سلام
باتری ای که نو باشه درصد استهلاکش صفر هست
سلام
باتری ای که نو باشه درصد استهلاکش صفر هست
سلام چطور میشه سی دی ویندوز رو رو حالت روشن کردن یالا اورد
دوستان عزیز بنده قصد دارم همین عصر برم یه N550JV بگیرم
مدلی که انتخاب کردم صفحه مات با گرافیک 2 گیگ هستش که با بلو ری 3600 و بدون اون 3550 هستش
ایا 4 گیگ فرقی میکنه با 2 گیگ واسه فریم دهی تو بازی ها ؟
من فقط میخوام بازی dota 2 رو با بهترین کیفیت اجرا بکنم که تو notebookcheck نوشته فریم 30+ میده رو اولترا
این کافیه دیگه اره؟
خب حالا کلا باید به چه نکاتی توجه بکنم چونکه نمیخوام هیچ مشکلی پیش بیاد
نمایندگی رسمی سازگار ارقام هستش
چه جوری میشه فهمید نو هستش؟چه چیزهایی باید باهاش باشه؟ چیا رو باید چک بکنم؟
به غیر از باتری که خیلی حالا بهش گیر میدن مشکل دیگه ای که نداره اره؟
و.......
خلاصه هرچی میتونید بهم مشاوره بدین
سپاسگزارم
اگه پول داری گرافیک 4 بگیرچون چندسال دیگه حسرت این 2 دیگ ناقابل رانخوری .اگه گارانتی معتبربگیری خیالت راحت آکبند بهت میدن. کیف،موس وساب وفر همراه لپ تاپ است. حتی بعضی شرکتها بابیمه نیز میباشد.
دوست عزیز رم واسه بازی مهم نیست،رم برای رندرینگ در نرم افزارا بیشتر مهمه.توی بازی شایو 1 فریم بیشتر بت بده!ارزش نداره.
حتما از گارانتی معتبر بخر،ترجیحا سازگار ارقام
مشکلی ندار.وقتی صفحه نمایششو دیدی دیگه همه چی یادت میره.من از نزدیک باش کار کردم ظریفتر ازn56 هست و صداش وحشتناک بلند و زیباست.
پیشاپیش مبارکت باشه
Sent from my GT-P3100
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییت
الان از بازار برگشتم اون مغازه گفت همین 2 ساعت پیش فروخمش رفت ولی صفحه لمسی دارم که بهترشه
واقعا نمیدونستم چی بهش بگم
کلی گشتم و یکی رو پیدا کردم که داشتش ولی گارانتیش زیاد جالب نبود
فکر کنم ویستا بود
تا حالا با این گارانتی سر و کاری نداشتم
بیخیال شدم و با اعصاب داغون اومدم خونه
همون اولی گفت تا شنبه واسش میاد حالا شاید قسمت بوده بعد از این همه وقت اراده کردم که برم بخرم که اینجور شد شایدم واسه شکم بین این و n56jr
عزیز شما حتما مات و مدل 4 گیگش رو بگیر که مطمئنم پشیمون نمیشی و اصلا لمسی نگیر که باتری رو میخوره و اگه خراب بشه خدا داند بیشتر بدرد کسانی میخوره که بازی نمیکنن و زیاد کار نمی کنن میرن فیسبوک و فیلم میبینن لمسی بدرد شما نمیخوره N56 هم به خاطر سیستم بالاترش باتری زیادی مصرف میکنه و طراحی جالبی نداره صدای فناش هم زیاده همین رو بگیر![]()
صفحه لمسی یک ترفند جدیده برای فروش بیشتر.الان کدام یک ازلپ تاپهای اپل لمسیه ؟صفحه لمسی بیشترمناسب تبلت است نه لپ تاپ .اگرصفحه براق باشه که چه بدتر.
دوستان لازم دونستم تا اتفاقی که برام افتادرو بگم که بقیه بهتر بتونن تصمیم گیری کنن.
من این لپ تاپ رو هفته قبل بردم گارانتی آواژنگ بخاطر مشکل لقی DVD Rom.
گفتن که دو سه روز دیگه بهتون SMS میدیم بیاین تحویل بگیرین.بعد از گذشت هفت روز بدون اینکه خبری بدن خودم از کارو زندگیم زدم رفتم ببینم چه خبره..
دیدم که لپ تاپ یه گوشه افتاده و هیچ کاری نکردن.ازون جالبتر جوابی بود که دادن....
گفتن که هیچ مشکلی نداره!!!!
اول اینکه من بیکار نبودم که دو روز وقت بذارم برم اونجا و هیچ مشکلی نداشته باشه.
دوما اینکه اگه مشکلی نداشت چرا خبر ندادین برم تحویل بگیرم!!
بعدش که توضیح دادم که مشکل چی بوده گفتن که تمام لپ تاپ های ایسوس همینجورین!!
گفتم که روزی که خریدم اینجوری نبود تازه اینجوری شده یجور گفتن که انگار دروغ میگم گفتن همینی که هست!!
واقعا لپ تاپ های ایسوس همچین کیفیت ساختی دارن که از اول همینجوری باشن؟؟!!
در نهایت اینکه درود به گارانتی آواژنگ....اگه ادم بدون گارانتی بخره خیلی بهتره تا آواژنگ بگیره...
کاش یه نظارتی روی این گارانتی بود که همچین شرکت های مفت خوری کار نکنن.
راستی همون موقع که اونجا بودم یکی تبلتشو اورد و گفت که باطریش تا 69 درصد بیشتر شارژ نمیشه.بهش گفتن که شامل گارانتی نمیشه و هزینش 80000 تومان میشه!!
ممنون از این همه رسیدگی واقعا.اگه قرار باشه مشکل باطریم شامل گارانتی نشه که...!!!!
قضاوت با خودتون دیگه
دوستان يه سوال اين نوت بوك با گارانتي green هست تو بازار؟؟و اينكه سفارش آمريكا اين نوت بوك ممكن هست كيبورد عربي هم داشته باشه؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)