تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 279 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

simsun100 جان باید اول فایل ssw رو با xs رو گوشی فلش کنی بعد به فار کانکت شی cid گوشی را با xs میتونی پیدا کنی و cid نوع سخت افزار گوشی است که برای w700 cid49 است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام من تا اونجايي كه ميدونم k750 چهار مدل هستش cid36red,cid36brown,cid49red,cid49brown
    و همه ي گوشيها به غير از cid 49 red راحت تر هك مي شن و براي هك cid 49 بايد خيلي دستكاري كني مي توني درايور flash را از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دانلود كني اونجا اموزش براي cidd 49 red هستش با برنامه ي client ميتوني تمام اطلاعات گوشي را بفهمي
    رفيق من خودم بلدم خودمم آموزش ميدم من رو حرف اون دوستمون كه گفته بود از اون سوال كردم چون تجربه خودش رو گفته بودش

ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام گوشی من کا 750 چنجی هست و فقط میخام که منو انو عوض کنم چیکار باید بکنم

cid=49 red
    بهترين انتخاب براي شما فار هستش . شما با فار ميتوني همه تغييرات انجام بدي حتي افزايش اس ام اس بعد فايل rest رو فلش كني گوشي بالا ميادش اصلا انگار خاموش و روشن كردي همه چي سر جاشه كا 750 چينج شده مشكل نداره چون فايل REST با فايل SEFP سازگاري داره

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اقا من گوشی رو تبدیل کردم به w800 حالا موقع عکس گرفتن ذخیره نمیکنه
    دمتون گرم هرکی میدونه همینجا راهنمایی کنه
    آقا تنظيمات دوربينت رو رو گوشي بزار دوباره عكس بگير ببين ذخيره ميكنه اين اتفاق براي گوشي كسي افتاده بود درستش كردم براش البته يادم نمياد دقيق مربوط به چي ميشد حالا تست كن بگو تا بگم چيكار كني

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    گوشی w800 با cid36 هست ...دیروز دادم تعمیر و فلش .. تا قبل از فلش کردن به فار وصل میشد و همه کار هم میشد روش انجام بدم.
    ولی الان تا وصلش میکنم به فار (اونجا که میگه C رو نگه دار و کابل رو بزن) گوشی بلافاصله روشن میشه !!

خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
    اولا كه دستگاه باكس زياد خوب نيست براي گوشي اونم با اون كسايي كه اونجا نشستن فلش ميكنن. بيشتر وقتها جوري با باكس فلش ميكنن ديگه به نرم افزار كانكت نميشه ولي اين كه ميگي روشن ميشه شما بايد USB Flash رو نصب كني تا گوشي روشن نشه

داره خودمونی میشه jasoosk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    London

پيش فرض

ممنون از جوابتون . ولی درایور نصب هست و اشکال از خود گوشیه.
    یه مشکل دیگه هم این که گوشی من سریال اصلی بود ..حالا که Imei رو زدم فرق کرده ... یعنی بعد از فلش کردن.

الان بخوام بفروشم چنج محسوب میشه ؟ آیا میتونم برگردونم به سریال خودش ؟ چجوری ؟
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام . اين رشهايي كه در كل تاپيك گفتيد براي w700 هم جواب ميده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام
    من يه مشكل دارم گوشي من k750 cid49 red هستش وقتي همه ي مراحل را طي مي كنم و اسكين واسه مديا پلير مي ريزم دقيقا با 6 بار ورود و خروج از مديا پلير كلا قيافه اش بر ميگرده به حالت اول و وقتي قيافش برگشت به اول وقتي موبايل را خاموش مي كنم بدون اينكه ارم سوني اريكسون بياد خاموش ميشه يعني با زدن دكمه يهو خاموش ميشه ولي اگه 6 بار به مديا پلير نرم و نرفته خاموش كنم معمولي خاموش ميشه يعني ارم سوني اريكسون مياد از بزرگان درخواست كمك در اين رابطه دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

ممنون از جوابتون . ولی درایور نصب هست و اشکال از خود گوشیه.
    یه مشکل دیگه هم این که گوشی من سریال اصلی بود ..حالا که Imei رو زدم فرق کرده ... یعنی بعد از فلش کردن.

الان بخوام بفروشم چنج محسوب میشه ؟ آیا میتونم برگردونم به سریال خودش ؟ چجوری ؟
    ممنون.
    برو بكوب سره يارو بگو كه سريال گوشي من اصل حالا بهت ميگم همون سريال خود گوشي را بزن نزدي هرچي ديدي از چشم خودت ديدي قوطي گوشي را هم با خودت ببر بعد خودش سريع بر ميگردونه شايد حالا قبول نكنه چرا همون اول نگفتي
    پس چرا نشستي پاشو

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام
    من يه مشكل دارم گوشي من k750 cid49 red هستش وقتي همه ي مراحل را طي مي كنم و اسكين واسه مديا پلير مي ريزم دقيقا با 6 بار ورود و خروج از مديا پلير كلا قيافه اش بر ميگرده به حالت اول و وقتي قيافش برگشت به اول وقتي موبايل را خاموش مي كنم بدون اينكه ارم سوني اريكسون بياد خاموش ميشه يعني با زدن دكمه يهو خاموش ميشه ولي اگه 6 بار به مديا پلير نرم و نرفته خاموش كنم معمولي خاموش ميشه يعني ارم سوني اريكسون مياد از بزرگان درخواست كمك در اين رابطه دارم
    این مشکل منم بود با یکبار مستر ریست کردن گوشی حل شد.راستی چندبار این مسئله رو تو همین تاپیک توضیح داده بودم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •