سلام
مال شما هم اینطوری بوده !!!!!!!!!
تاریخ شروع و پایان؟؟!!!
[IMG][/IMG]
سلام
مال شما هم اینطوری بوده !!!!!!!!!
تاریخ شروع و پایان؟؟!!!
[IMG][/IMG]
آره. این اشتباه مینویسه.
سلام
دوستانی که از آمل هستن کسی میدونه ساعت دقیق شروع و پایان اینترنت رایگان کیه؟ آخه من از ساعت 1.20 تا 5.45 صبح میذارم بعدش که ترافیک و چک میکنم میبینم 62 مگ یا بیشتر مصرف شده!
1 تا 6 رایگان هست،اما خدا میدونه که ساعت دقیق شروع شدن شبانه رایگان کی هست،یه شب میبینی راس ساعت 1 شروع میشه و یه شب 1.25.کلا نوسان داره.مخابراته عزیزم زیاد حساس نشو.
سلام.من میخوام سرویس 512 نامحدود از مخابرات بگیرم.قیمتش چنده.تو طول 24 ساعت چند گیگ میتونم دانلود کنم.آدرس سایتو بدید ممنون میشم.
اصلا مخابراتو پیشنهاد میکنید؟اگر نه یه سرویس بهتر بهم معرفی کنید.ممنون.
سلام دوست عزیز! منم میخوام همینو بگیرم از مخابرات! امروز بودم مخابرات طرح و تعرفه های قدیم و جدید رو دیدم! تو طرح جدید ، برای همه سرعتها(از 128 تا 2048 ) ماهیانه دو گیگ ثابت گذاشتن! و در عوض پرداخت ماهیانه رو کم کردن!
ولی سوال کردم گفتن میتونی طرح قدیمی رو بخری! مثلا طرح 512 قدیم ماهی 16 گیگ بود با پرداخت ماهی 21507 تومان! من همینو میخوام بگیرم ! (طرح جدیدش شده 2گیگ در ماه با پرداخت ماهی 14 تومان تقریبا!)
سایت مخابرات که لیست قیمتها رو نزده! خودت باید بری مخابرات شهر خودت! اونجا ببینی! یا اگه دوستان دارن اینجا بذارن!این 512 شب رایگان هم داره! تو طول 24 ساعت هرچی ترافیک داری مصرف کن! فکر نکنم محدودیت ترافیکی تو 24 ساعت داشته باشه! من که شاتل داشتم محدودیت نداشت!
هیچکی منو دوست نداره!!!![]()
سلام دوست عزیز؛ من دوسِت دارمتو هم منو با این قیافه دوس داری؟
عرض شود که مخابرات مازندران نامحدود ارائه نمیده؛ اگه برا دانلود میخوای؛ ای دی اس ال مخابرات خوبه؛ ولی خب در مجموع خدمتتون عرض کنم که وضعیتش خیلی ناپایداره(یکی راضیه؛ یکی ناراضی؛ مشخص نیست؛ سهم شما چی باشه)
من خودم در طی روز اصلاً نمیتونم برا وبگردی از سرویس مخابرات استفاده کنم, افت سرعت شدید دارم؛ ولی در طول شب و دانلود رایگان؛ سرویسم عالیه!!!
موفّق باشید
Last edited by keyvan13611361; 10-11-2012 at 13:40.
دیشب با اینکه قطعی برق داشتم حدود 6 گیگ دانلود داشتم.البته اگه برق قطع نمیشد فکرکنم تا 8 گیگ میرفت.البته چند وقته دان استریم من سه برابر شده ولی حجم دانلودی من فرق چندانی نکرده کسی علت رو میدونه؟
پس چرا دانلود شبانه ی من اینقد افتضاح شده،سرعت افت شدیدی داره و سایت ها خوب لود نمیشن . خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)