تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 752 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258658 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اول بذارید یه چیزی رو بگم اعصابم به کلی بهم ریخت !
    همین دیجیتال زمستون من قیمت گرفتم هدفون رو حدود 540 قیمت داد به من ... بگذریم ...
    دیروز beny اومد گفت زنگ زده به طرف گفته 600 تومن 701 من گفتم حرف مفت زده !
    حالا امروز زنگ زدم دیجیتال هدفون 530 تومن زمستون 88 رو تو تابستون 89 داره میده 635 !!!
    من دیگه چی بگم؟!.... 2 تا کمپانی درست حسابی تو ایران ساپورت میشه 1: سن هایزر 2: AKG
    1: سن هایزر که ساپورت شدن به درد خودش و باباش میخوره هیچ کدوم از مدل های جدید و حرفه ای رو که نداره
    مدل های 2-3 سال پیش و قدیمی هم که تموم کرده یا 1 ساله قرار براشون بیارن ! این که تعطیل ...

AKG هم که مدل های سطح بالا و خوبش یا نیست یا اگرم باشه هر وقت کمیاب شد 100 تومن میکشن روش و ...
    واقعا نمیدونم چی بگم ...
    برند هایی هم مثل KOSS BOSE DENON AUDIO TECHNICA و ... هم که کلا تعطیل !
    مدل های جدید و سطح بالای AKG و سن هایزر هم که تعطیل ... اینم از وضع قیمت ها !!!

*** قیمت قدیم 701 حدود 539$ بود ... بعد 399$ شد ... الانم همه جا اکثرا حدود 270$- 250$ میفروشن
    بعد اینجا میاد میگه 630 تومن ! بیشتر توان تایپ ندارم ... بعد طرف میگه 0400 تا قطعنامه هم صادر کنن هیچ چیز نیست ! با 4 تاش کمر ملت خورد شده !

2. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mse1445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نظرتون راجب به Sennheiser MX 470 LiveBass Stereo Earbuds چیه قیمتش اینجا نمیدونید چنده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در ضمن مدل PHILIPS HI FI SHC8900 WIRELESS هم هست كه خيلي ازش تعريف مي كنن

اون يكي پست من كجا رفت؟

من يه هدفون مي خوام كه بيس فوق العاده داشته باشه و براي بازي مي خوام مهم ترين فاكتور همون بيس هست برام اگه حالت SURROUND هم داشته باشه خوب بهتره USB هم نباشه چون خودم كارت صدا قوي دارم و اگه بخوام چيزه ديگه بزنم بتونم خودم اين 3 تا مد نظرمه:
    MDR-XB700
    CREATIVE MK2
    PHILIPS SHC 8900 WIRELESS
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 13:25. دليل: پست متوالی

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد خريد HD555 با يکي تحت عنوان tasvirco.com صحبت کردم، ايشون ميگفتند محصول رو دارند ولي موقع خريدش که شد گفتند تموم شده !
    تصميم گرفتم از اين به بعد از واسطه خريداري نکنم، چون نه ميدونه موجودي داره يا نه و نه اينکه قيمت خوبي ميده !

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

در مورد خريد HD555 با يکي تحت عنوان tasvirco.com صحبت کردم، ايشون ميگفتند محصول رو دارند ولي موقع خريدش که شد گفتند تموم شده !
    تصميم گرفتم از اين به بعد از واسطه خريداري نکنم، چون نه ميدونه موجودي داره يا نه و نه اينکه قيمت خوبي ميده !
    عزیز من چرا انقدر سختش میکنی مگه میخوای با هدفون چکار کنی یه AKG بگیر قیمتش هم همونی میدن که همه جای دنیا میدن خودت رو راحت کن.

7. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

:(
    خوب من يک مدل خوب انتخاب کردم ميخوام بخرمش ديگه ...
    شما چه پيشنهادي داريد ؟ چه مدلي ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

يكيم مارو راهنمايي كنه ممنون مي شيم

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

:(
    خوب من يک مدل خوب انتخاب کردم ميخوام بخرمش ديگه ...
    شما چه پيشنهادي داريد ؟ چه مدلي ؟
    منظورم اینه که اگه دنباله چیزی هستی که نیست جایگزینی که وجود داره یک کم با یا پایین تر خوب اون رو بگیر.
    يكيم مارو راهنمايي كنه ممنون مي شيم
    اون يكي پست من كجا رفت؟

من يه هدفون مي خوام كه بيس فوق العاده داشته باشه و براي بازي مي خوام مهم ترين فاكتور همون بيس هست برام اگه حالت SURROUND هم داشته باشه خوب بهتره USB هم نباشه چون خودم كارت صدا قوي دارم و اگه بخوام چيزه ديگه بزنم بتونم خودم اين 3 تا مد نظرمه:
    MDR-XB700
    CREATIVE MK2
    PHILIPS SHC 8900 WIRELESS
    من دنبال يه هدفونم تا 170 تومن مهم ترين چيزش برام بيس هست و براي كار GAME مي خوام من خودم دوتا مدل مد نظرم هست كسايي كه داشتن يه توضيحي بدن مخصوصا بيسشون كه تا چه حد توان داره

SONY MDR-XB700

CREATIVE MK2

سنهايزر هم شنيدم خيلي خوبه اما اين حدود قيمتياش فكر نمي كنم بيس خيلي قوي داشته و بيشتر شفافيت صدايي دارن خلاصه اگه ميشه راهنماييم كنيد حالت SURROUND هم داشته ياشه بهتره اما نداشت هم اهميت نداره USB هم نمي خوام چون خودم كارت صداي قوي دارم
    هیچ هدفون خوبی افکت نداره این دنگ و فنگ ها همش تبلیغاتیه کارت صدای خوب داری surrounded از تنظیمات مدیا پلیر و کارت صدا ست کن.اگه کارت صدات اینترنال هست شاید نتونی خوروجی خوبی برای هدفون بگیری (حتی 200 تومن) برای همین اگه پول هدفون دادی دیدی اونی نشد که انتظار داشتی میتونه این خودش یک دلیلش باشه.
    مارک خوب فقط akg و سناییزر بقیه برند ها کیفیت در خور اسمشون ندارند برند بهتر هست ولی به سختی ایران پیدا میشه. برو تو بازار یک پر سو جو بکن ( همه مدل ها نیست مثل بقیه دوستان سر گردون نشی بگو تو اون قیمت چه مدل هایی موجوده دوستان اگه چیزی بدونند حتما دقیق تر راهنمایی میکنند.
    برای akg همکف پایتخت برای سنهاییزر هم تک و توک میشه پیدا کرد. که جاش ون رو برات pm میکنم.
    Last edited by peaceful1; 12-08-2010 at 19:09.

11. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مدلي رو پيشنهاد ميکنيد تا جايگزين اين مدل کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من جايي سراغ دارم كه همه ي مدل هاي سنهايزر داشته باشه شما كدوم مدل تا سقف اين قيمت پيشنهاد مي كنيد؟ بعد يعني مدل USB دار كيفيتش بهتره تا به يك كارت صداي اينترنال قوي وصل بشه؟

از AKG چه مدلي رو پيشنهاد مي كنيد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •