انشاءالله که مشکل حل بشه مرسی که پاسخگو بودین
انشاءالله که مشکل حل بشه مرسی که پاسخگو بودین
سلام دوستان با یه چیزشکن وارد بازی بشین چون بازی اپیدت شده جدیدا اینطور شد یه بار که با اون وارد شدین مشکل به احتمال زیاد حله موفق باشین
ممنون از شما میدونم میخواستی کمک کنی اما باید بگم که تو باغ نیستی برادر!
البته نمیخام بهت بربخوره ها!
من لول صدم! 8 ماهه دارم بازی میکنم و با کلی مشکلات روبرو شدم!
ولی اینی که میگم کلا مشکلیه که دیده نشده!
بافیلتر شکن یا هر کوفت و زهر ماری که به فکرت برسه امتخان کردیم!
دارم میگم یه هم کلنی از عراق داریم اونم مشکل داره! کلا همه ی چهال نفر اعضای کلن تو وایبر گروه داریم! همگی تو ورود مشکل داریم!
تو سایت هم داخل کامنت ها دیدم چند نفر دیگه هم مشکل داشتن!
بازی لود میشه اما وقتی لودینگ پر شد از بازی میپره بیرون!
الان یکی از بچه ها از یه کلن دیگه بود و تا یه ساعت پیش مشکلی نداشت! اونم الان اومد گفت واسه اونم اینجوری شده!
لطفا پست های قبلیمو بخونین! اصلا ربطی به فیلتر شکن نداره! کلا یه چیز دیگه س مشکل! از سرور های بازی که بعضی کلن هارو بلاک کرده! حالا معلوم نیست کار هکر ها هست یا یه چیزه دیگه شده!
ما که تست می کنیم هیچ مشکلی نیست .
اگه بازی هم بن کنه اخطار دریافت می کنین
اینکه بازی بسته میشه احتمالا مشکل از دستگاهتون یا بازی هستش چون اگر به سرورها وصل نشه هم اخطار دریافت می کنید . یه بار کش بازی رو پاک کنین . اگر بازی به اکانت گوگلتون وصل میشه رو یه دستگاه دیگه امتحان کنین یا دیتای بازی رو پاک کنین
بعد از آپدیت دوباره یه آپدیت دیگه داد اونو آپدیت کنید شاید درست شد
عزیزان چطور میشه رو سیستم بازی رو ادامه داد؟چون اینطور پیش بره چیزی از باطری گوشی نمیمونه
من یجا خوندم بخوای از رو سیستم ادامه بدی از صفر شروع میشه لول هات
بازی رو متصل کن به اکانت گوگلت و مطمئن شو نوشته connected . یه شبیه ساز نصب کن رو کامپیوترت کلش نصب کن اول کار که زنه میاد صبحت می کنه بالا یه گزینه ی sign in ظاهر میشه . اونو بزنی اکانت گوگلت رو وارد کنی دهکدت میاد
دوستان تمام روشهایی که گفتین تست کردیم از قبل اصلا جواب نمیده من دو تا از اکانتام تو کلن نیستن اونا بالا میاد رو گوشیم ولی این اکانت اصلیم که تو کلنه البته وار هم داریم بالا نمیاد مشکل از کلن هاست
عزیز دل خوشگله من میگم از دستگاه یا مشکل ازما نیست!
قبل از شما هم دیتای بازی رو پاک کردم! بازی از اول شروع میشه و هیچ مشکلی نداره! ایمیل رو انتخاب که میکنم اکانت خودم بالا نمیاد! نمیدونم به چه زبونی بگم!
فقط برای من هم نیست! از دیشب تو وایبر چهل نفر داریم فحش میدیم سوپرسل رو! یکی میاد میگه فیلرشکن یکی یه چیز دیگه میگه!
من تو فروم خود سوپرسل هم رفتم همچین مشکلی مطرح شده بود!
اول خوب بخونین همه پست هایی که گذاشتم رو بعد این حرفای ابتدایی رو بگین! یا اینکه نمیدونین جواب ندین!
+اگه تند حرف زدم تقصیر اعصاب خردمه! شما بدل نگیر!
هم از سایت های ایرانی هم از گوگل پلی ده بار دانلود و تست کردم!
برای خیلیا این مشگل وجود نداره و باور نمیکنن و اخرش میگن فیلتر شکن و این حرفا!
ولی مشکلی نیست که تاحالا دیده شده!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)