یعنی میگی زنا حق ندارن داخل بازی باشن؟
خوب شد ساخت بازی با شما نیس وگرنه ورود زناهم به استادیوم ممنوع میکردی
یعنی میگی زنا حق ندارن داخل بازی باشن؟
خوب شد ساخت بازی با شما نیس وگرنه ورود زناهم به استادیوم ممنوع میکردی
شما داخل تنظیمات برو tactical defing رو به lagecy defing تغییر بده اگه پیداش نکردی برو داخل کنترولر همونجا که دسته رو تنظیم میکنی خوب بگرد پیداش میکنی من متاسفانه فیفام پاکشده نمیدونم دقیق کدومقسمته
خیلی ممنون واقعا عالی شد[emoji253] [emoji253] [emoji253]
دوستان یه مشکل دیگه هم هست و اونم اینه که من توی هر بازی بیشتر از حریف حمله میکنم و شوت هامم خیلی بیشتر از حریفه
یعنی کلابازی دست منه
ولی هر چی شوت میزنم گل نمیشه و حریف هرچی میزنه گل میشه و من اخر بازی همیشه بازنده ام
عکس زیر خودش گویای همه چیز هست
به تعداد کرنر ها و شوت ها دقت کنید
شما به قول خودتون یک بازیکن در سطح word class هستید و برای انجام یک بازی این همه مشکل دارید!؟؟
چون یک گیمر حرفه ان هم در زمینه فوتبال همیشه انلاین بازی میکنه و نکته بعدی بازی فیفا چیزی نیست که کسی بخواد اموزش بده به شما یا روش دفاع کردن یا گل زدن را نشان بده باید فیفا توی خون شما باشه...
این موارد را گفتم چون سوال اول شما به کل از پایه مشکل داشت.
موفق باشید.
بله قبول دارم ولی مشکل من اینه که با ps3 بازی میکنم واسه همین نمیتونم به اینترنت وصلش کنم چون بن میشه
چرا بن میشه؟
چون ps3 کپی خور شدس و اگه به نت وصل بشه سونی شناساییش میکنه و بنش میکنه
منظور من این نبود.......من میگم که بجای ساخت فوتبال بانوان میتونستن کارهای مفید تری بکنن...یه لیگ جدید اضافه بکنن...چهره های بهتر و تورنمنت های جدید ....
دوست عزیز فوتبال بانوان یک دنیای دیگری است که به نظرم در کنار فوتبال اقایان لازم بود... لیگ جدید یا چهره های جدید اصلا هیچ ربطی به این مورد ندارد... کشور هایی که قانون کپی رایت دارند لیگ کشورشان هم در فیفا وجود داره در مورد چهره ها و تورنمنت ها هنوز نمیشه نظر داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)