تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 444 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

واقعا حیف یک ریال که بابت این بازی کسی پول بده
    فقط اعصابت خورد میشه و بس

قوی ترین تیم تو این بازی پاریسن ژرمنه چون حمله هاش ابراهیموویچ هست و کاوانی که هر دوتا سرزن هستن و پرششون خوبه . همین کافیه دیگه چیز دیگه ای لازم نیست !
    هرچی زحمت میکشی با تاکتیک و پاس کاری دروازه حریفو باز میکنی حریفت که یک آدم چاغال هست که کلا از بازیش معلومه 2 روزه فیفا بازی میکنه میاد سانتر میکنه و از اون 2 تا یکیشون بلند میشه و شاخ میزنه و تمام !
    دروازه بانم پریده راموس و په په هم هستن بعد کاوانی سر میزنه و گل میشه . به همین راحتی . از تو دستای دروازه بان !!!
    با یک کسایی تو این چند روز بازی کردم (خارجی) که طرف دو سمت زمینش یا ریبری روبن گذاشته یا لاوتزی و لوکاس بعد توپو یکی پاس کاری میکنه و میده به دو یاره گوش بعدم سرشو میندازه پایین و میره اصلا به خودش زحمت نمیده که یکم بازیکن رو اینور اونور کنه . همینجوری مستقیم میره جلو یا رد میشه یا اوت میشه به نفع اون و دوباره همین . اگه هم رد شد که سانتر میکنه و ...

شوت های فنی هم که از پشت بزنی با کسایی مثل دی ماریا بیل رونالدو بنزما از 100 درصد 90 درصد گل میشه و اون 10 درصد باقی مونده داخل چارچوب هست اما حالا دروازه بان حال میده بهت و میگیره توپو !
    تازه کامل نمیگیره . میزنه میره کرنر !!!
    مگه اینکه شوتو تا آخر پر کنی که از بالای دروازه بره بیرون
    سرعت اینجور شوتا خیلی زیاد شده
    با بنزما پشت 18 بودم پشتم به دروازه بود برگشتم ار همین شوتا زدم رفت گل شد تعادل نداشت بنزما و حرکت هم نداشت!!!

شوت محکم هم 80% گل میشه با سرعت نور هم میره توپ

واقعا سگ 13 شرافت داشت به این 14 . شما ها هم مثل من گول این مثلا واقعی بودن بازی و چمیدونم فیزیک توپ و بازیکن ها و گرافیکو انیمیشن و ... خوردین اما بازی که بکنین این چیزایی که گفتم چنان میره رو اعصابت که همشونو فراموش میکنی

تو این 2 روز من گل هایی زدم که تو یک سال فیفا 13 بازی کردن نزده بودم

در پایان هر کی میخواد من اکانت بازیمو میفروشم توش هم 12 داره هم 13 هم 14

والسلام
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 03-10-2013 at 13:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

دوستان بازی بصورت کامل امده یا نه. اگه نیومده پس چرا همین سایت خودمون برا فروش گذاشته.

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آپدیت بیاد همه چی درست میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا آپدیت بیاد؟ همه قابل حل شدنه
    شوت های بازی در حالت دیفیالت بازی بیش از حد خوبه و گل میشه ، من قبول دارم
    شما برید توی تنظیمات game setting
    shot error رو زیاد کنید
    shot speed رو کم کنید
    بعدشوت ها هم ایده آل میشه

برای ضربه سر هم شما وقتی در جایگاه مدافع هستید بجای اینکه توپ رو بخواید با X دور کنید از دکمه مربع استفاد کنید راحت توپ به وسیله مدافع دور میشه

5. این کاربر از emad_rowan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آپدیت بیاد همه چی درست میشه
    بله، گفته شده تو اپدیت همه این مشکلات حل میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان عزیزی که منتظر فیفا هستن لطفا به من بگن این فیفا 2014هی که من دارم بازی میکنم و DVDیش کپی هم هست چیه؟؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واقعا حیف یک ریال که بابت این بازی کسی پول بده
    فقط اعصابت خورد میشه و بس

قوی ترین تیم تو این بازی پاریسن ژرمنه چون حمله هاش ابراهیموویچ هست و کاوانی که هر دوتا سرزن هستن و پرششون خوبه . همین کافیه دیگه چیز دیگه ای لازم نیست !
    هرچی زحمت میکشی با تاکتیک و پاس کاری دروازه حریفو باز میکنی حریفت که یک آدم چاغال هست که کلا از بازیش معلومه 2 روزه فیفا بازی میکنه میاد سانتر میکنه و از اون 2 تا یکیشون بلند میشه و شاخ میزنه و تمام !
    دروازه بانم پریده راموس و په په هم هستن بعد کاوانی سر میزنه و گل میشه . به همین راحتی . از تو دستای دروازه بان !!!
    با یک کسایی تو این چند روز بازی کردم (خارجی) که طرف دو سمت زمینش یا ریبری روبن گذاشته یا لاوتزی و لوکاس بعد توپو یکی پاس کاری میکنه و میده به دو یاره گوش بعدم سرشو میندازه پایین و میره اصلا به خودش زحمت نمیده که یکم بازیکن رو اینور اونور کنه . همینجوری مستقیم میره جلو یا رد میشه یا اوت میشه به نفع اون و دوباره همین . اگه هم رد شد که سانتر میکنه و ...

شوت های فنی هم که از پشت بزنی با کسایی مثل دی ماریا بیل رونالدو بنزما از 100 درصد 90 درصد گل میشه و اون 10 درصد باقی مونده داخل چارچوب هست اما حالا دروازه بان حال میده بهت و میگیره توپو !
    تازه کامل نمیگیره . میزنه میره کرنر !!!
    مگه اینکه شوتو تا آخر پر کنی که از بالای دروازه بره بیرون
    سرعت اینجور شوتا خیلی زیاد شده
    با بنزما پشت 18 بودم پشتم به دروازه بود برگشتم ار همین شوتا زدم رفت گل شد تعادل نداشت بنزما و حرکت هم نداشت!!!

شوت محکم هم 80% گل میشه با سرعت نور هم میره توپ

واقعا سگ 13 شرفداشت به این 14 . شما ها هم مثل من گول این مثلا واقعی بودن بازی و چمیدونم فیزیک توپ و بازیکن ها و گرافیکو انیمیشن و ... خوردین اما بازی که بکنین این چیزایی که گفتم چنان میره رو اعصابت که همشونو فراموش میکنی

تو این 2 روز من گل هایی زدم که تو یک سال فیفا 13 بازی کردن نزده بودم

در پایان هر کی میخواد من اکانت بازیمو میفروشم توش هم 12 داره هم 13 هم 14

والسلام

میدونی چیه ؟ EA اومده در اصل بازی رو به سمت رئالیسم یا واقع گرایی برده که خیلی هم عالیه و واقعا بازی لذت بخش شده . اما از اون پشت بد ضربه ای خورده و اون هم اینه که راه های اماتورگونه ای واسه گل زدن باز شده که شاید ماهایی که داریم دو سه ساله فیفا انلاین میزنیم به این راههای مبتدی فکر هم نکنیم و دقیقا هم مشکل از سیستم دفاعه و هوش بازیکنها برای یارگیری . توی 13 خیلی بهتر یارگیری میکردن اما الان بازیکن حریف یا راحت فرار میکنه یا وقتی واسش سانتر میکنن تنهای تنهاست و راحت توپ رو گل میکنه . بهترین خط دفاعی توی بازی هم مثل خط دفاع استقلال شده چه برسه به بقیه .

+
    راستی اوضاع پینگ و دیلی چطوره تو فیفا 14 ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان عزیزی که منتظر فیفا هستن لطفا به من بگن این فیفا 2014هی که من دارم بازی میکنم و DVDیش کپی هم هس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان عزیزی که منتظر فیفا هستن لطفا به من بگن این فیفا 2014هی که من دارم بازی میکنم و DVDیش کپی هم هس

کپی دیگه چه صیغه ای ؟ اگه اورجینال نخریده باشی خب کپی دیگه ! گرچه کپی هنوز اجرا نمیشه چون عموجون بازیو کرک نکرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

میدونی چیه ؟ EA اومده در اصل بازی رو به سمت رئالیسم یا واقع گرایی برده که خیلی هم عالیه و واقعا بازی لذت بخش شده . اما از اون پشت بد ضربه ای خورده و اون هم اینه که راه های اماتورگونه ای واسه گل زدن باز شده که شاید ماهایی که داریم دو سه ساله فیفا انلاین میزنیم به این راههای مبتدی فکر هم نکنیم و دقیقا هم مشکل از سیستم دفاعه و هوش بازیکنها برای یارگیری . توی 13 خیلی بهتر یارگیری میکردن اما الان بازیکن حریف یا راحت فرار میکنه یا وقتی واسش سانتر میکنن تنهای تنهاست و راحت توپ رو گل میکنه . بهترین خط دفاعی توی بازی هم مثل خط دفاع استقلال شده چه برسه به بقیه .

+
    راستی اوضاع پینگ و دیلی چطوره تو فیفا 14 ؟

اگه این طوری باشه اصلا حال نمیده . یعنی من خودم میتونم درصد گل شدن شوت هامو تنظیم کنم ؟ خوشم نیومد . این که نشد رقابت . بچه گانه ست . کاش این موارد رو حذف کنن .
    Last edited by pc-game; 03-10-2013 at 12:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •