واقعا حیف یک ریال که بابت این بازی کسی پول بده
فقط اعصابت خورد میشه و بس
قوی ترین تیم تو این بازی پاریسن ژرمنه چون حمله هاش ابراهیموویچ هست و کاوانی که هر دوتا سرزن هستن و پرششون خوبه . همین کافیه دیگه چیز دیگه ای لازم نیست !
هرچی زحمت میکشی با تاکتیک و پاس کاری دروازه حریفو باز میکنی حریفت که یک آدم چاغال هست که کلا از بازیش معلومه 2 روزه فیفا بازی میکنه میاد سانتر میکنه و از اون 2 تا یکیشون بلند میشه و شاخ میزنه و تمام !
دروازه بانم پریده راموس و په په هم هستن بعد کاوانی سر میزنه و گل میشه . به همین راحتی . از تو دستای دروازه بان !!!
با یک کسایی تو این چند روز بازی کردم (خارجی) که طرف دو سمت زمینش یا ریبری روبن گذاشته یا لاوتزی و لوکاس بعد توپو یکی پاس کاری میکنه و میده به دو یاره گوش بعدم سرشو میندازه پایین و میره اصلا به خودش زحمت نمیده که یکم بازیکن رو اینور اونور کنه . همینجوری مستقیم میره جلو یا رد میشه یا اوت میشه به نفع اون و دوباره همین . اگه هم رد شد که سانتر میکنه و ...
شوت های فنی هم که از پشت بزنی با کسایی مثل دی ماریا بیل رونالدو بنزما از 100 درصد 90 درصد گل میشه و اون 10 درصد باقی مونده داخل چارچوب هست اما حالا دروازه بان حال میده بهت و میگیره توپو !
تازه کامل نمیگیره . میزنه میره کرنر !!!
مگه اینکه شوتو تا آخر پر کنی که از بالای دروازه بره بیرون
سرعت اینجور شوتا خیلی زیاد شده
با بنزما پشت 18 بودم پشتم به دروازه بود برگشتم ار همین شوتا زدم رفت گل شد

تعادل نداشت بنزما و حرکت هم نداشت!!!
شوت محکم هم 80% گل میشه با سرعت نور هم میره توپ
واقعا سگ 13 شرفداشت به این 14 . شما ها هم مثل من گول این مثلا واقعی بودن بازی و چمیدونم فیزیک توپ و بازیکن ها و گرافیکو انیمیشن و ... خوردین اما بازی که بکنین این چیزایی که گفتم چنان میره رو اعصابت که همشونو فراموش میکنی
تو این 2 روز من گل هایی زدم که تو یک سال فیفا 13 بازی کردن نزده بودم
در پایان هر کی میخواد من اکانت بازیمو میفروشم توش هم 12 داره هم 13 هم 14
والسلام