تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 158 از 328 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

اینم من اضافه کنم کلک زدن در ازدواج(اصطلاحا غش میگن اگر اشتباه نکرده باشم) قوانین خاصی داره که خیلی هم به نفع اقایون هست(در حد دانسته های من) که مرد میتونه خیلی راحت عقد رو فسخ کنه حالا مهریه هرچی که باشه!

میشه بیبشتر توضیح بدید در مورد این اصطلاح

متشکر میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

شـرع و قـانون تعداد همسران دائم مجاز برای مرد رو 4 همسر در نظر گرفته (چند همسری) و اختیار ازدواج موقت در کنار ازدواج های دائم رو هم به مرد داده.
    خانومی حاضر میشه همسرش 4 تا زن بگیره؟
    هر وقت خانم این اجازه رو به آقاش داد ( آشکارا نه مخفیانه ) ، اون وقت میشه بحث مهریه رو قبول کرد !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببینید خیلی تد صحبت میکنید
    من نگفتم نیت مهریه بالا به غلط انداختن شوهره.منظور من این بود که پشتوانه ی دختره.برای اینکه اگر بعدا دستش به جایی نرسید از مهریه اش استفاده کنه

مرد شاید لطمه ی روحی بخوره ولی چون خانم ها حساس تر هستند بیشتر صدمه میبینند
    چرا در اون صورت مرد نمیتونه با دختر باکره ازدواج کنه؟
    اون زمان قدیم گذشته...همین فامیل ما از وقتی زنش رو طلاق داده بالای 100 مورد خواستگاری دختر باکره رفته..70 درصد انها قبول کردند این فامیل دور نپسندیدند..
    ایشان همین امروز یعنی در تاریخ جمعه 8/10 /92 توی 3 نقطه ی تهران 3 جا خواستگاری رفته
    ولی یه دختر چی؟بهش میگن بیوه...و خودتون میدونید دیگه این رو بیشتر توضیح ندم
    از کجا میدونید مهریه بالا نشان دهنده ی قانع نبودن و بساز نبودن دختره
    یعنی همه ی اینهایی که مهریه بالا دارند و داشتند به ساز نبودند؟یعنی همه توی زندگی به مشکل برخوردند؟
    یعنی همه ی اینهایی که مهریه پایین دارند بساز و قانعند؟

در مورد بیماری روانی مرد خیلی راحت زنش رو طلاق میده..حق طلاق با مرد هست.ولی اگر مرد روانی باشه دختر به این راحتی نمیتونه طلاق بگیره
    دختر هم نیت خیانت داشته باشه طبق قوانین سنگ سار میشه

در مورد جمله ی اخر هم به قول خودتان برمیگرده به شناخت
    دختری که همان اول زندگی چیزی را از من طلب میکنه در توانم نیست! همان اول داره هشدار میده که به توان مالی من فکر نمیکنه!
    به این فکر نمیکنه که من چطوری باید این تعداد سکه را یک روزی پس بدهم!
    یک پشتوانه ایی از من میخواهد که در توان من نیست پس من حق دارم که سند بدبختی ام را امضاء نکنم!

به من ربطی نداره که تاوان دید بد جامعه به زن مطلقه را از مال نداشته ام بدهم!

من با دختری که مهریه بالا بخواهد ازدواج نمیکنم و به همه اطرافیانم هم توصیه میکنم که زیر بار مهریه بالا نروند!

در ضمن من حق طلاق را به همسرم اگر بخواهد میدهم!
    چون او اگر نخواهد با من زندگی کند من هم اصراری به ادامه این زندگی ندارم!

4. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

شـرع و قـانون تعداد همسران دائم مجاز برای مرد رو 4 همسر در نظر گرفته (چند همسری) و اختیار ازدواج موقت در کنار ازدواج های دائم رو هم به مرد داده.

زن تو جامعه ایران تو هیچ کدوم از حقوق انسانی با مرد برابری نداره که بخوایم تو قسمت تعیین مهریه و مسائل مالی مربوط به اداره زندگی زن رو برابر مرد بدونیم بهتره اول نگاه جامعه به زن و قوانین مردسالارانه جامعه تغییر کنه بعدا درباره حذف مهریه و مسائل مالی مرتبط با اداره زندگی مشترک بحث بشه .

در کل نگاه جامعه از دوران کودکی تا زمان ازدواج به دختر و پسر یکسان نیست که بخوایم تو لحظه ازدواج درباره این مسائل، تساوی رو رعایت کنیم.

باهاتون موافقم اما این نگاه حداقل تا نسل بعدتر تا زمانی که مادرانی باشند که به فرزندانشون یاد بدند که یک خانوم با یک اقا دارای حقوق برابر

هست تا به مرور این نگاه وسعت پیدا کنه و به سطج جامعه برسه

و متاسفانه کم هستند خانواده هایی که به فرزندانشون برابر نگاه کنند

6. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان؟این قانون 110تا مگه عملی نشده؟
    دیگه چه بحثیه؟ تا جایی که من یادمه قرار براین شد که تا 110 تا لزوم پرداختش باشه و بیش از اون اگر توان مالی نداشت حتی اگر میلیون تا هم مهر کرده باشه زندان نمیره و ازش نمیخوان!

محتوای مخفی: قانون 
    بر اساس این لایحه تا 110 سکه طلا از مهریه تعیین شده ضمانت اجرائی برای اعمال ماده دو نحوه اجرای محکومیتهای مالی را دارد. یعنی زوجه می تواند در صورت پرداخت نکردن مهریه تا این میزان با اعمال ماده دو، مرد را به زندان بیاندازد. اما اگر مرد 110 سکه از مهریه را پرداخت کرد دیگر زن نمی تواند او را به زندان بیاندازد. در این زمان اگر زوج دارایی داشته باشد از او گرفته می شود.

8. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خانومی حاضر میشه همسرش 4 تا زن بگیره؟
    هر وقت خانم این اجازه رو به آقاش داد ( آشکارا نه مخفیانه ) ، اون وقت میشه بحث مهریه رو قبول کرد !
    مگه کسی بخواد بگیره اجازه لازم داره؟
    خیلی هم خوب میگیره! مطمئنا وضعیت مالی خیلی از اقایون اجازه نمیده وگرنه هر4 تا رو میگرفتن خوبشم میگرفتن!
    اجازه کجا بود؟!
    اون مخفیانه هم اشکار بشه زن بیچاره به خاطر ابرو و حیثیت و بچه ها مثلا چه کنه؟چی ازش برمیاد؟
    باید قید همه چیز رو بزنه بچه هاش اواره بشن که طلاق بگیره؟ اونوقت مهریه به چه کارش میاد؟ حالا هرچقدر! چه یکی چه 1000تا!
    میشه بیبشتر توضیح بدید در مورد این اصطلاح

متشکر میشم
    غش در ازدواج اینه که هرگاه طرف مقابل عیب و بیماری خاصی داشته باشه که اونو قبل از ازدواج از همسرش مخفی نگه داره ، بعد از عقد مرد میتونه به استناد این قانون عقد رو فسخ کنه

10. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

نمیشه بعضی از حرف ها رو اینجا زد
    ولی این رو هم حساب کنید که اون زن 9 ماه باید چه زجری رو تحمل کنه
    اگر واقعا زن زنه زندگی باشه اگر همه چیزت رو هم براش بزاری بازم کمه

12. 5 کاربر از emad_hs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

خیلی هم خوب میگیره! مطمئنا وضعیت مالی خیلی از اقایون اجازه نمیده وگرنه هر4 تا رو میگرفتن خوبشم میگرفتن!
    اجازه کجا بود؟!
    اون مخفیانه هم اشکار بشه زن بیچاره به خاطر ابرو و حیثیت و بچه ها مثلا چه کنه؟چی ازش برمیاد؟
    باید قید همه چیز رو بزنه بچه هاش اواره بشن که طلاق بگیره؟ اونوقت مهریه به چه کارش میاد؟ حالا هرچقدر! چه یکی چه 1000تا!

گفتم اگه خانم ها اجازه بدن آشکارا این کار انجام بشه ، میشه مهریه بالا رو توجیه کرد !

اونوقت مهریه به چه کارش میاد؟ حالا هرچقدر! چه یکی چه 1000تا!
    پس اینکه میگین مهریه ی بالا میتونه پشتوانه ی زن باشه چیه؟
    کم کم داریم به صحبتهای اولم میرسید که مهریه بخاطر عدم امنیت خانم نیست یا کوچکترین دلیل همینه ... دلیل اصلیش ، میتونه به چشم هم چشم و علاقه ی خانم ها به پول اشاره کرد ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

اجازه کجا بود؟!

غش در ازدواج اینه که هرگاه طرف مقابل عیب و بیماری خاصی داشته باشه که اونو قبل از ازدواج از همسرش مخفی نگه داره ، بعد از عقد مرد میتونه به استناد این قانون عقد رو فسخ کنه

خیلی متشکر : )

لازم به ذکر هست هستند مردانی که از همین احساسات و حس وابستگی شدید مادر به فرزند در قبال حق تملک فرزندی که در اصل قانون باید

حضانتش رو به مادر بده در برابر بخشیدن مهریه استفاده میکنند

.

15. 2 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

کم کم داریم به صحبتهای اولم میرسید که مهریه بخاطر عدم امنیت خانم نیست یا کوچکترین دلیل همینه ... دلیل اصلیش ، میتونه به چشم هم چشم و علاقه ی خانم ها به پول اشاره کرد ...

دوست عزیز شما عقیده خودتون رو دارید و عقیده تون قابل احترام هست هر چند که قبول نداشته باشیم

احساس میکنم ما هرچقدر توضیح بدیم باز شما نظر خودت رو خواهی گفت

دوستان راجع به دلایل این مساله بسیار صحبت های مفیدی کردند اما باز شما قانع نشدی

پس بهتر هست این بحث رو تموم کنیم چون ما نمیتونیم شما روقانع کنیم به این دلیل که شما اساسا نمیخواهید از یک بعد دیگه به

ماجرای مهریه نگاه کنید ! به شما هر چقدر هم توضیج بدیم شما باز حرف استفاده کردن و چشم و هم چشمی و... رو خواهید زد

باز هم تکرار میکنم عقیده شما رو قبول ندارم اما به عنوان یک فرد در این جامعه به عقیده شما احترام می گذارم .

.

17. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •