simsun100 جان باید اول فایل ssw رو با xs رو گوشی فلش کنی بعد به فار کانکت شی cid گوشی را با xs میتونی پیدا کنی و cid نوع سخت افزار گوشی است که برای w700 cid49 است
simsun100 جان باید اول فایل ssw رو با xs رو گوشی فلش کنی بعد به فار کانکت شی cid گوشی را با xs میتونی پیدا کنی و cid نوع سخت افزار گوشی است که برای w700 cid49 است
رفيق من خودم بلدم خودمم آموزش ميدم من رو حرف اون دوستمون كه گفته بود از اون سوال كردم چون تجربه خودش رو گفته بودشنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
بهترين انتخاب براي شما فار هستش . شما با فار ميتوني همه تغييرات انجام بدي حتي افزايش اس ام اس بعد فايل rest رو فلش كني گوشي بالا ميادش اصلا انگار خاموش و روشن كردي همه چي سر جاشه كا 750 چينج شده مشكل نداره چون فايل REST با فايل SEFP سازگاري داره
موفق باشي
آقا تنظيمات دوربينت رو رو گوشي بزار دوباره عكس بگير ببين ذخيره ميكنه اين اتفاق براي گوشي كسي افتاده بود درستش كردم براش البته يادم نمياد دقيق مربوط به چي ميشد حالا تست كن بگو تا بگم چيكار كني
اولا كه دستگاه باكس زياد خوب نيست براي گوشي اونم با اون كسايي كه اونجا نشستن فلش ميكنن. بيشتر وقتها جوري با باكس فلش ميكنن ديگه به نرم افزار كانكت نميشه ولي اين كه ميگي روشن ميشه شما بايد USB Flash رو نصب كني تا گوشي روشن نشه
ممنون از جوابتون . ولی درایور نصب هست و اشکال از خود گوشیه.
یه مشکل دیگه هم این که گوشی من سریال اصلی بود ..حالا که Imei رو زدم فرق کرده ... یعنی بعد از فلش کردن.
الان بخوام بفروشم چنج محسوب میشه ؟ آیا میتونم برگردونم به سریال خودش ؟ چجوری ؟
ممنون.
سلام . اين رشهايي كه در كل تاپيك گفتيد براي w700 هم جواب ميده؟
سلام
من يه مشكل دارم گوشي من k750 cid49 red هستش وقتي همه ي مراحل را طي مي كنم و اسكين واسه مديا پلير مي ريزم دقيقا با 6 بار ورود و خروج از مديا پلير كلا قيافه اش بر ميگرده به حالت اول و وقتي قيافش برگشت به اول وقتي موبايل را خاموش مي كنم بدون اينكه ارم سوني اريكسون بياد خاموش ميشه يعني با زدن دكمه يهو خاموش ميشه ولي اگه 6 بار به مديا پلير نرم و نرفته خاموش كنم معمولي خاموش ميشه يعني ارم سوني اريكسون مياد از بزرگان درخواست كمك در اين رابطه دارم
برو بكوب سره يارو بگو كه سريال گوشي من اصل حالا بهت ميگم همون سريال خود گوشي را بزن نزدي هرچي ديدي از چشم خودت ديدي قوطي گوشي را هم با خودت ببر بعد خودش سريع بر ميگردونه شايد حالا قبول نكنه چرا همون اول نگفتي![]()
پس چرا نشستي پاشو![]()
این مشکل منم بود با یکبار مستر ریست کردن گوشی حل شد.راستی چندبار این مسئله رو تو همین تاپیک توضیح داده بودم.نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)