دوستان این بازی برا پی سی ریلیز شد؟ مرسی
این بازی رمز تقلب هم داره؟
فکر میکنم اون قسمت ها رو گذاشتن برای دی ال سی ها ...
خیر....
پست اول همین تاپیک رو نگاه کنید
من 9 میدم. همون بحث پتانسیل و کوتاهی و اینا ...
+
این خانوم رو هم ندیدیما
![]()
به طور کلی اعتقاد دارم جواب اون دسته آدمهای "توهم توطعه" ای که هنوز به اون سطح از رشد فکری و درکی نرسیدن که بخوان یه بازی با ریت M بازی کنن رو نباید داد
حالا اینی که همچین آدمی که به این سطح از رشد نرسیده، چرا میره این بازی رو میخره؟؟
و بعد هم وقتی میخره چرا میاد انقدر مسرانه در موردش اظهار نظر میکنه؟؟؟
نمیدونم،
اما خب از اونجایی که بحثی مطرح شد و در مورد روند داستان بازی و زندگی شخصی مایکل صحبتهایی شد،
و من اون موقع به یه نکات خیلی واضحی اشاره نکردم، اما امروز توی بازی نکات جدیدی اضافه شدن، لازم دیدم یه توضیحاتی بدم
اولا اینکه به هر حال مایکل یه آدم "خوب" نیست
توی تریلر رسمی بازی مایکل رو اینجوری معرفی کرده بود:
یه سارق موفق بانک و یه پدر خانواده ناموفق!
مطمئنا ما قرار نیست از این شخصیت که توی یه "چیز خوب"، "ناموفق" هست و توی "یه چیز منفی"؛ "خیلی موفق" برای خودمون الگو سازی کنیم
یعنی حداقل من که فکر نمیکنم بخام همچین کاری بکنم
محتوای مخفی: اما
به طور کلی مایکل با مشکلات خانوادگی خیلی زیادی رو در رو هست
دخترش، همسرش، پسرش، همگی توی زندگی شدیدا مشکل دارن
=========================
داستان بازی واقعا چند لایه و بدون نقصه
واسه منی که سواد انگلیسی کافی ندارم و خب بخش زیادی از دیالوگها رو نمیفهمم هم خیلی لذت آوره که داستان بازی رو پیگیری کنم
Last edited by yoosef_st; 23-09-2013 at 21:19.
به نظرم منم یه سری از مناطق و مکان های نقشه ر وگذاشتن برای dlc ها،شدیدا منتظر یه dlc با محوریت زندان یا اون گروه نظامی merry weather (درسته؟!) هستم،راک استار قبلا ثابت کرده dlc های خیلی خوبی میده،پس باید منتظر 1-2 تا داستان با کیفیت دیگه باشیم........فکر میکنم اون قسمت ها رو گذاشتن برای دی ال سی ها ...
+
الله اکبر :|من 9 میدم. همون بحث پتانسیل و کوتاهی و اینا ...
زودتر امتیازت رو ببر بالاتر و ویرایش کن... :|
البته منظورم 10 نیست،من خودمم 10 نیمدم به بازی،به نظرم یه امتیاز بین 9.4 تا 9.7 مناسبشه.........
بابا تورو خدا از اسپویلر استفاده کنید این چه وضعشه آخه![]()
گلف بازی کردن چه حالی میده!!!!!!!!!
این Hitchhiker ها هم بعضیاشون خیلی با حالن، یه دختره رو سوار کردم با ترور طرف رسما روانی بود...چه دیالوگایی که بین این دو رد و بدل نشد.
لعنت به راک استار ۲ بار بازیرو بردم عوض کردم بازم اجرا نشد ... دیسکه اول کپی میشه اما با دیسکه دوم مشکل دارم ... دیگه اعصاب نموند برام همش رو لودینگ میمونه و یدفه ریستارت میشه روی هارد هم نمیتونم کپی کنم دهنم سویس شد لعنت به راک استار همیشه یه بامبولی در میاره (الان مشخصه اعصاب ندارم یا بازم بگم ؟) ترو خدا یکی یه راهی بگه من دیگه از مغازه دارا نا امید شدم ... کسی از اهواز داریم اینجا که روی فت اجرا کرده باشه من بیام ازش بگیرم رایت بزنم ؟![]()
در مورد دی ال سی .. من فکر میکنم چون تو iv امده بود دی ال سی ها رو تو همون مناطق قبلی بازی داده بود. بازی خییلی یکنواخت میزد.. واسه همین این کار رو کردن که این نقاط کلا بی استفاده باشن تو این اولی.. که برای بعدی استفاده کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)