گلزن دربی به همراه همسرش در تهران حیران و سرگردان شده باشد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از خبرورزشی، باورکردنی نیست اما حقیقت دارد جوانی که باعث شادی میلیون‌ها پرسپولیسی در دربی پایتخت شد حالا در حسرت چند متر جای خواب به سر می‌برد. باورکردنی نیست اما حقیقت دارد که باشگاه پرسپولیس هنوز قدمی برای حل مشکل مسکن آخرین گلزن خود برابر استقلال برنداشته است.

باوركردني نيست اما حقيقت دارد كه علي عليپور در اوج جواني خسته و فرسوده شده است. طاقتش طاق و توانش تمام شده است.
      محتوای مخفی: ! 
    مشكل مسكن تو چيست كه هنوز حل نشده است؟
    (با بي‌حوصلگي) راستش قرار شد در اين رابطه خيلي صحبت نكنيم!

به هر حال اين مسئله رسانه‌اي شده و...
    باور كنيد خسته شدم. به همراه همسرم در تهران آواره شديم! (سكوت مي‌كند).

يعني چه؟
    يعني اينكه من متأهل با هزار اميد و آرزو همسرم را به تهران آوردم و به پرسپوليس پيوستم اما الان بايد سربار يكي از دوستانم باشم!

مي‌شود واضح‌تر بگوييد؟
    بله، زمان حضور در راه‌آهن، باشگاه ۱۰ ميليون تومان پول به من داد كه رفتم و يك خانه كه چه عرض كنم انباري در محله نازي‌آباد اجاره كردم. ۱۰ ميليون تومان پيش و ماهي ۳۰۰ هزار تومان اجاره! تا چند وقت پيش هم آنجا بودم اما ديدم واقعاً نمي‌توانم ادامه بدهم و خانه را تحويل دادم. جايم بسيار كوچك، تاريك و نمور بود. تصميم گرفتيم از آنجا بلند شويم و موقتاً در منزل دوستم ساكن شديم تا باشگاه پرسپوليس پولي به ما بدهد كه...

كه نداد؟!
    به خدا نمي‌دانم چه بگويم؟! خجالت مي‌كشم، سربار دوست متأهلم شدم. اين بنده خدا هم يك بچه دارد و ديگر نمي‌تواند ميزبان من باشد.

منزل دوست تو كجاست؟
    همان نازي‌آباد. اين روزها صبح و بعد از ظهر تمرين داريم. هر روز بايد ۵۰ كيلومتر تا جنت‌آباد و درفشي‌فر بيايم. حالا فكر كنيد خسته و كوفته بايد همين ۵۰ كيلومتر را برگردم. آيا تواني براي من مي‌ماند؟ از لحاظ بدني كه هيچ، از لحاظ فكري هم اصلاً تمركز ندارم.

مگر پول قراردادت را نگرفتي؟
    نه، چي گرفتم؟ بابت پارسال چيزي نگرفتم. يك پول مختصري دادند كه خرج خورد و خوراك و بدهي‌ام شد!

بدهي؟
    بله همين الان فكر مي‌كنيد از كجا خرج و مخارج زندگي‌ام را تأمين مي‌كنم؟ مجبورم از دوستان و آشنايان قرض كنم و بعد پس بدهم. مشكلات زياد است و...

حالا باشگاه چه جوابي به تو داد؟
    رفتم به دفتر باشگاه شايد مشكلم حل شود اما امروز و فردا مي‌كنند. باور كنيد خسته شدم. نمي‌دانم چه كار كنم؟ كلافه شدم! شايد بعضي‌ها بگويند مشكل مسكن عليپور چه ربطي به باشگاه دارد؟ خب اگر پولم را بدهند مي‌روم يك جايي را اجاره مي‌كنم تا با همسرم زندگي كنم. آيا اين خواسته زيادي است؟

شايد مزد گلزني‌ات در دربي باشد!
    زدن آن گل كه وظيفه‌ام بود. من دروازه استقلال را باز نكردم كه چيز زيادي بخواهم. الان هم فقط مي‌گويم پولي بدهند تا بتوانم يك خانه كوچك‌ نزديك محل تمرين اجاره كنم، همين!

راستي قرارداد مالي‌ات براي فصل بعد چقدر است؟
    نمي‌دانم! هنوز درباره مسائل مالي صحبتي نكرده‌ايم!

18. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینکه به این بازیکن در قیاس با بقیه ظلم شده حرفی نیست اما اینکه میگه 50 کیلومتر از فلان جا تا فلان جا برای تمرین میره و خونه درست و حسابی برای زندگی با اون پول نداره یک کمی که چه عرض کنم خیلی غلو کرده دیگه ما هم تو این جامعه و همین شهر هستیم
    پدر من برای کارش روزانه 200 کیلومتر رفت و آمد می کرد صبح تدریس می کرد غروب دانشگاه درس می خوند کار چندین سالش بود
    من تو همین شهر با پول بسیار کمتر از این در حاشیه شهر زندگی کردم و به معلمی هم پرداختم خودم و همسرم
    حرف من اینه اینها احساس کنن از همین مردم هستن تو همین جامعه یکی استعداد و شانس داشته شده فوتبالیست یکی شده یک کاره دیگه
    یک کم خودشون را با بقیه مقایسه کنن اصلا با مردم عادی مقایسه نکنن با بقیه رشته ها با قهرمان های ملی بقیه رشته ها اما مشکل اینجاست که اینها خودشون را جدا از مردم عادی می دونن و با قشر خودشون مقایسه می کنن
    شما یه بازی کردی یه گل زدی چند تا بازی کردی کاری نکردی صبر کن به شما هم میلیاردی میدن مگه به خیلی از ضعیفترین ها میلیاردی ندادن؟! صبر کن شما هم شاسی بلند تو خیابون فرشته سوار میشی
    امیدوارم مشکل همه حل بشه

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
    Last edited by وین رونی; 06-07-2015 at 12:01.

20. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •