برو تو منو قسمت ستينگ اخرين گزينه ريست ال رو بزن همه چي فرمت ميشه
برو تو منو قسمت ستينگ اخرين گزينه ريست ال رو بزن همه چي فرمت ميشه
كشور هاي خارجي كه اين گوشي رو ميسازن فقط صفحه كليد انگليسي روش ميندازن اين همه كشور مهم چرا ايران
منم تا حالا گوشي مثل گوشي شما داشتم هيچ فرقي با گوشي هاي ديگه نداره خيالت راحت
فقط گوشي رو خودشون زحمت كشيدن فارسي كردن صفحه كليد فارسي هم گزاشتن دفترچه راهنما فارسي هم واستون گزاشتن رم گوشيتون و عوض كردن ژاپن گزاشتن ديگه چي مي خواي
فقط همين دستكاري ها رو روي گوشيتون انجام دادن مگه كاري ديگه مونده كه انجام بدن
الان دوستان بايد 4000يا 5000 تومن بدن گوشيشون فارسي كنن مال شما فارسي هست
ولي اگه گوشي W810i اصلي بخواي او نشوني هايي كه گفتم بايد دقيق مثل اون باشه وگر نه خودتون ميدونيد چيه
سلام دوستان عزیز من گوشیم رو اهنگ Greeting با صدای اخر خرخر میکنه کسی به این مشکل برخورده؟؟؟
مرسي مسعود جان
اما من قبلاً اين كار رو كرده بودم . تمام برنامه ها و فايل ها پاك شده به جز همو فايل كه فقط Read Only هستش .
مي گن با برنامه مديريت فايل سوني اريكسون ميشه . من برنامه رو دانلود كردم ولي كار با اون رو بلد نيستم . يعني روي گوشيم كه كپي مي كنم نصب نمي شه و اصلاًمي دونم چيكار كنم
اگه مي شه يكي به داد من برسه
ممنونم
با سلام من میخواستم ببینم آیا برنامه ای برای بالا بردن صدایه w810i هست ممنون می شم اگه توضیح دهید
سلام
شما یه زحمتی بگشید 10-15 صفحه گذشته همین تاپیک رو بخونید
حتما چند تا راه پیدا می کنید...
بهتره که از منوی اصلی بری به فایل منیجر واز اونجا رو هر گزینه ای که قرار بگیری میتونی با )زدن دکمه راست)Format ext.mem
یا Format ms رو بزنی
این بهتره تا اینکه بخوای گوشیتو مستر ریست کنی (master reset)
دوست من اشتباه نکن اگه منظورتون برنامه My phone explorer هستس این برنامه رو باید رویه کامپیوتر نصب کنی
و اونوقت گوشیتو به pc وصل کنی بعد synchronise کنی تا بتونی گوشیتو مدیریت کنی...!!
رفیق یه راهنمایی مفصل می کنم , برو انجام بده
1.روی آیکون مای کامپیو ترت رایت کلیک کن-
properties. 2
3. general
اینجا اگه دیدی ورژنه ویندوزت پاینه (مثلا سرویس پک یکه یاv 2002 ) احتمالا ایراد از همین قدیمی بودن سیستم عامل کامپیو ترتونه
-------------------------
اگه دیدی موقع نصب پیغام میده که فایله خاصی مثلن پیدا نشد
اونوقت مشکل یا از سی دی یا از سی دی رام هستش..
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)