دوستان این خط ما چطوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این خط ما چطوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویزت بالاست.پینگ هم به مسیری که زیرساخت به شرکت میده و پهنای باند شرکت مربوطه ولی کیفیت خطت اصلا ربطی به پینگ نداره دوست عزیز.ممکنه سرعتت پایین باشه به خاطر نویز یه خورده رو اینا تاثیری داشته باشه ولی در حالت نه اصلا.
خط شما عالی هست من تا حالا کیفیت خط به این شدت ندیدم.
Attenuation
بالا نیست؟
نباید زیر 50 باشه؟
من سرعتم 2 مگه!روزانه 450کیلوبایت دانلود میکنم--------الان یعنی مودم رو به کنتور تلفن وصل کنم؟پدرم میگه جعبه تقسیم از طرف مخابراته نمیشه کاری کرد و نمیشه دست زد؟یه خط مستقیم از کنتور به خونه اومده از اونم نمیشه استفاده کرد؟الان زدم به اونجا ولی پینگم از 4.2.2.4 300 هست !مشکل اینکه چطوری به کنتور تلفن وصل کنم
Last edited by hojjat74; 28-01-2014 at 13:09.
برای شما 32 هست بعضی مودم ها به این صورت نشون میدن شما از 1000 الان 320 هست اونها می بنید 32 هستن از 100 هست .
خط من 512 ه ولی ریت روی 2 مگ بسته شده
سرعت دانلود 64 ه نمیشه سرعتشو بیشتر کرد؟
اون سیمی که از مخابرات میاد داخل خونتون از اونجا اتصال داده میشه با سیم کشی داخلی منظورم اونجا بود نه خود باکس مخابرات.یه پریز نصب میکنی با یه دوشاخه سوکت داره یعد سیم تلفن رو به مودم و دوشاخه میزنی ارتباط دی اس ال برقرار میشه البته اولش باید اداپتور مودم رو بزنی که مودم روشن بشه بعدش زنگ بزن شرکت ازشون بپرس که کیفیت خطت چقدره.
ببینید شما چون سرویستون 512 هست سرعت قانونی دارن بهتون میدن چون نامحدود هست درسته؟
میتونن بالا ببرن ولی برای نامحدود ها این کار رو نمیکنن اگر سرویس حجمی داشتی اینکار رو برات انجام میدادن
دوستان اگه یهو ببینی که نویز دانلودت فرقی نکرده ولی نویز آپلودت زیاد شده(روی پهنای باند 6مگ 12 دسی بل بوده ولی الان شده 6.5)این به چه علت است؟روی قطعی و وصلی تاثیری میزاره؟چطوری میشه نویز آپلود رو کم کرد؟
کلا نویز آپلود کم هست دان استریم آپلود چون کمه به خاطر همین رو همین مقدار تاثیر میزاره.نه باعث قطعی اصلا نمیشه
خط تلفن مشکل داره؟
snr چند دقیقه پیش 6.7 یودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)