تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 302 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در جوابتون ک این سوالو پرسین:
    دوستان بدون هیچ گونه قصدی یه سوای داشتم . دی ماریا بازی خوب هم داشته ؟ من هر چی فکر می کنم یادم نمی اد اون جوری که باید به تیم کمک کرده باشه ... خیل دووندس و همیشه توی دفاع خوب بوده ... ولی درصد خراب کردنش خیل بیشتر از موفقیتاشه .
    ماریا فک کنم بره هم واسه تیم بهتره و هم واسه خودش ... اینم بره ارسنال

دیماریا بازیکن خوبی و موقعی که بازی گره می خوره می تونه کمک باشه مثه گل اول تو بازی با والنسیا،بازی تو تیم رئال شرایط خیلی خاصی می خواد اما تا وقتی بیل هست دیماریا زیر سایه اونه.تیمی هم که بخاد تو چند جام مختلف شرکت کنه تو هر پست حداقل باید ۲ بازیکن خوب داشته باشه،پس وجود دیماریا لازمه.
    درمورد بنزما هم موافقم کاملا افت کرده،انگار انگیزه ای نداره ک نقطه ی مقابلش خسه جوان با انگیزه هست ک هر روز بهتر میشه،نمی دونم دلیل اینکه تو بازی هایی مثه با سلتاویگو کارلو کاملا خسه رو بازی نمیده...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
    Last edited by Meisam.apk; 08-01-2014 at 14:40.

2. 3 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

di maria grabs crotch
    گوگل سرچ کن !‌:دي
    من این صحنه رو دیدم ولی فکر نمیکردم منظور خاصی داشته باشه
    اگه اینکارو برای جواب هوادارا کرده باشه خیلی بده
    باید از طرف باشگاه جریمه بشه چون رئال با هواداراش رئال شده

__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________

آربلوا و مصدوم کردن غیر عمدی گرث بیل

گویا مدافع اسپانیایی رئال مادرید به صوت غیرعمدی هم تیمی ولزی اش را مصدوم کرده بود
    سایت گل- کاروسل دپوتیوو د گزارشی که روز سه شنبه منتشر کرد یادآوری نمود که مصدومیت اخیر گرث بیل از ناحیه عضله دوقلو در پی خطای آلوارو آربلوا حاصل شده بود.
    طبق این گزارش در طول این مدت سران رئال مادرید تلاش کردند تا از انتشار و رسانه ای شدن این خبر اجتناب کنند. این درحالی است که درفصل گذشته نیز آلواروآربلوا به صورت غیرعمد ایکر کاسیاس را نیز مصدوم کرد. آن مصدومیت در بازی رئال در جام حذفی و در مصاف با والنسیا ایجاد شده بود. در آن بازی یکی از انگشتان دست کاسیاس شکست و همان زمان بود که رئالی ها به سراغ جذب دیگو لوپس رفتند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________

این آربلوآ تا تک تک بازیکنا رو مصدوم نکنه ول کن نیست
    اون از کاسیاس که نابودش کرد ، اینم از بیل
    درست غیر عمد بوده ولی چند بار آخه ؟

محتوای مخفی: آمار گلزنی رونالدو 

در سال 2013 توانست در 59 بازی باشگاهی و ملی 69 گل بزند. این دو گلی که او امروز زد باعث شد به رکورد 400 گل در دوران بازی برسد. رونالدو به همراه پدرو پائولتا با 47 گل بیشترین گل ملی را برای پرتغال دارد. او 353 گل باشگاهی هم زده است که به این ترتیب از رونالدو برزیلی پیشی می‌گیرد. آن رونالدو 352 گل باشگاهی زده بود.
    مهاجم اهل مادیرا در 653 به این تعداد گل زده است؛ اما حیرت‌انگیز آن که او در تنها 221 بازی برای رئال مادرید 230 گل زده است. یعنی بیش از یک گل در هر بازی.

Last edited by Abdolreza2012; 08-01-2014 at 13:59. دليل: اضافه کردن خبر

4. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مشخصا دلیل بازی کردن کریم، شخصی بنام زیزو و حمایت همه جانبش از اون هست!

6. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من این صحنه رو دیدم ولی فکر نمیکردم منظور خاصی داشته باشهاگه اینکارو برای جواب هوادارا کرده باشه خیلی بدهباید از طرف باشگاه جریمه بشه چون رئال با هواداراش رئال شده __________________________________________________ __________________________________________________ ______________________آربلوا و مصدوم کردن غیر عمدی گرث بیلگویا مدافع اسپانیایی رئال مادرید به صوت غیرعمدی هم تیمی ولزی اش را مصدوم کرده بود
    سایت گل- کاروسل دپوتیوو د گزارشی که روز سه شنبه منتشر کرد یادآوری نمود که مصدومیت اخیر گرث بیل از ناحیه عضله دوقلو در پی خطای آلوارو آربلوا حاصل شده بود.
    طبق این گزارش در طول این مدت سران رئال مادرید تلاش کردند تا از انتشار و رسانه ای شدن این خبر اجتناب کنند. این درحالی است که درفصل گذشته نیز آلواروآربلوا به صورت غیرعمد ایکر کاسیاس را نیز مصدوم کرد. آن مصدومیت در بازی رئال در جام حذفی و در مصاف با والنسیا ایجاد شده بود. در آن بازی یکی از انگشتان دست کاسیاس شکست و همان زمان بود که رئالی ها به سراغ جذب دیگو لوپس رفتند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________این آربلوآ تا تک تک بازیکنا رو مصدوم نکنه ول کن نیستاون از کاسیاس که نابودش کرد ، اینم از بیلدرست غیر عمد بوده ولی چند بار آخه ؟
      محتوای مخفی: آمار گلزنی رونالدو 
    در سال 2013 توانست در 59 بازی باشگاهی و ملی 69 گل بزند. این دو گلی که او امروز زد باعث شد به رکورد 400 گل در دوران بازی برسد. رونالدو به همراه پدرو پائولتا با 47 گل بیشترین گل ملی را برای پرتغال دارد. او 353 گل باشگاهی هم زده است که به این ترتیب از رونالدو برزیلی پیشی می‌گیرد. آن رونالدو 352 گل باشگاهی زده بود. مهاجم اهل مادیرا در 653 به این تعداد گل زده است؛ اما حیرت‌انگیز آن که او در تنها 221 بازی برای رئال مادرید 230 گل زده است. یعنی بیش از یک گل در هر بازی.
    من که اصلا از باز بازی اربلوا خوشم نمیاد اط زمانی هم که زد ایکر رو مصدوم کرد ازش متنفر شدم(غیر اردایه و تقصیر کارم نبود ولی خب حسم بهش همینه) از امروزم که معلوم شده مصدومیت بیل تقصیر اون بوده کلا دیگه

8. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با اومدن کارواحال تقریبا مشکل دفاع از اون ناحیه رفع شده،آربلوا احساس می کنم در حد رئال نیس...

10. 2 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

پرز به دنبال بازگرداندن رائول به سانتياگو برنابئو

رئيس باشگاه رئال مادريد در نظر دارد اسطوره سابق اين تيم را به سانتياگو برنابئو برگرداند.

سفر رئال مادريد به قطر براي برگزاري ديدار دوستانه با پاري‌سن‌ژرمن باعث نزديک‌تر شدن فلورنتينو پرز به رائول گونزالز براي بازگشت وي به باشگاه شد.

براساس گزارش «کانفيدنشال» رئيس باشگاه رئال مادريد مصمم است که اسطوره سابق باشگاه را براي ملحق شدن به سازمان ورزشي‌اش به سانتياگو برنابئو بازگرداند.

هدف فلورنتينو پرز اين است که برخي از بازيکنان سابق را به باشگاه بازگرداند تا تکليف برخي از پست‌هاي ورزشي باشگاه مشخص شود.

رائول که هنوز فوتبال بازي مي‌کند در نظر دارد يک فصل ديگر به بازي کردن ادامه داده و سپس بررسي خواهد کرد که آيا پيشنهاد رئال را بپذيرد يا نه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

//

تیتر خبر رو خوندم یه لحظه فکر کردم میخواد بیاد رئال بازی کنه !!!

خودم بیشتر از بنرما قبولش دارم !!!!! حتی الان !!
    Last edited by wooooow; 08-01-2014 at 22:00.

12. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

تبریک میگم، ظاهرا کار تمدید قرارداد آلونسو کاملا حل شده، تمدید قرارداد دو ساله هست. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
    خوزه لوئیس سانچز هم این مورد رو تایید کرده.

+

با این تمدید پرونده نقل و انتقالات زمستانی تیم بسته میشه، طبق صحبت های کارلو هیچ گونه ورودی یا خروجی نخواهیم داشت.

14. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

در تکمیل خبر معراج جان:
    1. گفته میشه ژابی الان در ساختمان باشگاه هست تا قرارداد رو امضا کنه همین امشب!
    2. قرارداد سالانه 6 میلیون دستمزد داره+یک گزینه تمدید خودکار سال سوم قرارداد هم توش وجود داره که اگه دو طرف راضی باشن، خودکار قرارداد یک سال دیگه هم تمدید میشه

حقیقتا این خبر خیلی خوب بود..
    فکر رفتن ژابی بشدت آزار دهنده بود و خیلی خوشحالم موند
    خیالمون از وسط راحت شد...
    +
    کریس یه رکورد دیگه زد!
    در واقع کریس در بازی با سلتا، تونست 2 گل بزنه تا 30مین 2 گله خودش رو در رئال ثبت کنه
    بدین ترتیب رکورد 29 بازی که رائول توش 2 گل زد برای رئال رو، شکوند...!
    رکورد بعدی چیه؟!
    +
    مثل فصل نقل و انتقالات قبل، بازم شدیدا خبر انتقال کوئنترائو به من یو به گوش میرسه...!

16. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

من واقعا نمیدونم چرا مدیران و مربیان رئال هیچ تلاشی برای حفظ کوانترائو نمیکنند ! واقعا جای تعجب داره مطمئنا اگه تو یک تیم دیگه بود بدون شک به بهترین دفاع چپ دنیا تبدیل میشد...

18. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنونم ازتون،امیدوارم ژابی الونسو به زودی به شرایط بازی اولیه خودش برسه...
    انتقال کوئنترایو می تونه اشتباهی دیگه توی فصل نقل و انتقال برای پرز باشه.
    به هرحال مدیرت هم باید به فکر سود دهی بیشتر و افزایش درآمد باشه،اما نه به هرقیمتی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •