فــــــــــــــــــــــــ ـــــــقط پــــــــــــــــــــــــ ـــــــــول...........................
فــــــــــــــــــــــــ ـــــــقط پــــــــــــــــــــــــ ـــــــــول...........................
والا ما هم که استقلالی هستیم موندیم فازه اینا چیه
ولی انصافا پولو قبول ندارم تنها چیزی که نداریم پــــــــــــــــوله![]()
بی پولی برای همه تیمهاست.وضعیت کشور همینه.ولی یکسری از مدیران دارن بی لیاقتی خودشون رو گردن نداشتن پول و تحریمها میندازن.
+
یک نکته دیگه اینکه اولادی به خاطر پول استقلال اومده، حالا چرا استقلال این بازیکن رو گرفته.یعنی اون گل چیپش به رحمتی توی دربی و اون پشتک و باروهاش رو فراموش کردن.من که بعید میدونم...شاید نتیجه گرایی جای غیرت و تعصب رو گرفته؟!!!نمیدونم
+
الان برنامه نود صحنه های داوری پرسپولیس - استقلال اهواز را داره بررسی میکنه و صحبتهای خسروی جالبه.
خیلی جالبه قبول داره بازیکن استقلال خوزستان ، صادقیان رو زده ولی میگه نیرو زیاد نبوده پست خطا نیست و خود بازیکن زمین افتاده.آخه مرد حسابی بازیکن در سرعت یه تلنگر کوچیک باعث میشه زیمن بخوره.بازیکن مریض که نیست بیخودی زمین بخوره.حتما علت داشته که اونم ضربه بازیکن استقلال خوزستان بوده هر چند که کم جون باشه.
حالا اگر میگفت برخورد نداشته و دایو بوده میشد قبول کرد ولی این حرفاش بنظرم قابل قبول نیست
Last edited by aluminum; 11-11-2013 at 23:27.
اولین کسی که اسمش به عنوان غشی تو داوری اعلام شد همین خسروی بود که پرویز سیار اسمش گفتالان برنامه نود صحنه های داوری پرسپولیس - استقلال اهواز را داره بررسی میکنه و صحبتهای خسروی جالبه.
خیلی جالبه قبول داره بازیکن استقلال خوزستان ، صادقیان رو زده ولی میگه نیرو زیاد نبوده پست خطا نیست و خود بازیکن زمین افتاده.آخه مرد حسابی بازیکن در سرعت یه تلنگر کوچیک باعث میشه زیمن بخوره.بازیکن مریض که نیست بیخودی زمین بخوره.حتما علت داشته که اونم ضربه بازیکن استقلال خوزستان بوده هر چند که کم جون باشه.
حالا اگر میگفت برخورد نداشته و دایو بوده میشد قبول کرد ولی این حرفاش بنظرم قابل قبول نیست
بعدش هم که میدونیم چه اتفاقی افتاد سیار ممنوع التصویر شد
جدای از اون گل اولادی به استقلال که اون هم مدیون پاس بی نظیر ساها میدونم اونم تو سالی که دنیزلی سرمربی تیم بود
بزرگ ترین کاری که برای پرسپولیس کرد اخراجش تو بازی با استقلال و خلق حماسه 10-10-3 توسط ایمون زاید بود
+++موشک+++
رضايي با فولاد خوزستان به توافق اوليه رسيد
مهاجم نيم فصل اول تيم فوتبال پرسپوليس با فولاد خوزستان به توافقات اوليه رسيد.
غلامرضا رضايي مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در نيمفصل که پس از توافق با دايي و رويانيان از اين تيم جدايياش قطعي شد پس از مذاکره با 3 باشگاه بالاخره شب گذشته با مسئولان فولاد خوزستان به توافقات اوليه رسيد.
به گزارش فارس،رضايي طبق هماهنگي با رويانيان به دنبال دريافت رضايتنامه مکتوب است تا ظرف چند روز آينده قرارداد خود را با فولاديها ثبت کند.
منبع: ورزش3
Last edited by shaparak13; 12-11-2013 at 12:07.
آحرش نفهمیدیم که به چی میگن خطا !!! هر وقت که حال میکنن قانون تغییر میدن
البته اولادی زمان بی پولی ترانسفر شد و جیب باشگاه پر کرد وگرنه اگه ایران میموند الان وضعیتش خیلی بهتر بود
بحث حضور محسن مسلمان هافبک ذوب آهن در پرسپولیس از حدود 2 ماه پیش مطرح شد و در چند نشست ذوب آهنیها با پرسپولیسیها به توافقات خوبی رسیدند اما با توجه به اینکه قرار بود طبق توافقات انجام شده این انتقال با حضور دو بازیکن پرسپولیس در ذوب آهن و مبلغی پول تمام شود اما طرفین پرسپولیسی و اصفهانی در صحبتهای جدیدشان در خصوص یک مسئله به بن بست خوردند.
ظاهرا با سپری شدن چند جلسه با یکدیگر به توافقات نهایی نرسیدند به همین دلیل حضور محسن مسلمان در پرسپولیس کمی کمرنگ تر شده چون این بازیکن پیشنهادی هم از دو تیم دیگر تهرانی دارد.
در همین زمینه مسلمان به خبرنگار فارس گفت: من فعلا در تمرینات تیم ملی امید هستم، صحبتهای خوبی هم با پرسپولیسیها داشتیم اما هنوز خودم هم نمیدانم میخواهد چه اتفاقی بیافتد، من در تصمیم گیری عجله نمیکنم.
همچنین هادی نوروزی نیز که این روزها درخواست جدایی از پرسپولیس کرده و حتی دایی نیز با او موافق کرده، در چند مرحله حتی با بازیکنان پرسپولیس خداحافظی هم کرده و با تیمهایی مانند نفت، در حال مذاکره است.
رضا محمدی دروازه بان سوم پرسپولیس نیز با مسئولان راهآهن مذاکراتی داشته و قرار است تکلیف این بازیکن نیز به زودی مشخص شود.
اما یکی از بازیکنانی که علی دایی نیز روی جذب او بسیار تردید دارد، رضا نوروزی مهاجم نفت تهران است.
پرسپولیسیها با مسئولان نفت صحبتهایی را داشتهاند اما هنوز به توافق نهایی نرسیدهاند البته این در شرایطی است که جدایی خانزاده، غلامرضا رضایی و میلاد غریبی نیز تقریبا از جمع قرمزپوشان قطعی است. در همین رابطه غریبی به فارس گفت: نمیدانم تیم و مقصد بعدی من واقعا کجاست، قرار است به من اطلاع دهند تا روی آن فکر کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)