میشه بیبشتر توضیح بدید در مورد این اصطلاح
متشکر میشم
میشه بیبشتر توضیح بدید در مورد این اصطلاح
متشکر میشم
خانومی حاضر میشه همسرش 4 تا زن بگیره؟شـرع و قـانون تعداد همسران دائم مجاز برای مرد رو 4 همسر در نظر گرفته (چند همسری) و اختیار ازدواج موقت در کنار ازدواج های دائم رو هم به مرد داده.
هر وقت خانم این اجازه رو به آقاش داد ( آشکارا نه مخفیانه ) ، اون وقت میشه بحث مهریه رو قبول کرد !
دختری که همان اول زندگی چیزی را از من طلب میکنه در توانم نیست! همان اول داره هشدار میده که به توان مالی من فکر نمیکنه!
به این فکر نمیکنه که من چطوری باید این تعداد سکه را یک روزی پس بدهم!
یک پشتوانه ایی از من میخواهد که در توان من نیست پس من حق دارم که سند بدبختی ام را امضاء نکنم!
به من ربطی نداره که تاوان دید بد جامعه به زن مطلقه را از مال نداشته ام بدهم!
من با دختری که مهریه بالا بخواهد ازدواج نمیکنم و به همه اطرافیانم هم توصیه میکنم که زیر بار مهریه بالا نروند!
در ضمن من حق طلاق را به همسرم اگر بخواهد میدهم!
چون او اگر نخواهد با من زندگی کند من هم اصراری به ادامه این زندگی ندارم!
باهاتون موافقم اما این نگاه حداقل تا نسل بعدتر تا زمانی که مادرانی باشند که به فرزندانشون یاد بدند که یک خانوم با یک اقا دارای حقوق برابر
هست تا به مرور این نگاه وسعت پیدا کنه و به سطج جامعه برسه
و متاسفانه کم هستند خانواده هایی که به فرزندانشون برابر نگاه کنند
دوستان؟این قانون 110تا مگه عملی نشده؟
دیگه چه بحثیه؟ تا جایی که من یادمه قرار براین شد که تا 110 تا لزوم پرداختش باشه و بیش از اون اگر توان مالی نداشت حتی اگر میلیون تا هم مهر کرده باشه زندان نمیره و ازش نمیخوان!
محتوای مخفی: قانون
مگه کسی بخواد بگیره اجازه لازم داره؟
خیلی هم خوب میگیره! مطمئنا وضعیت مالی خیلی از اقایون اجازه نمیده وگرنه هر4 تا رو میگرفتن خوبشم میگرفتن!
اجازه کجا بود؟!
اون مخفیانه هم اشکار بشه زن بیچاره به خاطر ابرو و حیثیت و بچه ها مثلا چه کنه؟چی ازش برمیاد؟
باید قید همه چیز رو بزنه بچه هاش اواره بشن که طلاق بگیره؟ اونوقت مهریه به چه کارش میاد؟ حالا هرچقدر! چه یکی چه 1000تا!
غش در ازدواج اینه که هرگاه طرف مقابل عیب و بیماری خاصی داشته باشه که اونو قبل از ازدواج از همسرش مخفی نگه داره ، بعد از عقد مرد میتونه به استناد این قانون عقد رو فسخ کنه![]()
نمیشه بعضی از حرف ها رو اینجا زد
ولی این رو هم حساب کنید که اون زن 9 ماه باید چه زجری رو تحمل کنه
اگر واقعا زن زنه زندگی باشه اگر همه چیزت رو هم براش بزاری بازم کمه
گفتم اگه خانم ها اجازه بدن آشکارا این کار انجام بشه ، میشه مهریه بالا رو توجیه کرد !
پس اینکه میگین مهریه ی بالا میتونه پشتوانه ی زن باشه چیه؟اونوقت مهریه به چه کارش میاد؟ حالا هرچقدر! چه یکی چه 1000تا!
کم کم داریم به صحبتهای اولم میرسید که مهریه بخاطر عدم امنیت خانم نیست یا کوچکترین دلیل همینه ... دلیل اصلیش ، میتونه به چشم هم چشم و علاقه ی خانم ها به پول اشاره کرد ...
خیلی متشکر : )
لازم به ذکر هست هستند مردانی که از همین احساسات و حس وابستگی شدید مادر به فرزند در قبال حق تملک فرزندی که در اصل قانون باید
حضانتش رو به مادر بده در برابر بخشیدن مهریه استفاده میکنند
.
دوست عزیز شما عقیده خودتون رو دارید و عقیده تون قابل احترام هست هر چند که قبول نداشته باشیم
احساس میکنم ما هرچقدر توضیح بدیم باز شما نظر خودت رو خواهی گفت
دوستان راجع به دلایل این مساله بسیار صحبت های مفیدی کردند اما باز شما قانع نشدی
پس بهتر هست این بحث رو تموم کنیم چون ما نمیتونیم شما روقانع کنیم به این دلیل که شما اساسا نمیخواهید از یک بعد دیگه به
ماجرای مهریه نگاه کنید ! به شما هر چقدر هم توضیج بدیم شما باز حرف استفاده کردن و چشم و هم چشمی و... رو خواهید زد
باز هم تکرار میکنم عقیده شما رو قبول ندارم اما به عنوان یک فرد در این جامعه به عقیده شما احترام می گذارم .
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)