تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 269 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نام : ایمان
    نام خانوادگی : باصفا
    محل تولد : وزوان از استان اصفهان
    تاریخ تولد : سیزده دی ماه 71 (سن 21 )
    قد : 175 سانتیمتر
    باشگاه کنونی : بازیکن ازاد (شهریور 92)
    باشگاه های سابق : شهرداره اراک ! شهرداری بندر عباس استیل اذین سمنان
    تیم ملی : وی سابقه بازی در رده های ملی در پایه جوانان و نوجوانان را زیر نظر علی دوستی مهر و در پایه ی امید هم زیر نظر علی منصوریان را داراست وی از سال 86 سابقه عضویت در تیم ملی را دارد تا کنون هم زیر نظر علی منصوریان از اعضای اصلی تیم امید است
    پست : ایمان باصفا از جمله بازیکنان مستعدی هست که قابلیت بازی در چند پست را داراست * ولی بیشتر در پست تخصصی خود که بازیساز میباشد فعالیت میکند سبک بازی این جوان بی شباهت به بازی جانواریو نیست لازم به ذکر است که این بازیکن با معرفی نزدیکان رویانیان در تمرین پرسپولیس حاضر شد ولی چون این باشگاه دنبال هافبک تدافعی بود این بازیکن که طراح بود مورد پسند گل محمدی واقع نشد و حالا از نظر قلعه نوعی امید و اینده ایران نامیده شده است یک نکته مهم درباره این جوان تعداد پاس گل های فراوان این بازیکن هست که سال قبل علاوه بر 8 گل زده 14 پاس گل داده که اماری بسیار جالب می باشد
    +
    ما و اینهمه خوشبختی محــاله ! در حد خرید مسی خوشحال شدم با توجه به قبلی ها !
    Last edited by XENON24; 19-11-2013 at 19:52.

2. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این ویدیو رو دانلود کنید ببینید ! ببینید ------ مجری ورزشی ایران کیه ! با SMS های منو تو هم پز میده ! از طرف استقلالی ها یدونه اس ام اس نباید بره برای این برنامه !

حتما ببینید راهکاره کسر امتیازو :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

منتظري در آستانه جدايي از استقلال

مدافع تيم فوتبال استقلال در آستانه جدايي از اين تيم قرار گرفته است.

پژمان منتظري در باره شايعه جدايي اش از استقلال عنوان کرد: در 10 روز گذشته مذاکراتي با يک باشگاه چيني انجام داده ام که اگر آپشن ها و بندهاي مورد نظرم در اين مذاکره انجام شود از استقلال جدا مي شوم. البته رابطه من با فتح الله زاده و قلعه نويي و باشگاه استقلال صميمانه تر از اين حرفهاست که بخواهم حرفي بزنم و خودم هم خيلي دوست ندارم بين زمين و هوا بمانم.

وي افزود: در اين مدت خيلي صحبت ها در مورد رفتن و ماندن من شده بود من زياد اهل مصاحبه و گفت و گو نيستم و اين صحبت ها را اکنون مطرح کردم تا شايعه اي درست نشود و تا هفته آينده تکليفم روشن مي شود.

منتظري در پاسخ به اين سوال که آيا اين پيشنهاد در همان راستاي پيشنهاد قبل از فصلش است، گفت: دقيقا همين طور است. اگر تا هفته آينده بندهايي که مدنظرم است انجام شود از استقلال جدا مي شوم. من پيش از فصل هم سر مبلغ و مدت قرارداد و اينکه بازيکن تيم ملي ام و بايد در اردوها باشم صحبت کرده ام. همه اينها را گفتم تا ديگر در موردش حرفي نزنم.

پژمان منتطري پيش از فصل از يک باشگاه چيني پيشنهاد داشت اما هنوز نام تيم چيني اعلام نشده است.

به گزارش فارس

6. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پژمان هم داره میره
    واقعا بهش حق میدم دیگه چقدر از قرارداد میلیاردی بگذره؟این هم زن و بچه داره
    میرشاد ماجدی میگفت پژمان گفته شما یک دهم قرارداد چینی ها رو به من بدین میمونم اما مشکل اینجاست که همون یک دهم هم نیست!
    آقای فتح الله زاده خواهشا اگه نمیتونی پول بیاری تیمو تحویل یکی دیگه بده.استقلال ارث پدری کسی نیست!
    دمت گرم تا الان همه کار کردی اما وقتی نمیتونی تا کی باید با روح و روان هوادار بازی بشه؟!

8. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو تا گل تا صدر جدول اونم با این همه مشکلات ...

10. 6 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان شماره 9 تو تصویر زیر کیه ؟

ایستاده از راست:پاشازاده-فرزادمجیدی-پیروز قربانی-یدالله اکبری-محمود فکری-سامره
    نشسته از راست:بختیاری زاده-موسوی-طباطبایی-منصوریان-سیروس دین محمدی
    +
    عجب سال گندی بود..

12. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

از ایمان باصفا شناخت زیادی نداریم اما حرکت خوبیه که دنبال جوانان با استعداد باشیم.
    با رفتن جباری نتونستیم جاشو پر کنیم ، از طرفی میانگین سنی تیم بالاست و حتما باید به فکر فصلهای بعد باشیم
    که کم کم جانشین خوب واسه ستاره ها داشته باشیم.
    Last edited by federrer; 23-11-2013 at 03:30.

14. 6 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

استقلال دوست داریم

16. 7 کاربر از mehdi987ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دیـــــــــــــــــروز
    تولـــد پر افتخارترین مربــی ایــران بود.
    نیم قرن زندگی با افتخـــــــــــــــــــــ ـار

18. 6 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده: منتظری در استقلال می‌ماند و جای دیگری نمی‌رود

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح‌الله‌زاده طی گفت وگویی با سایت رسمی باشگاه استقلال در خصوص مسائل مختلف به صحبت پرداخت.

مدیرعامل باشگاه استقلال در ارتباط با وضعیت پژمان منتظری اعلام کرد: در مورد این قضیه ما قبلا هم با منتظری صحبت کردیم بازهم صحبت می‌کنیم و به توافق می‌رسیم. ان‌شاءا... پژمان در استقلال می‌ماند و جای دیگری نمی‌رود.

دکتر فتح‌الله‌زاده در خصوص انتخاب معاونین جدیدش اظهار داشت: این عزیزان جدیداً به جمع ما اضافه نشده‌اند و اتفاق جدیدی صورت نگرفته است فقط این مسئله در مورد آقای ساعدی صدق می‌کند ایشان از همکاران خوشفکر و نیکنام ما در عرصه مدیریت هستند که من قبلاً هم با وی کار کرده‌‌ام. ساعدی آدم بسیار امینی است و به همین دلیل ایشان را به عنوان سخنگو و مشاور خود در باشگاه استقلال انتخاب کردم.

وی در ادامه در خصوص بازگشت علی نظری به عنوان قائم‌مقام باشگاه استقلال گفت:‌ در مورد آقای نظری هم باید بگویم با ایشان سال‌ها کار کردیم و وی به دلیل مسائل کاری و شخصی و مشکلاتی که داشت باید در برهه‌ای از زمان از جمع ما جدا می‌‌شد تا به آنها رسیدگی کند، در این خصوص با من هم صحبت کرده بود و از بنده مرخصی گرفته بود که البته مرخصی‌اش از دو، سه ماه هم بیشتر شد. من فکر کردم مرخصی او تا به این زمان کافی است و همان‌طور که قبلاً به عنوان قائم‌مقام در باشگاه استقلال فعالیت می‌کرد الان هم در این پست به فعالیت خود ادامه می‌دهد. در واقع نظری از استقلال جدا نشده بود که بخواهد برگردد.

دکتر فتح‌الله‌زاده در ادامه اظهارداشت: بهرام امیری هم مشاور من بود و خیلی وقت پیش برایش این حکم را صادر کرده بودم و در واقع مشاوری ایشان حکم جدیدی منصوب نمی‌شود. در مورد آقای منزوی هم همین مسئله صدق می‌کند ایشان مشاور عالی من بودند و حکم وی هم خیلی وقت‌ پیش صادر شده بود و موضوع جدیدی درمورد ایشان و بقیه معاونان جدید به جز آقای ساعدی وجود ندارد. به هر حال جام‌باشگاه‌های آسیای 2014 نزدیک است و مصمم هستیم که نتیجه 2014 حتی از 2013 هم برای باشگاه پرافتخار استقلال بهتر باشد و در این راه به همکاران باتجربه بیشتر نیاز داشتیم.

مدیرعامل باشگاه استقلال در ارتباط با خریدهای این تیم در نیم‌فصل هم توضیحاتی به سایت باشگاه استقلال ارائه داد: به اتفاق آقای قلعه‌نویی جلسه‌ای داشتیم و طی لیستی آنچه ‌آقای قلعه‌نویی از من خواستند جذب یک هافبک طراح و یک دفاع راست بود که با هافبک وسط برزیلی تقریباً تمام کردیم و ان‌شاءا... وی به زودی به جمع ما اضافه می‌شود. در مورد مدافع راست هم همچنان مذاکرات‌مان ادامه دارد، علاوه بر اینکه این موارد بخش اصلی درخواست‌های کادرفنی بود دو مورد دیگر هم توسط آقای قلعه‌نویی درخواست شد که به لطف خدا با آنها به توافق رسیدیم. بوبکر کبه و مهرداد اولادی بازیکنان بسیار خوبی هستند و مطمئناً آنها به خوبی در استقلال خواهند درخشید.

قلعه نویی:ملوان را می بریم و به صدر جدول برمی گردیم/پژمان اسطوره استقلال است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛سرمربی استقلال قبل از آغاز حرف هایش در کنفرانس خبری انتخاب گودرزی به عنوان وزیر ورزش را تبریک گفت:«باید این انتخاب شایسته را تبریک بگویم.بالاخره ورزش که 100 روز بلاتکلیف بود،از این بلاتکلیفی در آمد.امیدوارم ورزش ما با آقای گودرزی روزهای خوبی را داشته باشد.»
    او سپس درباره بازی با ملوان حرف زد و گفت:«ملوان تیم خیلی خوبی است.آنها همیشه مقابل استقلال با انگیزه بازی کرده اند.ولی ما هدف مشخصی داریم که آن گرفتن سه امتیاز است.در این بازی هواداران هم حمایت مان خواهند کرد و به امید خدا به صدر جدول بر می گردیم.»
    قلعه نویی در پاسخ به این سوال که قهرمانی در نیم فصل می تواند روی بازیکنان تاثیرات روحی و روانی داشته باشد گفت:«البته باید بگویم که به قهرمان نیم فصل جام نمی دهند.الان این چیزها مهم نیست.یادم هست که مورینیو هم در یکی از مصاحبه هایش گفته بود که جام ها در آخر فصل به حساب می آیند نه در وسط فصل.»
    حضور جواد نکونام در جمع کاندیدار دریافت توپ طلای آسیا و واکنش قلعه نویی:«به نظرم حق جواد است که به این عنوان برسد.از نظر ما ایرادی ندارد که بخواهد در این مراسم حضور داشته باشد.او زحمات زیادی برای تیم ملی و استقلال کشیده است و شایسته رسیدن به این عنوان است.»

پژمان منتظری و ماجرای رفتن او به چین.قلعه نویی می گوید تمام تلاشش را می کند تا این بازیکن را تا آخر فصل در استقلال نگه دارد:«من از مردم یک درخواست دارم.اینکه آنها باید تشخیص بدهند که اسطوره هایشان چه کسانی هستند.پژمان از پول های کلانی به خاطر استقلال گذشته است و تا به امروز هم یک ریال دریافت نکرده است.با او حرف می زنم که تا آخر فصل در استقلال بماند.»
    صحبت درباره دعوت احتمالی رحمتی به تیم ملی.از زمانی که دستیار کروش با دروازه بان آبی ها حرف زده است این شایعه دوباره قوت گرفته است.قلعه نویی می گوید:«نمی دانم،اما رحمتی سال ها برای تیم ملی زحمت کشیده است.امیدوارم اتفاق های خوبی بیفتد.من دخالتی در این موضوع نمی کنم.امیدوارم کادر فنی از تمام پتانسیل های موجود استفاده کند.»
    اما حرف های پایانی امیر قلعه نویی.آنجا که او درباره فرزاد حاتمی حرف زد و گفت:«او بازیکن استقلال نیست و من نباید درباره اش حرف بزنم.فرزاد بازیکن بزرگی است و می تواند پیشرفت زیادی هم کند به شرط اینکه از قابلیت هایش استفاده کند.»
    دیدار تیم های استقلال و ملوان معوقه از هفته دوازدهم رقابت های لیگ برتر فردا ساعت 16/20 در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
    +
    امیدوارم دو روز دیگه نیاد بگه پژمان مبارک چینیها!!!!
    Last edited by XENON24; 23-11-2013 at 17:30.

20. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •