تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 249 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خداییش نمیتونم اولادی رو درک کنم
    اینا فازشون چیه؟
    فــــــــــــــــــــــــ ـــــــقط پــــــــــــــــــــــــ ـــــــــول...........................

2. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

فــــــــــــــــــــــــ ـــــــقط پــــــــــــــــــــــــ ـــــــــول...........................
    والا ما هم که استقلالی هستیم موندیم فازه اینا چیه
    ولی انصافا پولو قبول ندارم تنها چیزی که نداریم پــــــــــــــــوله

4. 2 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

والا ما هم که استقلالی هستیم موندیم فازه اینا چیه
    ولی انصافا پولو قبول ندارم تنها چیزی که نداریم پــــــــــــــــوله
    بی پولی برای همه تیمهاست.وضعیت کشور همینه.ولی یکسری از مدیران دارن بی لیاقتی خودشون رو گردن نداشتن پول و تحریمها میندازن.
    +
    یک نکته دیگه اینکه اولادی به خاطر پول استقلال اومده، حالا چرا استقلال این بازیکن رو گرفته.یعنی اون گل چیپش به رحمتی توی دربی و اون پشتک و باروهاش رو فراموش کردن.من که بعید میدونم...شاید نتیجه گرایی جای غیرت و تعصب رو گرفته؟!!!نمیدونم

+
    الان برنامه نود صحنه های داوری پرسپولیس - استقلال اهواز را داره بررسی میکنه و صحبتهای خسروی جالبه.
    خیلی جالبه قبول داره بازیکن استقلال خوزستان ، صادقیان رو زده ولی میگه نیرو زیاد نبوده پست خطا نیست و خود بازیکن زمین افتاده.آخه مرد حسابی بازیکن در سرعت یه تلنگر کوچیک باعث میشه زیمن بخوره.بازیکن مریض که نیست بیخودی زمین بخوره.حتما علت داشته که اونم ضربه بازیکن استقلال خوزستان بوده هر چند که کم جون باشه.
    حالا اگر میگفت برخورد نداشته و دایو بوده میشد قبول کرد ولی این حرفاش بنظرم قابل قبول نیست
    Last edited by aluminum; 11-11-2013 at 23:27.

6. 14 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

الان برنامه نود صحنه های داوری پرسپولیس - استقلال اهواز را داره بررسی میکنه و صحبتهای خسروی جالبه.
    خیلی جالبه قبول داره بازیکن استقلال خوزستان ، صادقیان رو زده ولی میگه نیرو زیاد نبوده پست خطا نیست و خود بازیکن زمین افتاده.آخه مرد حسابی بازیکن در سرعت یه تلنگر کوچیک باعث میشه زیمن بخوره.بازیکن مریض که نیست بیخودی زمین بخوره.حتما علت داشته که اونم ضربه بازیکن استقلال خوزستان بوده هر چند که کم جون باشه.
    حالا اگر میگفت برخورد نداشته و دایو بوده میشد قبول کرد ولی این حرفاش بنظرم قابل قبول نیست
    اولین کسی که اسمش به عنوان غشی تو داوری اعلام شد همین خسروی بود که پرویز سیار اسمش گفت
    بعدش هم که میدونیم چه اتفاقی افتاد سیار ممنوع التصویر شد

جدای از اون گل اولادی به استقلال که اون هم مدیون پاس بی نظیر ساها میدونم اونم تو سالی که دنیزلی سرمربی تیم بود
    بزرگ ترین کاری که برای پرسپولیس کرد اخراجش تو بازی با استقلال و خلق حماسه 10-10-3 توسط ایمون زاید بود

8. 15 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

+++موشک+++

10. 19 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

رضايي با فولاد خوزستان به توافق اوليه رسيد

مهاجم نيم فصل اول تيم فوتبال پرسپوليس با فولاد خوزستان به توافقات اوليه رسيد.

غلامرضا رضايي مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در نيم‌فصل که پس از توافق با دايي و رويانيان از اين تيم جدايي‌اش قطعي شد پس از مذاکره با 3 باشگاه بالاخره شب گذشته با مسئولان فولاد خوزستان به توافقات اوليه رسيد.

به گزارش فارس،رضايي طبق هماهنگي با رويانيان به دنبال دريافت رضايت‌نامه مکتوب است تا ظرف چند روز آينده قرارداد خود را با فولادي‌ها ثبت کند.

منبع: ورزش3
    Last edited by shaparak13; 12-11-2013 at 12:07.

12. 8 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

14. 7 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اولین کسی که اسمش به عنوان غشی تو داوری اعلام شد همین خسروی بود که پرویز سیار اسمش گفت
    بعدش هم که میدونیم چه اتفاقی افتاد سیار ممنوع التصویر شد

جدای از اون گل اولادی به استقلال که اون هم مدیون پاس بی نظیر ساها میدونم اونم تو سالی که دنیزلی سرمربی تیم بود
    بزرگ ترین کاری که برای پرسپولیس کرد اخراجش تو بازی با استقلال و خلق حماسه 10-10-3 توسط ایمون زاید بود
    آحرش نفهمیدیم که به چی میگن خطا !!! هر وقت که حال میکنن قانون تغییر میدن
    البته اولادی زمان بی پولی ترانسفر شد و جیب باشگاه پر کرد وگرنه اگه ایران میموند الان وضعیتش خیلی بهتر بود

16. 3 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بحث حضور محسن مسلمان هافبک ذوب آهن در پرسپولیس از حدود 2 ماه پیش مطرح شد و در چند نشست ذوب آهنی‌ها با پرسپولیسی‌ها به توافقات خوبی رسیدند اما با توجه به اینکه قرار بود طبق توافقات انجام شده این انتقال با حضور دو بازیکن پرسپولیس در ذوب آهن و مبلغی پول تمام شود اما طرفین پرسپولیسی و اصفهانی در صحبت‌های جدیدشان در خصوص یک مسئله به بن بست خوردند.
    ظاهرا با سپری شدن چند جلسه با یکدیگر به توافقات نهایی نرسیدند به همین دلیل حضور محسن مسلمان در پرسپولیس کمی کمرنگ تر شده چون این بازیکن پیشنهادی هم از دو تیم دیگر تهرانی دارد.
    در همین زمینه مسلمان به خبرنگار فارس گفت: من فعلا در تمرینات تیم ملی امید هستم، صحبت‌های خوبی هم با پرسپولیسی‌ها داشتیم اما هنوز خودم هم نمی‌دانم می‌خواهد چه اتفاقی بیافتد، من در تصمیم گیری عجله نمی‌کنم.
    همچنین هادی نوروزی نیز که این روزها درخواست جدایی از پرسپولیس کرده و حتی دایی نیز با او موافق کرده، در چند مرحله حتی با بازیکنان پرسپولیس خداحافظی هم کرده و با تیم‌هایی مانند نفت، در حال مذاکره است.
    رضا محمدی دروازه بان سوم پرسپولیس نیز با مسئولان راه‌آهن مذاکراتی داشته و قرار است تکلیف این بازیکن نیز به زودی مشخص شود.
    اما یکی از بازیکنانی که علی دایی نیز روی جذب او بسیار تردید دارد، رضا نوروزی مهاجم نفت تهران است.
    پرسپولیسی‌ها با مسئولان نفت صحبت‌هایی را داشته‌اند اما هنوز به توافق نهایی نرسیده‌اند البته این در شرایطی است که جدایی خانزاده، غلامرضا رضایی و میلاد غریبی نیز تقریبا از جمع قرمزپوشان قطعی است. در همین رابطه غریبی به فارس گفت: نمی‌دانم تیم و مقصد بعدی من واقعا کجاست، قرار است به من اطلاع دهند تا روی آن فکر کنم.

18. 5 کاربر از nima1221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خرید نیم فصل توی چه بازه زمانی هست ؟

20. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •