یه سری به این لینک بزنین کانفیگش فرق داره cpu 4770 , هارد 1 ترا ssd و قیمت هم 1000 دلار
windows.microsoft.com/en-us/windows-8/asus-n550
لینک cpu
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری به این لینک بزنین کانفیگش فرق داره cpu 4770 , هارد 1 ترا ssd و قیمت هم 1000 دلار
windows.microsoft.com/en-us/windows-8/asus-n550
لینک cpu
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Alberto; 29-11-2013 at 17:30.
دوستان لطفا اگر کسی اطلاع داره جواب بده ب سوالاتم!
1.بنظرتون تا 1 ماه دیگه نهایتا عاقلانست صبر نیم و بعد خرید کنیم؟یا تفاوت آنچنانی نخواهد کرد؟
2. بین هیبریدی های yoga pro2 و xps 11 و ... هیچکدوم بدرد کار کردن با نرم افزار های اتوکد و 3dmax میخورن؟! چون سری پردازندشون u هست و 2هسته فیزیکی دارن!!یه کمکی چیزی کنید لطفا
بنظرتون بهتره هیبریدی رو انتخاب کنم واسه اون کارا یا مک 13 اینچی جدید با گراف iris و پردازنده i5 از سری M ک همون 4 هسته فیزیکی داره؟! قیمتم تا 4 تومن این حدودا نهایتا!واسه حدود 1ماه دیگه!
لطفا پاسخ بدید![]()
شما هنوز هم خرید نکردی برادر عزیز من؟ دیگه اینقدرها هم سختگیر نباش.
اگه تهرانی یه سر برو پاساژ پایتخت طبقه سوم . یه نگاه از نزدیک به سونی وایو pro بنداز که از حدود 4 تومن هست تا 5.5 میلیون. با بهترین کیفیت ممکن و وزن 1 کیلوئی و صفحه تصویر تاچ اسکرین و فوق العاده با کیفیت بالا. جواب کارهای شما رو پردازنده های سری u در حد قابل قبول هم میدند. پردازنده های 4 سال پیش هم مثل بنز جواب میدند چه برسه به اینها. مک مورد اشاره شما هم خیلی خوب هستش و گزینه مطلوبیه.
ممنون از توجهت دادا!ولی همون موقع هم گفتم فروشنده آشنا بود و بهم گفت صبر کن قیمت میاد پاین و قیمت هم از اون موقع تا حالا حدود 500 اومده پاینتر روی همین مکبوک ایر ها!!!! بعد هرچی فکر میکنم میبینم 3dmax بر روی پردازنده های 2هسته ای سری u خوب جواب نمیدن و آخرو آقبتی نیستن! فعلا منتظریم ببینیم تکلیف این macboock 13 جدید چی میشه با پردازندهد سری M و چهار هسته فیزیکی.قیمت هاشون بنظرتون پاینترم میاد؟!نخریم یوهو بکشه پایین!!
سلام
دوستان اگه میشه یه لپ تاپ که برای فیلم دیدن عالی باشه معرفی کنید تو رنج قیمت 3 میلیون
صفحه نمایشش هم حتما Full HD باشه
Last edited by mohsen 444; 06-12-2013 at 17:55.
این N550 باز هم توی Alldigital بالا رفت !!!!!!!!!
سایر لپ تاپ ها توی Digikala حدود 50 تومن کشیدن پایین .
اوباما هم گفته سخت ترین تحریم ها علیه ایران هم چنان باقی خواهد ماند .....
فکر نکنم امبدی به پایین اومدن قیمت ها باشه . صبر کنیم نمایش گاهها تموم شن مدل ها جدید بیان .
دوستان خبر تازه ای منتشر نشده؟؟
قیمتا پایین میاد یا بالا میره؟؟
دوست من توی این مملکت قیمت رو نمیشه پیش بینی کرده
ضمنا قیمتا سریع بالا میرن اما خیلی اروم پایین میان
الا y510 توی بازار 3 میلیون هست و n550 هم 3600 تا 3900 بستگی به کافیگ موجود هست
این y410p نمیاد ایران؟
هر مدل جدیدی که بیاد 1 سال طول می کشه تا توی ایران هم بیاد.مثل همین y410p .فکر نکنم امبدی به پایین اومدن قیمت ها باشه . صبر کنیم نمایش گاهها تموم شن مدل ها جدید بیان .
Last edited by aliano; 30-12-2013 at 19:33.
دوستان هم n550 و هم y510p تو بازار موجوده ولی قیمتها نا امید کننده هست . کانفیگ لمسی n550 تقریبا 4 تومنه . به نظرتون امکان داره قیمتا پایین بیاد مثلا زیر 3.500 ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)